Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Αναβάθμιση από GTV dev
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!!!
-
Αναβάθμιση από GTV dev
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά! Έχω ένα mi3 το οποίο είχε πρόβλημα με τη φόρτιση αλλά άλλαξα τη ταινία φόρτισης και το διόρθωσα.Τώρα θέλω να το δώσω στη γυναίκα μου. Θέλω να περάσω τη τελευταία dev με καθαρή εγκατάσταση. Το κινητό φοράει τη GTV 6.8.4 Dev. Κάνω factory reset και μετά install τη καινούρια; Πρέπει να προσέξω για κλειδωμένο bootloader; Ευχαριστώ πολύ!
-
ευχαριστω πολύ Bodai!!!!!
-
Με factory reset ή δε χρειάζεται;
-
Μια βοήθεια παιδιά, έχω την έκδοση XTRVbeta2 6.12.29 σε kenzo. Το bootloader ειναι κλειδωμένο ( δε ξέρω αν παίζει ρόλο). Ποια βήματα ακολουθω για να πάω σε 7.2.23/24;
-
Παράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “παιδιά μια ερώτηση όταν λέμε factory reset απο twrp μιλάμε για to : σέρνω το μπαράκι κάτω που λέει swep for factory reset η μiλαμε για wipe data ? ” απορία και δική μου...
-
Πρόβλημα με φόρτηση
Μήνυμαη ταινία έχει τη usd θύρα. Και η ταινία συνδέεται σε διάφορα μέρη στη πλακέτα...
-
Πρόβλημα με φόρτηση
ΜήνυμαΓεια χαρά παιδιά Έχω ένα mi3 που από το καλοκαίρι ξεκίνησε να μη φορτίζει, παρά μόνο όταν έβαζα σε συγκεκριμένη θέση το καλώδιο. Με το καιρό σταμάτησε και αυτό... Το πήγα σε ένα φίλο που είναι ηλεκτρονικός και μου καθάρισε λίγο τη θύρα δίνοντάς του λίγο παράταση αλλά μου είπε πως πρέπει να αλλάξω τη ταινία που έχει πάνω τη θύρα φόρτισης γιατί αυτή ευθύνεται γι'αυτό... Αγόρασα μία λοιπόν από ebay και την εγκατέστησα. Όμως το κινητό πάλι δε φορτίζει. Ειδικά όταν είναι κλειστό και συνδέω το φορτιστ…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από nkaranick: “Καλημέρα παίδες! μόλις παρατήρησα πως στο micloud αυξήθηκε ο χώρος σε mega (100GB) χωρίς να προβώ σε κάποια αγορά. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να έγινε; ” @kostas43Για κάντε έναν έλεγχο τα id είναι σωστά ή αλλάξανε; ” το mi account εννοείς; το ίδιο id είναι...
-
Μόλις πέρασα σε kenzo, όλα φαίνεται να είναι οκ! Χρόνια πολλά σε όλους!!
-
Καλημέρα παίδες! έχω RN3PRO και έκδοση GTV 6.9.29 Dev. Πως πάω στη καινούργια 6.12.15; Με ΤWRP ή μπορώ και μέσω ROM;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΛοιπόν, ξεκλείδωσα το κινητό με stable. Μπορώ με τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) να πάω στην ελληνική dev ή απο stable σε dev πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες! κάτοχος πλέον Redmi Note 3 Pro! επειδή έχω μπερδευτεί με τους οδηγούς θα εκτιμούσα μια βοήθεια... Μου ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader και ακολούθησα αυτόν τον οδηγό οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite . Τώρα έχω τη stable 8.0.1.0 (LHOCNDG) αγγλοκινέζικη. Έχω πάρει το οκ για ξεκλείδωμα απο τη Xiaomi. Ποιόν οδηγό ακολουθώ τώρα για να βάλω την ελληνική Dev;
-
εχω μπλέξει τα μπούτια μου ..... thanks MIUI _ART!
-
Καλησπέρα παίδες! έχω το mi3 και απο ότι είδα εχει γίνει update του SouperSu αυτόματα. Αν περάσω πρώτα τη beta και μετά την κανονική rom θα είμαι καλά; πώς μπαίνω σε TWRP;