Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 185.
-
Καλησπέρα παιδιά!!υπάρχει κάποιος απλός τρόπος να αποθηκευσω τις επαφές μου στην κάρτα μνήμης;;;είχα ένα xperia neo v και με μία απλή επιλογή αποθηκευα τις επαφές στην sd απτό τηλέφωνο..τώρα δεν βλέπω κάτι τέτοιο.. ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα έχω το redmi note 2 με stable 7.0.6.0
-
Προσπάθησα εχθες το βράδυ λίγο αλλά δεν κατάφερα τιποτατο μεσημέρι θα προσπαθήσω πάλι γτ τώρα είμαι στ δουλειά μου κ δν μπορώ..σ ευχαριστώ πάντως!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τα εχω διαβασει και ξαναδιαβασει αρκετες φορες ολα αυτα αλλα ...τιποτααα...δεν βλεπω να βγαζω ακρη...ασχετος εντελως...γιαυτο ανοιξα και νεο θεμα.. τεσπα καποιο φιλαρακι θα βρω να κανει τα ''μαγικα" του
-
καλησπερα παιδια!!ξερω οτι κατανταει βαρετο και οι περισσοτεροι θα βριζουν που ουτε μια αναβαθμιση δεν μπορω να κανω αλλα παρολο που διαβαζω τις συμβουλες σας και τους οδηγους δεν μπορω να βγαλω ακρη..μηπως μπορει καποιος να βοηθησει (που κατα την πορεια θα ζαλισω με ερωτησεις) με απλα και κατανοητα βηματα για εναν εντελως απειρο???και καποιο βιντεο θα βοηθουσε πολυ... θελω να κανω αναβαθμηση στο redmi note 2 γιατι εχω θεμα με την ενταση του ακουστικου μου και διαβασα οτι εχει αναφερθει παλι και…
-
Παράθεση από vrs5: “Για Αθηνα εχει αναφερθει αυτο το καταστημα. Τωρα εως που φτανει η ειδικοτητα τους (καμερα κλπ) δεν γνωριζω αλλα δεν χανεις και τιποτε να κανεις ενα τηλ να σου πουν. ” επικοινωνησα με το καταστημα που μου ειπες αλλα σε συνεχεις ερωτησεις για το που βρισκονται στην αθηνα να τους παω εγω το τηλεφωνο μου ελεγαν να το στειλω με courier..δεν αποκαλυπτουν την διευθυνση οποτε ειμαι λιγο επιφυλακτικος να το στειλω..
-
Καλημέρα παιδιά!!!είχα γράψει κ παλαιότερα για σκόνη στην εμπρός κάμερα..είχα διαβάσει διάφορες συμβουλές σας και μόνο να φυσηξω την κάμερα από το ηχείο είχα την ευκαιρία αλλά με απολύτως κανένα αποτέλεσμα...πλέον ή κάμερα βγάζει μόνο θολές φωτογραφίες :confused: υπάρχει κάποιο κατάστημα στην αθηνα ή και αλλού που να καθαρίζει και να στεγανοποιει αυτή την κάμερα εκεί;;; ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk