Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Η ROM που φοράει η συσκευή σου είναι προφανώς μία πειραγμένη ROM από αυτές που βάζουν τα e-shops. Aυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορείς να αναβαθμίσεις μέσω της εφαρμογής Updater, αλλά μόνο με την χρήση του Mi-Flash. ” Επειδή γίνεται χαμός με τους οδηγούς μπορείτε να με συμβουλέψετε ποιον οδηγώ να ακολουθήσω; Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση
-
Μόλις παρέλαβα το redmi 3 το pro αφού έκανα τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να περάσω την κινέζική rom μέσω mipcsuite. Μου πέταξε error device isn't supported παρότι την αναγνωρίζει. Τώρα κατεβάζω απο το en miui τις china stable kai developer rom ώστε να περάσω απο multilanguage stable σε china stable και να παω σε china dev ώστε να ξεκλειδώσω bootloader. Το ερώτημα είναι αν μπορώ να φλασάρω τις rom μια μια μέσω του updater ώστε να αποφύγω το miflash. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Παράθεση από lallasgr: “Δεν υπάρχει όριο. Αφού ο λογαριασμός πήρε την έγκριση ισχύει για πάντα...Απλά υπάρχει περιορισμός για μία συσκευή ανά 30μέρες! ” ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
-
Μια ερώτηση ακόμα, μου ήρθε το μήνυμα απο xiaomi και τώρα έχω το δικαίωμα να ξεκλειδώσω τον bootloader της συσκευής..Γνωρίζουμε μέχρι πόσο καιρό μου δίνουν για να ξεκλειδώσω την συσκευή, διότι δεν την έχω ακόμα στα χέρια μου για να την ξεκλειδώσω τώρα
-
Παράθεση από lallasgr: “Καλησπέρα Νίκο, αφού έχεις κάνει το αίτημα για ξεκλείδωμα είσαι οκ για τώρα. Αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να δοκιμάσεις το παρακάτω για να δεις αν θα δουλέψει και αν δουλέψει θα σου περάσει αυτόματα την official rom και δεν θα ταλαιπωρηθείς καθόλου μόνος σου. 1) Αν έχεις βάλει στο κινητό κάποιο Mi Account κάνε log out και άσε το κινητό χωρίς κανένα account συνδεδεμένο. 2) Απενεργοποίησε οποιοδήποτε κλείδωμα μπορεί να έχεις βάλει στο κινητό 3) Βάλε το κινητό σε downl…
-
Παράθεση από nipapa: “Παράθεση από sanceliken2000: “Παράθεση από mixaliscy: “Ναι από εκεί Αφού πρώτα κάνεις account φυσικά ” ωραια ευχαριστώ πολύ ” @sanceliken2000 και εγώ που το έχω παραγγείλει για τη γυναίκα μου και βρίσκεται κάπου μεταξύ Ολλανδίας & Ελλάδας, έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader, ώστε να μην περιμένω όταν φτάσει.Επίσης, έχω κατεβάσει και όλα τα απαραίτητα αρχεία (China Dev, adb, TWRP κλπ) ώστε να είμαι έτοιμος όταν παραλάβω . ” εχω κατεβάσει και γώ china dev rom, για…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ναι από εκεί Αφού πρώτα κάνεις account φυσικά ” ωραια ευχαριστώ πολύ
-
Τέλεια! Με ποιον τρόπο είχες ζητήσει άδεια? Μέσω του Apply for unlocking Mi devices ?
-
Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, ωραία μόλις πάρω το κινητό θα βάλω την dev china και αν πετύχει ακολουθώ των οδηγό που έχεις γράψει για ξεκλείδωμα bootloader; Αυτό το site υπάρχει περίπτωση να βοηθάει στην όλη κατάσταση ξεκλειδώματος; Apply for unlocking Mi devices γιατί εγώ εκεί ζήτησα άδεια για ξεκλείδωμα μέσω του PC αλλά η επιβεβαίωση τηλεφώνου έγινε μέσω του redmi note 2...Κόλαση... Στην παρούσα φάση πρέπει να περιμένω να έρθει το κινητό στα χέρια μου, αλλιώς δεν γίνεται να ζητήσ…
-
Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω ερώτηση σχετικά με το ξεκλείδωμα του Bootloader. Ψάχνοντας ώστε να πληροφορηθώ σχετικά με το ξεκλείδωμα, διάβασα σε κάποιο σχόλιο να ζητήσουμε unlocking permissions εφόσον έχουμε παραγγείλει την συσκευή ώστε όταν έρθει να μην περιμένουμε (μιας και αργεί η διαδικασία) και μολις το πάρω στα χέρια μου να μπορώ να του περάσω κάποια official rom να το ξεκλειδώσω για να μπορέσω να περάσω κάποια Ελληνική rom. Το καινούργιο κινητό είναι το Redmi 3 pro και οι ερωτήσεις είναι ο…
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool αντε και με τη νίκη
-
και καλη μας επιτυχία!
-
Καλησπέρα, flashara χθές το twrp 3.0 απο needrom, ROM Custom Recovery RedMi Note 2 | [Custom] add the 02/10/2016 on Needrom και το ερώτημα είναι αν flasharw το καινούργιο update της Ελληνικής rom, θα ξαναμπεί το recovery το stock που έχουμε στη rom δηλαδή το 2.8.7.0; Παρεπιπτόντως σχετικά με το twrp 3.0, υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να το φτιάξετε και να το έχουμε ενσωματωμένο σε επόμενα update? ή δεν είναι στα άμεσα σχέδια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, Νίκος
-
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να με ενημερώσετε εφόσον κάποιος γνωρίζει τι γίνεται σχετικα με το κινητο μας και το κλείδωμα του bootloader που ανέφερε η xiaomi. 1) Θα μας πάρει η μπάλα ή μας έχει πάρει ήδη; 2) Έστω ότι κλειδώσει, τι δεν θα μπορούμε να κάνουμε; 3) Απο εδώ και πέρα όλες οι καινούργιες συσκευές π.χ. το redmi 3 και το mi5 θα έχουν κλειδωμένο bootloader; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, Νίκος
-
ευχαριστω πολυ! Έχω πείσει για τα xiaomi καμια 8αρια άτομα ακουγα xiaomi και δεν είχα ποτε πήρα το δικο μου και το είδαν και θέλουν κι άλλοι αλλά δεν έχουν ιδέα σε σχέση με αγορες και ποσο μάλλον απο εξωτερικο. Και έτσι ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς γρήγορες και "ανωδυνες". Και παλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!