Αναφορά από τον/ην evankouros
Δεν έβαλα την 6.1.7 ακόμη, οπότε δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Θεώρησα όμως χρήσιμο να γίνει αναφορά, διότι το έχουν γράψει αρκετοί.
Παραθέτω στη συνέχεια σχετικά post από το θέμα "[GTV-6.1.7] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 8/1 22:00)".
Θεώρησα όμως χρήσιμο να γίνει αναφορά, διότι το έχουν γράψει αρκετοί.
Παραθέτω στη συνέχεια σχετικά post από το θέμα "[GTV-6.1.7] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 8/1 22:00)".
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
ενα ακομα bug στο redmi note 2 η πρωτη καρτα δειχνει να μην εχει σημα ενω εχει (κανεις κλησεις κανονικα) επιβεβαιώστε αν ισχει σε οσους εχουν Note 2
edit ακυρο το bug ολα καλα
Edit2 μερικές φορές φτιάχνει γιά λίγο
Ο/H hcross έγραψε:
Το επιβεβαιώνω. Δεν το πρόσεξα στην αρχή. Έκανα reboot μπας και στρώσει, μάταια.Ο/H stefanos1985 έγραψε:
ενα ακομα bug στο redmi note 2 η πρωτη καρτα δειχνει να μην εχει σημα ενω εχει (κανεις κλησεις κανονικα) επιβεβαιώστε αν ισχει σε οσους εχουν Note 2
Με λίγα λόγια: φαίνεται πως δεν έχει σήμα αλλά η τηλεφωνία λειτουργεί κανονικά.
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλημέρα και μένα μου συμβηκε αλλά πήγα απενεργοποιησα την κάρτα για λόγο και μετά όταν την ενεργοποιησα πάλι όλα όκ.Ο/H hcross έγραψε:
Το επιβεβαιώνω. Δεν το πρόσεξα στην αρχή. Έκανα reboot μπας και στρώσει, μάταια.Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Με λίγα λόγια: φαίνεται πως δεν έχει σήμα αλλά η τηλεφωνία λειτουργεί κανονικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H topmar έγραψε:
Καλημέρα, επιβεβαιώνω και εγώ το bug με την πρώτη κάρτα και την ένδειξη σήματος.. ...δεν διορθώνεται ούτε με restart ούτε με απενεργοποίηση - ενεργοποίηση κάρτας.. ...
Όλα αυτά σε Redmi Note 2......
Ο/H tiraki44 έγραψε:
Διαψευδω σε μενα bug με μη ενδειξη καρτας sim σε redmi note 2. Ολες οι ενδειξεις φαινινται κανονικα.
Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Ολα καλα σε εμενα δεν εχω προβλημα με τις sim. Aπο την αρχη της εγκαταστασης της ρομ ολα ηταν οκ.
Ο/H evankouros έγραψε:
Πρώτα-πρώτα να πω ένα ακόμη ευχαριστώ για τη νέα έκδοση.![]()
Διάβασα αρκετούς να γράφουν για bug μη ένδειξης σήματος στην 1η SIM (ενώ έχει), άλλους να λένε ότι λύθηκε, άλλους όχι, άλλους ότι δεν υπάρχει το bug.
Πραγματικά απορώ γιατί συμβαίνει αυτό σε -θεωρητικά-ίδιες συσκευές.
Φαντάζομαι ότι ίσως είναι conflict της ROM με κάποιες εφαρμογές, αλλά σίγουρα δεν είμαι ειδικός.
Χρήσιμο θα ήταν να έχουμε ενημέρωση γι' αυτό το bug, αν παρουσιάζεται σε όσους έκαναν (ή δεν έκαναν) Wipe Cache & Dalvik Cache.
Ο/H trainspotting έγραψε:
Καλημέρα και καλή χρόνια να έχουμε. 6.1.7 στο Redmi note 2 , το ίδιο bug με την sim slot1 αλλά οι κλήσεις γίνονται κανονικά.Ευχαριστούμε!
Ο/H tonydeli7 έγραψε:
Εγω παλι αυτο το bug δεν το εχω... Εκανα τα κλασικα wipe μετα το flash και μου δειχνει κανονικα σημα... Το μονο "εξτρα" που εκανα ειναι αυτο που κανω παντα,να φλασαρω παλι το Mi Recovery..
Ο/H trainspotting έγραψε:
Fixed, το σήμα ήρθε κανονικά ,όλα οκ τώρα!
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Καλημερα παιδια και εμενα σε καποια φαση ειχε φιαξει αλλα το πρωι που ξυπνισα παλι το ιδιο κανω wipe chace kai davilk να δω
Ο/H hcross έγραψε:
Το πρόβλημα παραμένει, αλλά δεν παρουσιάζεται στο 2ο slot. Έκανα reboot/shutdown/αλλαγή δικτύου/κλπ χωρίς να ξανακάνω τα wipes τα οποία έγιναν μετά την αναβάθμιση.