Καλησπέρα! Σήμερα μόλις πέρασα την 5.4.10 στο Μi3 μου , δεν μπορούσα ουτε μια φορα να χρησιμοποίησω το πληκτρολογιο (δεν το εμφάνιζε). Σε καμία εφαρμογή, απο fb , μηνυματα ,viber κ.τ.λ. Την ξαναπέρασα -μπας και...- αλλά τίποτα!! Στην ουσία ΔΕΝ μπορώ να γράψω τίποτα....Μου βγάζει στις ρυθμίσεις ως διαθέσιμα keyboards μονο το google voice!! Καμία ιδέα???! Α ! και η μπάρα εργασιών είναι στα αγγλικά , ενω όλα τα υπόλοιπα στα ελληνικά...
Δεν εμφανίζεται το πληκτρολογιο μολις εβαλα την ΜΙUI(gtv) 5.4.10 στο Χiaomi Mi3
δεν εμφανίζεται καθολου και σε καμια εφαρμογη το πληκτρολογιο
Μήνυμα λάθους
- Καλησπέρα! Σήμερα μόλις πέρασα την 5.4.10 στο Μi3 μου , δεν μπορούσα ουτε μια φορα να χρησιμοποίησω το πληκτρολογιο (δεν το εμφάνιζε). Σε καμία εφαρμογή, απο fb , μηνυματα ,viber κ.τ.λ. Την ξαναπέρασα -μπας και...- αλλά τίποτα!! Στην ουσία ΔΕΝ μπορώ να γράψω τίποτα....Μου βγάζει στις ρυθμίσεις ως διαθέσιμα keyboards μονο το google voice!! Καμία ιδέα???! Α ! και η μπάρα εργασιών είναι στα αγγλικά , ενω όλα τα υπόλοιπα στα ελληνικά...
-
Έκανες wipe cache/dalvik cache όταν πέρασες την rom; Αν ναι, τότε μου φαίνεται οτι θα πρέπει να ξανακατεβάσεις τη rom απο το site μας γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχει κατέβει σωστά (συμβαίνει κάποιες φορές).
Αν είναι γνωστό bug( το έχουν και άλλοι δλδ τότε είναι άκυρα αυτά που έγραψα και περιμένουμε τους αρμόδιους να το δουν)
Αν βιάζεσαι και το χρειάζεσαι σύντομα μπες στο play store και με τη φωνή σου προσπάθησε να ψάξεις το "google keyboard" και κάντο install μόνος σου. -
όντως έτσι είναι το ίδιο έγινε και σε μένα σήμερα ξανά όταν πέρασα την rom με όλα τα wipes,
-
H αυριανή έκδοση δεν έχει αυτό το πρόβλημα....
Σχόλια 3
-
Συνδεδεμένοι 1
1 Επισκέπτης
-
Ετικέτες