Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 109.

• καταλαβα κομπλε.εκανα verify να τελειωνει.τωρα με την καρτα revolut θα μπορω να κανω απευθειας αγορες χωρις την αναγκη του paypal?

• δηλαδη να το καω αυτο απο την σελιδα της εθνικης? η δεν χρειαζεται?σε ενα αλλο φορουμ μου ειοπαν οτι δεν γινεται να κανω top up με καρτα λογω capital control. μονο με εμβασμα. αν δεν κανω verify και παω σε μαγαζι να ψωνισω η κανω μια αγορα ονλινε σε ελλαδα θα φαω πορτα?

• οκ δεν δουλευει διαβασα!

• Παράθεση από GR_Macedon: “Πηγες να φορτωσεις λεφτα στη revolut με αλλη καρτα; ” πηγα να κανω top up με prepaid visa της εθνικης. και μου πεταξε παραθυρο verified by visa να βαλω κατι ευαισθητες πληροφοριες

• Να κανω και εγω μια ερωτηση.εκανα εκδοση καρτας. και εβαλα στην νεα προπληρωμενη της εθνικης φυσικη καρτα 10 ευρω. πηγα να κανω top up δινω τα στοιχεια και μου πεταει μια σελιδα μετα τις εθνικης να κανω verify την visa. να δωσω ημερομηνια γεννησεως της ταυτοτητας τα 4 τελευταια ψηφια και ενα αλλο. τι κανω σε αυτη την περιπτωση? τα δινω η οχι?

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

alprio - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

@Bodai καπου ειχα διαβασει σε ολα αυτα οτι πρωτα πρεπει καποιος να περασει την official stable και μετα μεσω updater την developer.

Μήνυμα

πρωτα πρεπει να περασει την stable και μετα την dev.εφοσον εχει την πειραγμενη απο τα μαγαζια. και η dev εχει κατι θεματακια με την μπαταρια απο εδω και απο εκει που διαβαζω.οποτε καλυτερα να την βαλει οταν φτασει στο σημειο του ξεκλειδωματος.

• θελω βοηθεια, εκανα wipe cache wipe dalvik και κολλησε το κινητο.ουτε σβηνει ουτε τπτ. τι κανω? ειχα εγκατεστημενη την ελληνικη ρομ edit : το εφτιαξα.

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από alprio: “αν εκανες τα 3 wipes εγκατασταση της rom 6.1.29 και μετα απλα reboot χωρις να πατησεις τα wipe ” Και τα wipe να πατούσε μετά το install (τα 2 από τα 3 που του είπες, wipe cache και wipe dalvik cache) δεν θα του δημιουργούσε πρόβλημα, αντιθέτως συνιστάται να το κάνουμε αυτό. ” ναι σιγουρα αλλα εκανε δεν εκανε δεν θα του δημιουργουσε προβλημα. αν περασεις την ρομ και τις εφαρμογες και κανεις μετα καθαρισμο υπαρχει θεμα?

• αν εκανες τα 3 wipes εγκατασταση της rom 6.1.29 και μετα απλα reboot χωρις να πατησεις τα wipe επρεπε να ανοιγει και να κανει εγκατασταση της ρομ. αναμονη απαντησης απο καποιον πιο ειδικο.εγω ετσι εκανα οπως μου ειπαν τα παιδια 2 φορες κιολας και ολα καλα.

• @vagosm σου ειπα να κανεις καπακι install την ρομ οχι reboot!

Μήνυμα

φιλε @sokada πας σε αυτη την σελιδα και κανεις οτι λεει. [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum κατεβαζεις την stable οχι την developer. να θυμασαι ΒΓΑΖΕΙΣ το ΤΙΚ απο το PRELOADER.και εκει που λεει πατας volume down+power και μετα συνδεεις το κινητο στο pc εσυ συνεχισε να εχεις πατημενο το volume down μονο μεχρι να τελειωσει ολο! πας σε αυτο το site για αιτηση ξεκλειδωματος. Apply for unlocking Mi devices περιμενεις 10…

• παρατηρησα 2 bugs με την ελληνικη. αν το κινητο κοιμαται πολυ ωρα και παω να το ξεκλειδωσω με δαχτυλικο χωρις να πατησω το power δεν δουλευει. σαν να απενεργοποιητε. και το wake up στα notifications αργει λιγο.

• @vagosm ναι πρωτα κανεις Wipe Data - Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache και μετά καπάκι εγκατασταση την ρομ

• Παράθεση από Tseligas2000: “Απο οτι καταλαβα για να βαλω ευρωπαικη ρομ την βαζω χωρις ξεκλειδωμα. Τι πλεονεκτηματα εχει η Εληνικη σε σχεση με την Ευρωπαικη? ” το support του φορουμ εδω,δεν εχει κινεζιες μεσα,ολα ειναι μεταφρασμενα,καλυτερη διαχειριση μπαταριας. αυτα προς το παρων εχω δει εγω.

• Παράθεση από hajis: “@Bodai Πρέπει να έκανα μια μικρή βλακεία (έτσι θέλω να πιστεύω) . Πήγα να κάνω factory reset και μετά σε πετάει στο TWRP , εκεί πήγα wipe και πάτησα advance wipe και επέλεξα τα πάντα εκτός του sd card και του OTG. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ξεκινάει το κινητό να κολλάει στο boot , μάλλον διέγραψα και την rom που είχε μέσα . Στο twrp μπαίνει κανονικά , αλλά τώρα που δεν υπάρχει sd card πως θα βάλω ξανά την ρομ μέσα στο κινητό ώστε να την κάνω install; Αν βάλω με αντάπτορα…

• ναι κανε οτι λεει στην πρωτη σελιδα.

• Παράθεση από vagosm: “Παράθεση από ulysses21: “Παράθεση από vagosm: “Παράθεση από ulysses21: “how to unlock bootloader Για ακολούθα εδώ βήμα βήμα, Developer rom έχεις on έτσι; ” Οχι την Stable αγγλοκινεζικη ” (Hidden Content) ” μπορώ από την stable να πάω σε developer με αυτόν τον τρόπο Download zip file (recovery file) of China developer ROM for your device, put it into phone storage. Go to Updater app, press the three dot on upper right corner, and select 'Choose update package'. Choose the zi…

• εγω ειμαι readys!

• ενταξει ξεσκαλωσε μου ειπε να κανω reset τωρα τα φορτωνει. να το κανω αλλη μια αλλα να σβησω davlik και να κανω wipe τα παντα? η δεν χρειαζεται?