Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 66.
-
Καλησπερα σας ! Θα θελα να μάθω αν θα βγει σιγουρα νέα έκδοση 10 στο redmi note 4 mtk και πότε περιπου; Εχω ακομη την έκδοση xtrv aroma 8.4.19! Δευτερο, η έκδοση Nikel_THUNDER_MiUi8-6.10.27 είναι καλή χωρίς προβλήματα; Απλά για δοκιμή; Παρόλο που έχω λαβει από εμαιλ μου νέο fix για την έκδοση 10, θα επηρεάσει αν αλλάξω την έκδοση που σας αναφερα πριν; Σας ευχαριστώ θερμά!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπερα σας! Έχω λάβει δύο ενημερώσεις για αναβαθμίσεις από το email μου! Αυτή την στιγμη, χρησιμοποιώ την XTRV-8.4.12 AROMA (V8 Developer). Θα υπάρχει πρόβλημα αν το αναβαθμίσω σε stable global source xtrv-v9.5 & Aroma Rom για δοκιμή; Και τέλος, ποια από τις δύο είναι καλύτερη; Σας ευχαριστώ πολύ!
-
@amavroudis Καλημέρα σας! Το έφτιαξα σε νέα έκδοση 8.3.8 Global Source και ΟΚ! Με το factory reset, σβήστηκαν ομως τις εφαρμογές και τις φωτό! Και πήγα για ενημέρωση αναβάθμισης και ζηταγε να κατεβάσω το αρχείο ota.zip (aroma rom ή xtrv rom); Το φλασαρα σε aroma rom, έκανα σωστή κίνηση; Και μετά από αυτό, έβγαλε πάλι το ιδιο μήνυμα για την εγκατάσταση αναβάθμισης 8.38 global source, είναι φυσιολογικό; Περιμένω απάντηση σας για να είμαι σίγουρος πριν κατεβάσω εφαρμογες που χρειάζομαι! Σας ευχαρισ…
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σας amabroudis! Κατέβασα την νέα έκδοση global στη μνήμη τηλεφώνου! Πριν κάνω factory reset (wipe, στα ελληνικά στο μενού από twrp πώς μεταφραζεται;), θα σβηστούν όλες τις εφαρμογές και φωτογραφίες; Και από δω και πέρα οι εκδόσεις θα είναι σε Global Source; Σας ευχαριστώ θερμά!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-