Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 288.
-
Επαφες στο Mi 4
kostas - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμακαλημέρα, το δικό μου προβληματάκι με τις επαφές είναι ότι δεν μπορώ να φτιάξω ομάδες. Ενώ βάζω μερικές επαφές σε ομάδες, μετά δεν μπορώ να βρω την επιλογή αυτή (κουμπακι ομάδες) στις επαφές μου
-
Πλοηγός
kostas - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμακαλημέρα, το δικό μου προβληματάκι με τον πλοηγό είναι ότι δεν μπορώ να βρώ τους σελιδοδείκτες ενώ έχω συνδεθεί με το google account
-
αχχχ.... τι θα έκανα χωρίς εσάς...!! Ευχαριστώ πολύ Screenshot_2015_04_06_13_28_56.png ** το αρχείο που έχει κατέβει στο ΟΤΑ-Updater/download/ROM μπορώ να το διαγράψω τώρα?
-
ok, η λήψη έγινε, αλλά πήρα το παρακάτω μήνυμα: τι να κάνω τώρα? Screenshot_2015_04_06_13_15_18.png
-
Καλημέρα, πριν από λίγο είχα ειδοποίηση από το OTA Update στο note για να πάρω την: xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable-V4.1.0.zip(έκδοση GTV-Stable 4.1.0. 2 φορές προσπάθησα να το κατεβάσω και στο τέλος μου γράφει: Αποτυχία λήψης MD5 error-κακή λήψη. Η έκδοση που έχω τώρα είναι η GTV-Stable 3.5.0 Screenshot_2015_04_06_10_21_09.pngScreenshot_2015_04_06_10_21_28.pngScreenshot_2015_04_06_11_54_21.png
-
MI3W Compass
kostas - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαέκανα όλα τα παραπάνω και δεν δουλεύει...
-
όταν παράγγειλα το Note 4G πήρα και την θήκη που πρότειναν στο minideal Wholesale Nillkin App Fresh Window PU Leather View Cover Case For Xiaomi Hongmi Note free shipping η απορία μου είναι τι σκοπό εξυπηρετεί το παραθυράκι αυτό στην θήκη, αφού όταν με καλούν δεν βλέπω κάτι. Κάθε φορά πρέπει να ανοίγω την θήκη για να βλέπω, άσε που με το μαγνητάκι που έχει πίσω για να το ξεκλειδώσω πρέπει κάθε φορά να πατάω ταυτόχρονα το volume up + το κουμπάκι στην οθόνη. Εκτός και αν κάνω εγώ κάτι λάθος.....
-
να κάνω μερικές ερωτήσεις?... 1. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για PC που να μπορώ να επεξεργαστώ τις επαφές μου? 2. μαζί με το κινητό πήρα και μια δερμάτινη θήκη http://www.minideal.net/nillkin-app-fresh-window-pu-leather-view-cover-case-for-xiaomi-hongmi-note.htm κάθε φορά που ανοίγω το κινητό μου λέει να πατήσω ταυτόχρονα το volume + και ένα κουμπάκι στην οθόνη, είναι πολύ σπαστικό αυτό. υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφύγω αυτόν τον τρόπο ?
-
να ξεκινήσω με τα παρακάτω?? Διαδικασία Flash χωρίς Updater.Κατεβάζεις την ROM. Την μετονομάζεις update.zip Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. Σβήνεις το τηλέφωνο Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery. Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια. Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+) Eπιλέγουμε Flash ROM from SDCard2 Κινούμαστε πάντα με το Volume (-) Eπιλέγουμε το update.zip με το Volume (+) Περιμένουμε να κάνει το Flash. Οταν τε…