Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 2 Prime Mui ROM

• Xiaomi Redmi Note 2 Prime Mui ROM

Καλησπερα σε ολους,πριν λιγες μερες αγορασα το κινητο για την γυναικα μου και μπορω να πω οτι ειναι εκπληκτικο. Δεν περιμενα τετοια ποιοτητα κατασκευης απο μια κινεζικη μαρκα. Πριν αγορασω το Redmi Note 2 ειχα αγορασει ενα CUBOT S222 ΚΑΙ ΕΝΑ ZOPO 780. Καλα για τα λεφτα τους (100-120 Ευρω περιπου) αλλα καμερα και ποιοτητα κατασκευης εμφανως κατωτερη απο της μαρκες. Ειχα ακουστα για την XIAOMI αλλα δεν το περιμενα πραγματικα το ποσο ωραια ειναι! Παρηγγειλα ενα και για τον αδελφο μου και τρελαθηκε με το κινητο! Το touch του,την οθονη,τη καμερα,την ταχυτητα επεξεργαστη, την ποιοτητα ηχου (το χρησιμοποιει ως MP3 player στο αυτοκινητο του) ακομα και το οτι εχει 27 γιγα που μπορεις να βαζεις εφαρμογες! Περα το οτι περνει και καρτα 32gb και ανω! Πηρα το Prime 168E απο minideal,ηρθε ταχυτατα (περιπου 15 ημερες) και μεσα ειχε δωρεαν διαφανη silikone case και προστασια οθονης μαλλον tempered glass. (δεν ξερω εαν λεγεται ετσι,μπορει να κανω λαθος...)
      Το προτεινω ανεπυφιλακτα σε οσους θελουν να παρουν κινητο,με τα χιλια! Εγω που ειμαι iphonακιας και δυσκολα ζηλευω αλλα κινητα περα τον iphone (εχω ακομα το iphone 4s) σκεφτομαι σοβαρα να παρω ενα MI4C απο το να τα σκασω σε APPLE η SAMSUNG με τα υπερτιμημενα κινητα τους. Ειδικα στις μερες μας που αυτα πλεον θεωρουνται πολυτελεια...Τελος Παντων,αυτα ειχα να πω για το κινητο.

Απλα εχω μια ερωτηση ως newbie στα θεματα custom rom...
      Ποια ROM κατεβαζω ακριβως για αυτο το κινητο; απο οτι ειδα εχει το Redmi Note 2 => xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.27.zip (V7 Developer + TWRP Recovery) - Διορθωμένη Version
      Αυτη ειναι η σωστη για το κινητο μου; Ισως ακουγεται καπως χαζη σαν ερωτηση,απλα θελω να ειμαι σιγουρος,μην κανω καμια χαζομαρα και το μπρικαρω. Επισης ειδα οτι στης STABLE δεν ειχε αντιστοιχη επιλογη,παρα μονο Redmi 2 η Redmi Note. Πιθανως δεν βγηκε ακομα Stable Rom για αυτο το μοντελο; Τελος η εκδοση του Miui σε αυτο το μοντελο ειναι. 66.66 κατι. Αυτο σημαινει πως ειναι σε MIUI 6 φανταζομαι... Σαν αρχαριος καλυτερα να περιμενω μια STABLE εκδοση;

Συγγνωμη για το μεγεθος του Post,απλα δεν ηξερα καν εαν πρεπει να αρχισω και νεο post,η εχει καπου ετοιμο σχετικα με το τηλεφωνο μου ..

Φιλικα,Βασιλης.

• @vasago792000
      Στο παρακάτω λινκ θα σου απαντηθούν οι περισσότερες απορίες που έχεις για το Redmi Note 2/Prime και θα βρεις και λινκ για Ρομ και οδηγούς.

XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone​
      :thumbup:
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)