Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΕμενα από ίδια μεταφορική, έχει φτάσει αεροδρόμιο από τις 12 μία θήκη και από εκεί και πέρα τίποτα. Οπότε δύσκολο να το έχεις αυριο στα χέρια σου. Αν όμως το έχεις πας και ρίχνεις τζόκερ όπως είσαι
-
Τα νεύρα μου. Σήμερα ήρθε το tempered glass που ηταν untracked και το κινητό από τις 19 στο αεροδρόμιο... Μπορώ να κάνω κάτι; Να πάω εκεί να φωνάξω; Και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να μπει τελωνείο και να κάνει άλλον ένα μήνα ξενερώνω πάρα πολύ. Πως γίνεται εν έτει 2017 να δεχόμαστε τόση καθυστέρηση και να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα;
-
Ρε παιδιά γιατί βλέπω άλλες παραγγελίες που έφυγαν από Σιγκαπούρη στις 20(!) να έχουν φτάσει και να έχουν ανοίξει, ενώ η δικιά μου από 9 είναι ακόμα κολλημένη; Παίζει να έχει προχωρήσει και να μην έχει ενημερωθεί το track; Τις προάλλες είχα στείλει φάκελο με tracking number από ΕΛΤΑ στη Γερμανία και 6 μέρες είχε κολλήσει το track στο ΚΔ. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο φάκελος είχε φτάσει! Μήπως παίζει τίποτα με το track των ΕΛΤΑ; Ή είναι κολλημένο το δέμα μου; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/…