Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Καλημέρα, παρέλαβα χτές ένα Note 4 για τη σύζυγο (3/32). Ήρθε με official global, έκανε αναβάθμιση και φυσικά δεν έχει ελληνικά. Οι DEV ROM της ΧΙΑΟΜΙ έχουν; Αν ναί απλώς τις περνώ από πάνω με τον updater; Θέλω το κινητό να δουλέψει άμεσα μιας και μάλλον θα είναι κλειδωμένο (δεν έκανα τον έλεγχο) οπότε το πέρασμα της ελληνικής Rom αναβάλλεται για το επόμενο ΣΚ, που θα έχω χρόνο για διάβασμα :). Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί . Ήδη κατεβάζω την 7.3.16.
-
καλησπέρα, ακολούθησα τον οδηγό, εγκατέστησα twrp, δε κατάφερα να κάνω wipe, δε βρήκα τη rom για να την εγκαταστήσω. Ακολούθως την έβαλα σε sdcard και φυσικά πάλι δε τη βρήκε. Δοκίμασα με sideload πάλι αποτυχία. Μετά έκανα reboot system και τώρα το κινητό δεν ανοίγει αλλά δείχνει μόνο το λογότυπο MI. Απέκτησα τούβλο; Ελπίζω πως όχι. Το θέμα είναι τι κάνω τώρα; Ο υπολογιστής δε το αναγνωρίζει. Μια βοήθεια παρακαλώ.
-
καλησπέρα και από μένα, έχω κάνει την απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής και προσπαθώ να εγκαταστήσω τους drivers, μου βγάζει όμως αυτό: do not support win nt earlier version. Καμιά ιδέα πως προχωρώ; Επίσης κατέβασα τη τελευταία ROM που είναι ήδη .tgz και απλώς την αποσυμπίεσα. Αν ξεπεράσω το πρώτο σκόπελο προχωρώ; =============== Δεκ 14th 2016, 8:43pm =============== καλησπέρα ξανά, όσο και να έψαξα δε μπόρεσα να βάλω τους οδηγούς (ούτε χειροκίνητα) , έβαλα αυτούς τους drivers : mediatek_dri…
-
USB drivers
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από μένα. Χτες παρέλαβα το ίδιο κινητό με τοn Thanos159, to X20, με την ίδια ROM. Μάλλον έχουμε το ίδιο πρόβλημα μιας και ο υπολογιστής μου δε βλέπει σωστά το κινητό. Έλεγχο για bootlloader δε κατάφερα να κάνω (αν και προφανώς θα είναι ξεκλείδωτο). Δοκίμασα τη δεύτερη μέθοδο στον οδηγό που προτείνει ο NasDriver χωρίς επιτυχία. Τα Windows που έχω είναι 32 άρα μάλλον δε μπορώ να προσπαθήσω τη πρώτη μέθοδο. Κατέβασα το MiPCSuite αλλά διάβασα ότι δε δουλεύει με το κινητό μας (τουλάχιστ…
-
Τα κατάφερα και ψήφισα , αυτό με το αβαταρ πολύ καλό, καλή επιτυχία
-
Antutu score από τα xiaomi
kery12 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε τη 3.15