Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.
-
ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση είμαι κατενθουσιασμένος με το κινητό και πανευτηχής που υπάρχει τέτοια ομάδα για τα xiaomi!! σκεφτόμουν να κάνω ότι ακριβώς έκανα για να flasharw rom στο προηγούμενο κινητό δηλαδή στο twrp στην επιλογή wipe tick στα παρακάτω: dalvik cache ,system, cache, data, internal storage ΔΕΝ κάνω tick το external sd οπου και έχω την τελευταία ελληνική developer rom καθώς και το usb otg που λεει. Επίσης πάω στο advanced wipe και γραφω yes και κάνω και αυτό. Μετα παω ins…
-
καλησπέρα!! σήμερα μου ήρθε το πολυπόθητο redmi note 2 prime, το κινητο μου ήρθε rootαρισμένο και με twrp recovery.. θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να flasharω απευθείας την Ελληνική rom μέσω twrp..H πρέπει απαραίτητα να περάσω πρώτα αυτή που λέει στο νήμα "καθαρή εγκατάσταση" και μετα να flasharw τη ρομ? προσπάθησα να το κάνω με fastboot αλλα το miflash δεν μου βλέπει τη συσκευή και σκεφτόμουν μήπως γίνεται απευθείας μέσω twrp όπως έκανα και στο samsung που είχα και να παρακάμψω τη διαδικασία του …
-
Καλησπέρα προσπάθησα να αγοράσω κάποια πράγματα από gearbest μέσω paypal. Η κάρτα που έχω συνδέσει είναι χρεωστική Πειραιώς πριν περίπου 5 μέρες έκανα αγορά μέσω paypal από το vickmall και όλα πήγαν καλά. Αργότερα μπήκα στο winbank της Πειραιώς και είδα αυτό το μήνυμα: Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €500, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 30/11/2015. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο α…
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Μιλάς για την επιλογή αυτή; Γιατί είναι καλύτερα να τα μετατρέπει η τράπεζα μας αντί του paypal; PayPal offers 2 easy ways to convert currency: - PayPal currency conversion rate:1,00 EUR = 1,031718536 USD - My card issuer may have a currency conversion process and I have chosen not to use them. - I will have no recourse against my card issuer with respect to any matter related to this conversion. - Your card issuer’s rate: - My card issuer determines the ra…
-
Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιος στο site και ξαφνιάστηκα με την απήχηση που έχει το site στην Ελλάδα μπράβο παιδιά! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω έχω βάλει primary στο paypal το currency converter σε ευρώ. Μπαίνω στο gearbest για να αγοράσω κάτι πραγματάκια για το κινητό μου( το οποίο είναι το redmi note 2 prime και το οποίο παρήγγειλα απο το vickmall όταν μου έρθει θα γράψω και γι αυτό),το ερώτημα είναι το εξής. Είμαι στο gearbest και έχω επιλέξει τα πράγματα σε ευρώ και στο subtotal μου τα δεί…