Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.

• Παράθεση από NIKOUM: “Καλησπέρα σε όλους, Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση του ηχείου σε mi5 σε miui8 6.9.8 γιατί έχω πρόβλημα ακοής και δυσκολεύομαι να ακούσω το κουδούνισμα όταν με καλούν Ευχαριστώ ” Eγώ θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το ringtone : old telephone. Θα ακούς και θα ησυχάσεις.

• Παράθεση από fragsp: “Καλημέρα,αφού κατάφερα και ξεκλείδωσα με τον official τροπα το bootloader εγκατέστησα χθες το βράδυ την Ελληνική DEV. Σήμερα το πρωί έκανα και ένα antutu test το έβαλα στο ψυγείο μπροστά το κινητό μέσα σε θήκη την Nillkin και έγραψε αποτέλεσμα 69441 από 46100 που είχα με την official dev.Το κινητό είναι φορτωμένο εφαρμογές 3,13gb και είναι το Mi4c 2/16.Για το Supersu δεν μου έβγαλε κανένα μήνυμα και από ότι είδα στο google play είναι εγκατεστημένο το οποίο δεν του κάνω upda…

• Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ έβαλα την Dev της Παρασκευής την Κυριακή με την πρώτη με καθαρή εγκατάσταση. Εχει εγκαταστήσει το SuperUser & Dolby Atmos. Είναι η πρώτη μου ελληνική μετά τον κινεζική Dev. Σχόλια: Την μπαταρία την τρώει πιο γρήγορα. Ανεβάζει θερμοκρασία (45C) γρήγορα )(σε 2-3 min) και στο Antutu πιάνει σκορ 35100 ενώ έπιανε με την κινέζικη 47500.

• Αφού κατάφερα να φορτώσω την ελληνική ρομ στο κινητό μου τώρα όταν το συνδέω στον Η/Υ δεν αναγνωρίζεται από το Mi PC Suite ? Έχω την έκδοση Mi PC Suite v3.2.1.3111 Build 2717. Στην έκδοση MiSetup2.2.0.7032_2717 η εφαρμογή με το που την άνοιγε έκλεινε. Έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής, επανεκκίνηση ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια. Έχει κανείς μια ιδέα πως λύνεται αυτό? Υ.Γ. Η συσκευή μου από τον Η/Υ αναγνωρίζεται κανονικά.Δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί.

• Αφαίρεση διαφημίσεων.

simi - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Tο ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ (όπως και πολλοί άλλοι όπως το διαπίστωσα καθώς έψαχνα λύση). Μετά την αίτηση μου μου ήρθε το verification sms μετά από 2 ημέρες όπως και σε εσένα αλλά και στον περισσότερο κόσμο.Κατάφερα και ξεκλείδωσα μετά από 5 ημέρες. Αυτό που απαντάνε στο επίσημο σαιτ είναι περίμενε 7 ημέρες να ενημερωθούν οι σερβερ της Xiaomi. Κάνε υπομονή

• Παράθεση από geoanto555: “Πριν την εγκατάσταση θα μπεις wipe/advanced wipe και θα τικάρεις dalvik art cache,cache,data --->swipe to wipe πίσω-πίσω install/κλικ στην ρομ/-->swipe to confirm flash. ” Ok όλα καλά έκανε επιτυχή εγκατάσταση. Τώρα πατάω reboot και τελος

• Παράθεση από geoanto555: “Πριν την εγκατάσταση θα μπεις wipe/advanced wipe και θα τικάρεις dalvik art cache,cache,data --->swipe to wipe πίσω-πίσω install/κλικ στην ρομ/-->swipe to confirm flash. ” Eυχαριστώ. Πάω να κάνω καμιά δουλειά τώρα και όταν γυρίσω να φορτίσω full το κινητό και να ξεκινήσω τη διαδικασία.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνουμε flash τώρα την ελληνική Rom. ” Αυτό σημαίνει ότι πατάμε το install και εγκαθιστούμε τη ROM που επιλέξαμε. Χρειάζεται πριν wipe? Kαι αν ναι ποια? Υ.Γ. Συγγνώμη που ρωτάω εδώ αλλά το thread που περιέχει τον οδηγό Flash την ελληνική ROM στο Μi 4c (Για πρώτη φορά) είναι κλειδωμένο. Εγω έχω καταφέρει και ξεκλείδωσα τον bootloader με τον official τρόπο και μελετώ πως θα εγκαταστήσω την ελληνική ROM για το κινητό μου. Κάποιος από τους διαχειριστές ας το μεταφέρει στο σωσ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μεταφέρουμε σε αυτό το φάκελο το mi4c_recovery.img που κατεβάσαμε στον ίδιο φάκελο ” Παράθεση από Bodai: “Ορίστε -> Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά) @simi ” Στον παραπάνω οδηγό μια ερώτηση σε αυτό που λέει και πες μου σε παρακαλώ εάν είναι σωστό ? (στον οδηγό δεν το καταλαβαίνω, κοίταξα στο αγγλικο φόρουμ και κατάλαβα αυτό). Κατεβάζουμε την twrp3.0.2-0_by_mic_libra.img της αλλάζουμε όνομα σε mi4c_recovery.img και την τοποθετούμε μέσα στο φάκελο του adb

• Kαι τώρα ποιον οδηγό από τους δύο να ακολουθήσω για να φλασάρω την ελληνική ROM?

• Kαλησπέρα παιδιά Μετά από 5 ημέρες από την έγκριση με verification sms κατάφερα να ξεκλειδώσω επιτέλους. Εγώ είχα βάλει την Dev China ROM.

• Kαλησπέρα παιδιά Μετά από 5 ημέρες από την έγκριση με verification sms κατάφερα να ξεκλειδώσω επιτέλους. Εγώ είχα βάλει την Dev China ROM. Έκανα αυτή την διαδικασία youtube.com/watch?v=SPyeQjbmQu8 Και για του λόγου το αληθές

• Παράθεση από Po3iss: “με την ελληνικη μεσα θα μπορει να κανει updates ? ” Όχι. Μόνο αν έχεις official (stable or dev) γίνεται αυτόματα update.

• Παράθεση από geoanto555: “Γιατί τόσο σιγουριά?? Από μικρός ήσουν μαστροχαλαστής; ” Eίμαι τυχερός. Όλα γίνονται με τον δύσκολο τρόπο. ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ

• geoanto555,caesar Eυχαριστώ πολύ. Είσασταν αναλυτικότατοι. Σκάλωσα στο ότι στην εικόνα που εμφανίζει στον οδηγό δείχνει c:\fastboot και όχι c:\adb. Θα περιμένω μερικές ημέρες ακόμα μήπως και ξεκλειδώσει με τον επίσημο τρόπο (από ότι διάβασα ίσως χρειαστεί να περιμένω 5-7 ημέρες για να ενημερωθούν οι servers της Χιαομι-κάνω δοκιμές κάθε ημέρα) και μετά θα κάνω την διαδικασία. Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι η συσκευή θα μπρικάρει έαν το κάνω.

• 3. κρατωντας πατημενο shift μεσα στο φακελο του adb δεξι κλικ-->>ανοιγμα παραθυρου εντολων εδω,γραφουμε fastboot devices 211404lx2r42r486fcorou.jpg.thumb.jpg Πως γίνεται αυτό??? Δεν καταλαβαίνω. Ξέρω να πάω γραμμή εντολών αλλά κρατωντας πατημενο shift μεσα στο φακελο του adb δεξι κλικ-->>ανοιγμα παραθυρου εντολων δεν καταλαβαίνω πως γίνεται και πας στη γραμμη εντολών c:\fastboot Kαμία βοήθεια??? Ευχαριστώ

• Καλησπέρα Επειδη είμαι καινούργιος θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Προσπαθώ από το πρωί να τα καταφέρω αλλά δεν..... Λοιπόν συνοπτικά είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα. Ηρθε μετά από δυό ημέρες αλλά δεν ξεκλειδώνει. ΄Φόρτωσα την official dev αλλα και πάλι τίποτα. Eκανα FR αλλά και πάλι το γ...... δεν ξεμπλόκαρε. Ποιος είναι ο unofficial τρόπος για να φλασάρω την ελληνική γιατί δεν ξεμπλοκάρει(με τον επίσημο τρόπο) με τίποτα μου φαίνεται??? Ευχαριστώ

• Eκανα FR αλλά και πάλι το γ...... δεν ξεμπλόκαρε. Μου έσπασε τα νεύρα με το πληκτρολόγιο μέχρι να μπορέσω να γράψω το mi account, όλα χάθηκαν και όπως γίνεται ως συνήθως play store δεν υπάρχει. Αφού μπήκα σε fastboot mode να ξαναδοκιμάσω ξανά και πάλι τα ίδια (όταν φτασει στο 50% βγαζει μνμ ότι δεν αναγνωρίζει τη συσκεθή) λέω να το συνδέσω αφου το άνοιξα στο mipcsuite. Δεν συνδέεται γιατί το εμποδίζει ο assistant αλλά όταν πάω να το βρω φαίνεται κανονικά και έχω πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη. Χρ…

• Παράθεση από lallasgr: “Πήγαινε i.mi.com και κάνε εκεί σύνδεση και find my device μπας και αλλάξει κατι ” Eχω πάει εκεί 10 φορές. Εκανα και log in με τον αριθμό του κινητού μου που λενε μερικές λύσεις αλλά όταν βάζω εύρεση συσκευής δεν την βρίσκει. Το account στην εύρεση συσκευής παραμένει το παλιό και δεν μπορώ να το αλλάξω. Nα κάνω factory reset????

• Στην εύρεση συσκευής πως αλλάζουμε account??? Η πως σβήνουμε όλα τα δεδομένα του mi account από το κινητό και τον σετάρουμε ξανά. Y.G. Αυτό πρέπει να μου δημιουργεί το πρόβλημα. όταν δημιούργησα για πρωτη φορά το mi account ξέχασα τον κωδικό, συμπλήρωσα τη φόρμα για ξεχασμένο κωδικό και όλα καλά. Τώρα στο miaccount & mi unlocling tool ο ίδιος κωδικός αλλά στο find device έχει παραμείνει ό αλλος ( ο πρώτος) και μου πετάει μνμ.