Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 185.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51817/

• ευχαριστω!! λοιπον εχω λιγη ωρα που προσπαθησα να μπω twrp και μου εχει βγαλει μια εικονα με το κουνελακι και γραφει fastboot αλλα δεν κανει τπτ αλλο.εχει κολλησει εκει.. τι να κανω? οτι κ αν πατησω δεν λειτουργει τπτ..

• καλημερα σε ολους!!! θα προσπαθησω να περασω τωρα την τελευταια ρομ που μου ειπατε.. εχω περασει το τελευταιο twrp και θα κανω νεα προσπαθεια.. οτι κανω το κανω μονο με δικη σας βοηθεια και τυχη γιατι δεν εχω ιδεα... σας ενημερωνω παλι..

• ok. Το βράδυ που θα επιστρέψω από δουλειά.. ευχαριστω!!

• Πέρασα το τελευταίο twrp και κάνω τα βήματα ένα ένα όπως γράφεται αλλά όταν κάνω instal τη ρομ μου βγάζει πάλι failed..τι γίνεται ρε παίδες.ειμαι κ εντελώς άσχετος..

• Λοιπόν προσπαθώ εδώ κ ώρες να κάνω την επόμενη αναβάθμιση που μου είπατε αλλά δ γίνεται τπτ..μου βγάζει failed και κάνω επανεκκίνηση αλλά τρώει γερά κολλήματα.. λοιπόν προσπαθώ εδώ και ώρες να κάνω την αναβάθμιση που μου είπατε αλλά δεν καταφέρνω τπτ.. μου βγάζει failed, κάνω επανεκκίνηση αλλά τρώει γερά κολλήματα..

• Χαχαχααχ τι να πω ρε παιδιά.. βρήκα μια κ έβαλα..πάντως ήταν πολύ εύκολο..θα βάλω αυτή που μου έστειλες τώρα.ευχαριστω για τις απαντήσεις πάντως..

• Γειά σας παιδιά!!! Νομίζω κατάφερα κ έκανα αναβάθμισηάλλαξαν αρκετά στο τηλέφωνο μου.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51628/

• Εχω διαβάσει αρκετά τόσα χρόνια αλλά ποτέ δεν βγάζω άκρη.κ δε νομίζω να προσπαθήσω..θέλω να το αφήσω σε κάποια έμπιστα που να ξέρει τι κάνει..

• Σ ευχαριστω για τις απαντήσεις.. την μπαταρία την αγόρασα από το ebay ακριβώς ίδια με αυτή που φορούσα.. σε Αθήνα ή Πάτρα ή Βοιωτία δεν κάνει κανείς αναβαθμίσεις;;

• Μπαταρία έχω βάλει καινούργια γνήσια γιατί η προηγούμενη δεν κρατούσε αρκετά.. αυτά τα καταστήματα είναι στην Αθήνα;;

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51459/

• καλησπερα παιδια!! εχω το redmi note 2 περιπου 3 χρονια..μου το ειχε φερει φιλος μου απο κινα.. ειναι πολυ καλο κινητο αλλα τωρα τελευταια μου κανει διαφορα.. μερικες φορες κανει επανεκκινηση μονο του αλλα το ποιο σημαντικο ειναι οτι οταν το φορτιζω και φτανει περιπου 93-100 φορτιση απενεργοποιειται.. λετε να χρειαζεται αναβαθμιση??μπορουμε να περασουμε καποια νεοτερη εκδοση android?? εγω βασικα δεν εχω καμια σχεση με αναβαθμισεις και οσες φορες εχω διαβασει και εχω προσπαθησει να κανω αναβαθμισ…

• Για να μην ανοίγω νέο θέμα έχω κ εγώ ένα θεματακι με τ μπαταρία..ενώ μου έδειχνε ότι είμαι στο 20% ξαφνικά έπεφτε στο 4% κ μετά έσβηνε.. σκέφτηκα μπαταρία θα είναι.αγορασα μία ίδια γνήσια.. πάλι τα ίδια μου κάνει και η νέα και όταν φορτίζω το κινητό με την νέα μπαταρία μόλις φτάσει κάπου στο 93 με 98% της φόρτισης σβήνει το κινητό..η ρομ που έχω είναι η stable 7.0.6.0. τι να φταίει;; Ααα και από τότε που έβαλα την νέα μπαταρία έχω παρατηρήσει ότι αρκετές φορές δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το κινητό.δ…

• RE:

morrison - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από morrison: “Καλημέρα παιδια!!Εδώ και αρκετό καιρό δεν μου συγχρονίζει τις επαφές στο mi account. Μόνο τις επαφές..Όλα τα άλλα συγχρονίζονται κανονικά.. Τι να φταίει;;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Ρυθμίσεις-εφαρμογές -mi account και δώσε δικαιώματα. :)” Έχει κανονικά δικαιώματα..Όλα συγχρονίζουν φωτογραφίες ημερολόγιο όλα εκτός τις επαφές.. Περίεργο μου φαίνεται.. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Ενεργοποιημένη είναι αλλά τπτ.. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Καλημέρα παιδια!!Εδώ και αρκετό καιρό δεν μου συγχρονίζει τις επαφές στο mi account. Μόνο τις επαφές..Όλα τα άλλα συγχρονίζονται κανονικά.. Τι να φταίει;;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Ο αριθμός του κέντρου μυνηματων της wind ποιος είναι να δοκίμασω;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά θέλω να κάνω αναβάθμιση και το συζητάμε αρκετό καιρό αλλά δεν έχω ιδέα και όσες συμβουλές μου έχετε δώσει πεδευομαι και δεν καταφερνω τπτ.τι αναβάθμιση να κάνω ρε γ...το;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• f934111706288b32bc71d3b4e18f26aa.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk