Το οτι δε σταθεροποιειται στο fastboot το εκανε και οταν προσπαθουσα να περασω την ARWMA. Απλα μου φαινεται περιεργο που ολο αυτο εγινε επειδη εκλεισε απο μπαταρια.
Δε γινεται τιποτα απο τα δυο. Απλα οταν προσπαθω να το ανοιξω κανει το boot και πριν μπει στο λειτουρικο ακουγεται ηχος οτι δεν εχει μπαταρια και κλεινει. Μαλλον θα ξαναπερασω τη ρομ. Μπορεις να μου πεις πως θα περασω τους drivers στο pc γιατι εχω μπερδευτει?
Εχω το redmi note 3 mtk με την xtrv rom. Λειτουργουσαν ολα σωστα μεχρι που εκλεισε που εκλεισε απο μπαταρια. Το κινητο οταν ειναι στην μπριζα δεν δειχνει να φορτιζει, ωστοσο κανει μπουτ και πριν ανοιξει ακουγεται ο ηχος πως δεν εχει μπαταρια και κλεινει. Επισης εχω προσβαση σε fastboot και twrp recovery.
XIOMI MI5 gemini. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ XTVR BETA1 8.2 ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΦΛΑΣΑΡΑ ΤΗΝ GLOBAL DEVELOPER ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΔΕΙΞΕ DONE ΣΤΟ TWRP ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ MI ΕΝΩ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ.
- Καλησπερα σε όλους. Mi5 capricorn. Έχω xtvr beta1 8.2 stable με android 7.1 Το κινητό έχει ξεκλειδωμενο bootloader. Η ερώτησή μου είναι αν θα πρέπει να περάσω developer rom για να φλασαρω το LineageOS. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ως καινούριος στο forum αν θα κάνω wipe τα απαραίτητα για να φλασαρω , το αρχείο zip της ρομ και το αρχείο zip των gapps θα είναι ακόμη στο storage?
- Καλησπερα σε όλους. Έχω xtvr beta1 8.2 stable με android 7.1 Το κινητό έχει ξεκλειδωμενο bootloader. Η ερώτησή μου είναι αν θα πρέπει να περάσω developer rom για να φλασαρω το LineageOS. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ως καινούριος στο forum αν θα κάνω wipe τα απαραίτητα για να φλασαρω , το αρχείο zip της ρομ και το αρχείο zip των gapps θα είναι ακόμη στο storage?
Μπερδευτηκα λιγο. Αν θα μπορουσες εξηγησε μου αναλυτικα καποια στιγμη τι να κανω. Εχω ηδη μεσα twrp (δεν ξερω αν ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο το zxc που μου λες. @tasosko