Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
Παράθεση από tasmonte: “Καλησπερα σε ολους! Λογω πιεσης χρονου τωρα μπορεσα να μπω στο forum για να ενημερωσω και ενδεχομενως να βοηθησω καποιους σχετικα με την δικη μου παραγγελια ενος Μi5 απο geekbuing. Δυστηχως για εμενα και απο οτι καταλαβα και για αρκετους ακομα απο εδω και στο εξεις,(κατοπιν κουβεντας με ταχυδρομικους υπαλληλους)ανοιχτηκε στην ΥΕΔ θεσ/νικης το δεμα μου και χρεωθηκε ΦΠΑ 24% επι της αξιας 208.75euro δλδ 50+12εξοδα διαχ.ELTA=62euro. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στα σ…
-
Παράθεση από todoris66: “καλησπερα εχω παραγγειλει ενα κινητο απο to gearbest απο 11/1/17 με Netherlands Registered και οταν βαζω το κωδικο αποστπλης μου γραφει The item has arrived in the country of destination απο τισ 5/2 και μετα ακομα να ανενωθει.ποσο θα κανει περιπου να ερθει στο σπιτι ? ” Στα ΕΛΤΑ τι λέει; Εμένα το κινητό έδειχνε ότι έφτασε 19/1, και στα ΕΛΤΑ (αεροδρόμιο) φάνηκε στις 31/1. Οπότε το πιθανότερο για να το έχεις και σπίτι είναι να κάνει πάνω από 10 μέρες. Βέβαια, μετά το δικό …
-
Παράθεση από karasarinis: “Εγώ τι να κάνω ρε παίδες; Να επικοινωνήσω με ΕΛΤΑ; Έχει μείνει εκεί κάτι μέρες τώρα... ” Έχουμε ακριβώς την ίδια πορεία δέματος, εκτός από το τελευταίο. Εμένα το τελευταίο είναι εισαγωγή στο τελωνείο στις 31/1. Κινητό έχεις κι εσύ; Γιατί αν είναι κινητό, δύσκολο το βλέπω να βγήκε ίδια μέρα από το τελωνείο. Μάλλον είναι λάθος η τελευταία ενημέρωση. Ο 'iamosgr' είπε ότι έμεινε 40 μέρες στο τελωνείο. Δεν νομίζω εμείς να τη γλυτώσουμε πριν τις 20 τουλάχιστον...
-
Παράθεση από zisistil: “Πάντα να περνάς απαρατήρητος από τα Τελωνεία. ” Αγοράζω χρόνια από Κίνα. Σχεδόν όλα μου τα πράγματα είναι από εκεί! Αλλά δεν είχα ιδέα την αλλαγή με τα τελωνεία, οπότε την πιο ακριβή αγορά που έχω κάνει προς το παρόν (mi5 3/64) την έφαγε το τελωνείο... Ψάχνοντας τον λόγο που αργεί το κινητό μου, είδα πολλούς να τους πιάνει το μακρύ χέρι του νόμου, οπότε φαντάστηκα γρήγορα ότι και η κατάληξη η δικιά μου δεν θα ήταν διαφορετική... Παράθεση από nikosdimo: “Από που είχες παρα…
-
Παράθεση από giwrgosalim: “ρε συ με ανησυχει το οτι στελνουν με swiss...η διορια που εδωσα ως αυριο ειναι ψιλοαφορμη ειμαι ψημενος να την ριξω στο eglobal και μ@λακια που δεν το κανα εξ αρχης...απλα ειναι ταλαιπωρια να περιμενω το refund...χρηματα εχω απλα δεν εμπιστευομαι ” Παρτο από global. Και αν έρθει και το άλλο έτσι όπως έχουμε γίνει με τα τελωνεία το πουλάς όσο το αγόρασες εύκολα.