Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 194.
-
bootloader θεμα!!!!
ΜήνυμαΚαμία βοήθεια ;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
bootloader θεμα!!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@emmstra Αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς να αλλάζεις rom κάθε βδομάδα να το συζητήσουμε, αλλιώς κάτσε εκεί που είσαι.” Όχι δεν θέλω αυτό.. Θέλω να κάνω αυτά που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα ... Μπορείς να με Ενημερώσεις ;;;; Sent from mTalk
-
bootloader θεμα!!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Ξεκίνησε πρώτα με αυτό i.imgur.com/euJ0VA4.jpg xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF/ Μετά μπες εδώ να βρείς την συσκευή σου βάλε το about phone να δούμε τι rom έχεις και μετά πήγαινε και βρες το κινητό σου ξεκίνησε με την σειρά και διάβασε λίγο, και εδώ είμαστε όλοι να βοηθήσουμε. xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE/ ” Ευχαριστω τα εχω κανει αυτά, δλδ: 1. εχω κωδικο στο xiaomi και εχω ζητησει να ξεκλειδωσω τον bootloader. 2. εχω τσεκα…
-
bootloader θεμα!!!!
ΜήνυμαΕυχαριστώ, μπορείς να μου δώσεις οδηγίες σχετικά;;; Συνοπτικές.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
bootloader θεμα!!!!
Μήνυμακαλησπέρα αν ξεκλειδωσω τον bootloader , μπορω να τον ξανακλειδωσω??? Επισης, αφου τον ξεκλειδωσω, πρεπει να βαλω το twrp για να κανω root ή γινεται και αλλιως???
-
Μπορείτε να συνδέσετε το κινητό στο Mi suite; γιατί εγώ δεν μπορώ..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δλδ για το 2, όταν θα κάνω έλεγχο δεν θα εμφανίζει τίποτα; πως θα ξέρω ότι βγήκε νέο update; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σχετικά με τις απορίες μου;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα χρησιμοποιώ το cameraZOOM για να βγαζω φωτογραφιες και σημερα παρατηρησα πως όταν πηγα να τις δω από τον Η/Υ ελεγε ότι δεν υποστηριζει αυτόν τον τυπο αρχειου.. Ο τυπος είναι jpeg.. και στοπ κινηυτο φαινονται κανονικα!! Ένα δευτερο κουφο, η εφαρμογη Συλλογη στα αλμπουμ εδειχνε ολους τους φακελους που εχω φωτο στο κινητο, και από σημερα δειχνει μονο το καμερα και βιντεο και εχει μια άλλη εμαφνιση που λεει Αλλα αλμπουμ και εχει ομαδοποιησει σε φακελο τα υπολοιπα που τα εδειχνε πριν στην σε…
-
Ευχαριστώ. Αν αντί της νέας ρομ κρατήσω αυτή που έχω τώρα, μπορώ να το κάνω ρουτ; και να συνεχίσω να παίρνω αυτόματα τα updates; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 15th 2017, 9:10am =============== Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από emmstra: “Ναι το κατάλαβα... Τώρα ποια ρομ υπάρχει εδώ να βάλω;;;; ” Θα πρέπει να γνωρίζεις πως αν βάλεις άλλη ROM εκτός από αυτή που έχει η συσκευή σου, θα χάσεις την εγγύησή της. Αν δεν έχεις προβλήματα με την ROM που φο…
-
Ναι το κατάλαβα... Τώρα ποια ρομ υπάρχει εδώ να βάλω;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως βλέπω ποιο μοντέλο έχω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ποια ρομ εδώ είναι για το τηλεφωνο που αγοραζουμε από κοτσωβολο??? Είναι stable??? γιατι λεει grtv???
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμακαλησπέρα ποιος οδηγος υπαρχει για το κινητο που αγοράζουμε από κοτσωβολο??? ευχαριστω!