@geoanto555 Βασικά δεν ξέρω έχω το κινητό 4 μέρες είναι η δεύτερη μέρα που έχω βάλει την gtv 6.8.11 developer αλλά πάντα το κάτι παραπάνω είναι καλύτερο έτσι δεν είναι? Δεν ξέρω πως να ανεβάσω φώτο από το κινητό.. Βασικά είμαι noob σε θέμα φόρουμ...
Μια ερώτηση xiaomi redmi note 3 pro. 4g GPS συγχρονισμό και άλλες 3-4 εφαρμογές ανοιχτές μόνιμα, ατελείωτη χρήση της συσκευής μπορεί και για 15 ώρες σερί με gtv 6.8.11... Έβγαλε μια μέρα η μπαταρία. Έπρεπε να περιμένω κάτι παραπάνω η καλά είναι?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @lallasgr για τον οδηγό και τον @geoanto555 για την βοήθεια του !!! κατάφερα να περάσω την ελληνική ΡΟΜ στο κινητό ο μου ( Redmi Note 3 PRO 32gb 3ram) και έτσι το κινητό δεν ειναι πλέον τούβλο ... Σας ευχαριστώ !
molis to ekana olo auto dn exw 3ana asxoli8h me kinita se tetoia fasi pote ola kala perimenw na ani3i to kinito na doume ti egine ! wraia MIUI 8 6.8.11 BETA twra mporw na to kanw unlock to bootlocker kai na valw thn ellinikh version ? Xiaomi Redmi note 3 pro ...
Γειά σας παιδιά παρέλαβα το xiaomi redmi note 3 pro με τα 32gb πριν δύο μέρες, θα ήθελα να ρωτήσω σαν καινούργιος στην xiaomi ποια από αυτές τις 2 ρομ έχει αυτόματα update? Το κινητό μου έχει την MIUI Global 7.3 | stable 7.3.6.0.0(LHOCNDD) ουσιαστικά την multi language...και επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τόσες ρομ, αυτές οι δύο είναι οι official?