Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.

• Καλημερα σας παιδια, (ρωτησα και εχθες αλλα χαθηκε μεσα στα πολλα ποστ οποτε το ξαναανεβαζω μηπως ξερει κανεις :p) να σας κανω μια γρηγορη ερωτηση μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει γιατι εχω λιωσει την ψυχη μου στις ρυθμισεις αλλα δεν το βρισκω.. Πως απενεργοποιω αυτο το ενοχλητικο "frequent phrases"? :p εχω την global state και το xaiomi redmi note 3 pro. Σας ευχαριστω (και παλι) smile.png

• Καλησπερα σας παιδια, να σας κανω μια γρηγορη ερωτηση μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει γιατι εχω λιωσει την ψυχη μου στις ρυθμισεις αλλα δεν το βρισκω.. Πως απενεργοποιω αυτο το ενοχλητικο "frequent phrases"? :p εχω την global state και το xaiomi redmi note 3 pro. Σας ευχαριστω

• Παράθεση από geoanto555: “Από pc μην περιμένεις φόρτιση..... Δεν πάίζει. Να το φορτίζεις με το δικό του φορτιστή - καλώδιο ή τουλάχιστον με αντίστοιχο 2A επώνυμο. Όσο για το αν την ξέσκισες..... έχεις μείνει πολύ πίσω. Οι μπαταρίες δεν έχουν ανάγκη απο τετοια σήμερα... ” Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από Omzy: “ ” Μην αγχώνεσαι καμια μπαταρία δεν ξέσκισες. Την μπαταρία θα την ξεσκίσεις μονο αν την αφήσεις να αδειάζει για να την ξαναφορτίσεις. Γενικότερα τα καλώδια usb έχουν 4 επαφες. Οι 2 …

• Απ'οτι φαινεται δεν θα ησυχασετε απο μενα στο συντομο μελλον :p (ελπιζω αυτη τη φορα να γραφω στο σωστο Post για να μη σας κανω βολτες) Καλησπερα σας λοιπον και παλι. Στο κινητο ειχα κανει την 1η φορτιση (το ειχα αφησει ενα βραδυ) και τωρα ηρθε η ωρα καθως ειμαι στη δουλεια μου να το φορτισω 2η φορα. το αφησα να παει 13% γιατι αποτι μου εχουν πει ειναι καλο να κανεις γεματη φορτιση και το εβαλα με usb (οχι αυτη που ηρθε μαζι) στο pc για να φορτισει. Το εχω βαλει 2 ωρες τωρα και εχει φορτισει 8% …

• Παράθεση από geoanto555: “Μπορείς να έχεις 4g σε όποια κάρτα το επιλέξεις. Για να καταλάβεις τι εννοώ μπες ρυθμίσεις /διαχείριση σιμ/ τερμα κάτω ιντερνετ. Όποια επιλέξεις να έχει ιντερνετ θα έχει δεδομένα. Η άλλη πάει αυτόματα στο 2g. Μάλλον δεν κατάλαβες καλά πως σου απάντησα πριν. Μπορείς να έχεις και από τις 2 δεδομένα .. επιλέγεις εσύ ποια θα έχει .. ” ααα αψογα! μου εφτιαξες τη διαθεση βασικα! σε ευχαριστω!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Omzy: “Επειδη χρησιμοποιω και 2 SIM θα ηθελα να ρωτησω τα εξης. 1)Εχει καποια σημασια ποια θα βαλω στη slot1 και ποια στη slot2? 2)μπορω να πιασω και με τις 2 4G? (γιατι καπου διαβασα οτι η 2η χρησιμοποιει μονο 2G και ανησυχω καπως αν ισχυει:p) 3)υπαρχει καποιο κουμπι που το παταω και αλλαζει αμεσως απο SIM1 σε SIM2? (κυριως για να διαλεγω απο που να χρησιμοποιω mb) ” 1. δεν έχει σημασία.2. Μία από τις 2 έχει 4g εσύ το διαλέγεις. 3.Μέσα σε ρυθμίσεις / σιμ υ…

• Καλημερα και παλι παιδια. Θα ηθελα να σας ρωτησω 2-3 πραγματακια σχετικα με το κινητο τα οποια δυσκολευομαι να βρω και θα ηξερα να ξερω και τι ισχυει σιγουρα (καταφερα να περασω την global stable επιτυχως ) Επειδη χρησιμοποιω και 2 SIM θα ηθελα να ρωτησω τα εξης. 1)Εχει καποια σημασια ποια θα βαλω στη slot1 και ποια στη slot2? 2)μπορω να πιασω και με τις 2 4G? (γιατι καπου διαβασα οτι η 2η χρησιμοποιει μονο 2G και ανησυχω καπως αν ισχυει:p) 3)υπαρχει καποιο κουμπι που το παταω και αλλαζει αμεσως…

• Παράθεση από NasDriver: “Με το ίδιο οδηγό βάζεις official global και με τον ίδιο οδηγό μετά official china για να ξεκλειδώσεις ” φανταζομαι εννοεις china dev :p Μου ελυσες απολυτα ομως την απορια και το αγχος οποτε τωρα θα ξεκινησω! Σε ευχαριστω παρα πολυ

• Παράθεση από geoanto555: “Κάνε καμιά αναζήτηση σε google αν υπάρχει άλλος τρόπος απενεργοποίησης.. Βρήκα για ένα αρχείο gpedit.msc αλλά νομιζω είναι σε συγκεκριμένες εκδόσεις.. ” δεν το εψαξα φιλε μου τελικα γιατι ειχα αφιερωσει πολλες ωρες του Σαββατου για το κινητο. Βγηκα μια βολτα για να ξεσκασω! Ηρθα σε εναν φιλο για να το περασω. Thanks

• Το σκεφτηκα και λεω να περασω την Global Stable προσωρινα καθως θα παω διακοπες για 15 μερες (ετσι ωστε να μπορω να λειτουργησω το κινητο) και οταν γυρισω μια και καλη περναω china dev και στα καπακια ελληνικη ΡΟΜ αφου θα εχει γινει το unlock. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι, μπορω να περασω Chinese Dev πανω απο το global stable που θα βαλω τωρα ε? Φανταζομαι θα υπαρχει καποιο σχετικο guide (?) Απλα μην την βαλω και μετα δεν υπαρχει τροπος να την βγαλω και ειμαι αναγκασμενος να μεινω με τα αγγ…

• Παράθεση από geoanto555: “Πολύ περίεργο ρε φίλε.... Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Βασικά πιστεύω την έχεις απενεργοποιήσει αλλά δεν στο δείχνει.. Περίμενε μήπως έτυχε σε κανέναν άλλον.... ” ναι το ιδιο πιστευω και εγω αλλα φοβαμαι να το ρισκαρω.. Περιμενω μηπως ξερει κανεις τιποτα αλλο. Σας ευχαριστω παντως για την προσπαθεια

• Παράθεση από NasDriver: “Ειδικά εάν έχεις άσπρο φόντο ” Παράθεση από geoanto555: “Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος... Δοκίμασε να δώσεις.. bcdedit.exe -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF επανακκίνηση και μετά ξανά.. bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON επανακκίνηση/... ” nas καλη η επισημανση σου. το δοκιμασα με μαυρο αλλα δυστυχως και παλι τιποτα. geo το δοκιμασα και αυτο.. και παλι τιποτα. μαλλον πρεπει να αρχι…

• Παράθεση από geoanto555: “Τα σπασμένα δεν έχει να κάνει... οι εντολές είναι σωστές... Δοκίμασε να βάλεις άλλο φόντο μην το καλύπτει ή καλύτερα άλλαξε θέμα και κάνε επανεκκίνηση.. ” αλλαξα και θεμα αλλα δυστυχως και παλι δεν μου εβγαλε τιποτα. το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι φταιει το activator που ειχα χρησιμοποιησει στα σπασμενα windows οταν τα ειχα πρωτοβαλει. Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να τσεκαρω αν εχει μπει στο σωστο mode? (παιζει πολυ το να εχει μπει αλλα να μην φαινεται μονο, αλλ…

• Παράθεση από NasDriver: “έκανες επανεκκίνηση στους υπολογιστές ? ” Παράθεση από geoanto555: “Δώσε μου τις εντολές.... που δίνεις στο cmd. ” 1) ναι τους εκανα nas 2)τις εντολες τις παιρνω απευθειας copy paste ειναι οι : bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS και bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON φανταζομαι για να μου βγαζει μηνυμα successful οτι τις παταω σωστα. Νομιζω οτι καπου αλλου ειναι το προβλημα αλλα δεν μπορω να το βρω. ειναι σπασμενα btw τα windows (ultimate)

• Παράθεση από geoanto555: “Πες μας τι κάνεις αρχικά και αν σου δίνει κανα σφάλμα το cmd ” εχω εναν σταθερο υπολογιστη και ενα λαπτοπ. και οι 2 εχουν windows 7 x64. δοκιμασα και με τους 2 τροπους και στα 2. φαινονται ολα να ειναι επιτυχημενα (και στο cmd ολα) παρολα αυτα δεν εμφανιεται τιποτα κατω δεξια

• Καλησπερα και απο μενα, εχω windows 7 σε 2 διαφορετικους υπολογιστες. και στους 2 προσπαθω να ανοιξω με test. δοκιμασα και με το προσωρινο και το μονιμο και στους 2. κανενα απο τα 2 δεν μου εμφανιζει κατω δεξια τιποτα οποτε υποθετω δεν το ενεργοποιησα σωστα. μπηκα και στα bios και βλεπω οτι το secure boot ειναι disabled ξερετε γιατι μπορει να γινεται αυτο? καμια ιδεα στο τι να κανω? Ευχαριστω πολυ!

• Καλημερα σας και καλως σας βρηκα, αγορασα πριν 2 μερες ενα Xaiomi Redmi Note 3 Pro και θα ηθελα την βοηθεια σας. Αρχικα ειχα καποιες αποριες στις οποιες με βοηθησαν (και με το παραπανω) τα παιδια ενος αλλου φορουμ που ειχα βρει σχετικο με το κινητο. Τελικως με παροτρηναν να κανω αιτηση για unlock bootloader (την εκανα σημερα και τωρα περιμενω) και υστερα να περασω το China Developer(V6.4.1.4) (ετσι βρηκα και το φορουμ σας το οποιο νομιζω ειναι οτι πρεπει για καποιον που πηρε Xaoimi σαν εμενα αλλ…