Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Παράθεση από hellenicsun: “@powerup όπως έγραψα και παραπάνω δεν έχω παρατηρήσει κάτι το άξιο αναφοράς. Έχω όμως την εντύπωση ότι η διάρκεια μπαταρίας δεν είναι καλή. Σίγουρος δεν είμαι διότι οι τωρινές συνθήκες χρήσης δε βοηθάνε να δω μέγιστο SOT και αυτονομία. ” και απο αλλους ακουσα (απο αλλο φορουμ) οτι η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα με αυτη τη version καλητερα να περημενω
-
Παράθεση από hellenicsun: “@jefm τη πέρασα και προς το παρόν κανένα θέμα. Θα γράψω τις εντυπώσεις μου σε 2-3 μέρες που θα την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. ” μπορεις να μας πεις εντυπωσεις ?
-
Την 8.2.4.0.την εβαλε κανεις να μας πει εντυπωσεις (μπαταρια,bags)?
-
Παράθεση από hellenicsun: “@powerup τιποτα το άξιο αναφοράς και ευτυχως κανενα προβλημα. ” αξιζει να την βαλουμε οσο αφορα την διαρκεια της μπαταριας ?
-
Εντυπωσεις απο τη νεα ρομ 8.2.4.0. ?
-
Κανενα νεο για την 8.2.4.0 stable. εχουμε ? Θα αργησει ?
-
Κανενα νεο για την 8.2.4.0 stable. εχουμε ? Θα αργησει ?
-
Συγχαρητήρια και αυτο πραγματικα να το...χαρεις.Ευχαριστουμε και το citys market...
-
καλη επιτυχια και καλες δουλιες στο citisMarket
-
καλο μηνα και καλη τυχη.
-
Καλο μηνα και καλή τύχη σε όλους. Επίσης ευχαριστούμε πολύ το citismarket για το δώρο που κάνει!!
-
ξερουμε γιατι αποσυρθηκε η stable 8.2 (δεν υπαρχει διαθεσημη για κατεβασμα)? και ποτε θαχουμε την νεα stable Κατοχος kate και εχω την 8.2 που εβαλα μολις αγορασα το κινητο (πριν ενα μηνα) δεν ειχα αλλη ρομ για να συγκρινω)
-
Εχουμε καποια ενημερωση ποτε θα εχουμε καινουργια official rom για το kate μετα την αποσυρση της προηγουμενης και μαλιστα χωρις να δικαιολογισουν την αποσυρση .
-
οσει ενδιαφερεστε για display Touch Screen and Digitizer for xiaomi Redmi Note 3 Special Edition απο εξωτερικο στειλτε π.μ να σας πω (σεβομενος τους κανονες του φορουμ)
-
Ξερουμε γατι αποσυρθηκε η stable 8.2.3.0 ?
-
Υπαρχει καποια εφαρμογη απο google play (free κατα προτημηση )οι καπιες ρυθμισεις για να βγαζουμε καλυτερες φωτο με το κινητο αυτο .
-
Παράθεση από Victhor: “Παράθεση από powerup: “Eχει παρει κανεις την θηκη raugee Τpu με η χωρις ( glass) για kate απο alli να μας πει εντυπωσεις ? ” Εγώ την φοράω στο δικό μου Kate, σε ελαφρός φιμέ. Είναι ποιοτική, δεν έχει αυτή την ψεύτικη ποιότητα που συνήθως συναντάς στις θήκες των Κινέζων. Υ.Γ. Sorry για την ποιότητα της φωτογραφίας, είναι τραβηγμένη με webcam. ” Οι επιλογες ειναι σε διαφανο και φιμε, με η χωρις temper glass .Στο aliexpress με αναζητηση .xiaomi redmi note 3 pro special editio…
-
Eχει παρει κανεις την θηκη raugee Τpu με η χωρις ( glass) για kate απο alli να μας πει εντυπωσεις ?
-
Υπαρχει καποιος που πηρε tember glass καλη απο ali ? αν ναι στελνετε τη διευθυνση με p.m