Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• Για πόσες ημέρες μετά την αγορά έχω δικαίωμα να διεκδικήσω αντικατάσταση συσκευής;

• Πήρα ένα για την κόρη μου πριν 10 ημέρες. Σήμερα άρχισε να μου παραπονιέται ότι κατά διαστήματα η αφή κολλάει και επανέρχεται με κλείσιμο και άνοιγμα ( όχι επανεκκίνηση) Καμία ιδέα;;

• Σημερα παρέλαβα το νέο κινητό, πολύ εύκολα, και τώρα είμαι στην εξερεύνηση του. ,, Ελπίζω να μην είμαι τόσο γκαντεμης και έχω κάποιο πρόβλημα και σ' αυτό το κινητό Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν, σύντομα φαντάζομαι θα επανελθω με ερωτήσεις „„““

• Nas driver αυτό σκέφτομαι κι εγώ, είναι κρίμα να βασανίζομαι με καινούριο τηλέφωνο. Το αλλάζουν εύκολα ή σε πρήζουν για να σου δώσουν νέο; Το πήρα από τον Κώτσο.

• Ξεκίνησα την διαδικασία έβαλα γλώσσα και περιοχή και μέχρι να ψάξω να βρω τον κωδικό του wi fi η οθόνη έσβησε και τώρα έχουμε τα ίδια συμπτώματα - μαυρη οθόνη αλλά τα κάτω λεντάκια ανάβουν!!! να ξανακάνω επανεκκίνηση; =============== Φεβ 12th 2017, 10:46am =============== Τελικά έκανα επανεκκίνηση, συνέχισα από το ίδιο σημείο (κωδικός wi fi) ολοκλήρωσα την εγκατάσταση δεν πείραξα τίποτα από ρυθμίσεις και όμως το πρόβλημα επιμένει!!!

• και μολις σκεφτόμουν τα το ρωτήσω. Θα κάνω και θα πω τι έγινε. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

• Όλο το βραδυ ήταν κλειστό με την ελπίδα επαναφοράς αλλά πάλι τα ίδια. Απογοήτευση. Τα στοιχεία του τηλεφώνου τα βάζω στα συνημμένα, αλλά δεν θυμάμαι να κατέβασε κάποια νέα ενημέρωση, και για μισή μέρα λειτουργούσε σωστά. Μήπως να το γυρίσω πίσω στο Κώτσο και να ζητήσω άλλο;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29960/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29961/

• Το έκανα με power και volume up η οθόνη δουλεύει κανονικά, αλλά όταν το κλείνω, με μικρό πάτημα του power, ξανά τα ίδια. Το επανεκκίνησα 3 φορές και έχουμε τα ίδια συμπτώματα. Καμιά ιδέα;

• Παιδιά καλησπέρα. Μόλις σήμερα πήρα το κινητό και άρχισαν τα προβλήματα; Προσπαθούσα να το συνδέσω με τον υπολογιστή και το ξέχασα να φορτίζει από εκεί - ήταν ήδη φορτισμένο. Όταν πήγα να το ανοίξω με το δαχτυλικό, ακούστηκε ο ήχος, τα πλήκτρα φωτίστηκαν αλλά ή οθόνη μένει μαύρη. Δεν ξέρω και πως κάνουν επανεκκίνηση.Τι κάνω; Μια βοήθεια παρακαλώ γιατί αγχώθηκα.