Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 154.

• Στην θέση σου θα δοκίμαζα να την ξαναπερασω. Το περίεργο είναι που δεν στο κάνει παντού οπως λες.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήγαινε ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο και πατα 4-5 φορές την έκδοση κερνελ. Θα σε βάλει στο μενού με τα διαγνωστικα. Για τρέξε την οθόνη αφής και πες μου αποτελέσματα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από την αρχή στο παρουσιάζει αυτό; Ή τώρα ξεκίνησε ξαφνικά; Την έχεις καιρό τη συσκευή; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποια ρομ φοράς; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πήγαινε Ρυθμισεις-Προσθετες ρυθμίσεις-Γλωσσα και εισαγωγη-Ταχυτητα δείκτη. Βάλτο τέρμα και κανε επανεκκίνηση.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασε και με τη ρομ που σου είπε ο Θανασης να ξεκλειδώσεις κ βλέπουμε. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάρε και τον οδηγό για ότι χρειαστείς Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έχει σημασια αυτό...Πρέπει να κάνεις τον έλεγχο από το adb... Ξεκινά με τον οδηγό...Το κινητό σου είναι με ανταπτορα στο φορτιστη; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μην φοβάσαι. Όλοι σαν εσένα ξεκίνησαμε. Από το 0. Μέσα από τους οδηγούς ή δουλειά γίνεται παιχνίδι. Ξεκινά με έλεγχο του bootloader να δεις αν όντως είναι κλειδωμένος. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πέρασε την τελευταία Xtrv. Τα παιδιά έχουν κάνει φανταστική δουλειά.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις το κατάλληλο οδηγό και να προχωρήσεις σε ξεκλειδωμα του bootloader αν είναι κλειδωμένος και να περάσεις μία ελληνική ρομ stable ή dev ανάλογα τι θες. Έτσι θα ξενοιασεις μία και καλή...Προχωρά με τον οδηγό. Τα πράγματα εκεί είναι πολύ κατατοπιστικά.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δείχνει ότι έχει φτάσει δηλαδή και δεν έχει ανανεωθεί από εδώ έτσι; Μπορεί και ξαφνικά να βρεις ειδοποίηση σπίτι σου και να ενημερωθεί μετά ότι παραδόθηκε...Μου έχει τύχει.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Max αν θες μεγάλη οθόνη. Redmi Pro αν θέλεις 5.5 οθονη και Note 3 Pro αν θες κάτι Value for money δοκιμασμένο από πολλους και με αρκετά μεγάλη υποστήριξη... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ πάντως από τις 3 ώρες διαφορα που βλέπω από όταν έφτασε το δέμα Ελλαδα μέχρι την επόμενη ενημέρωση που βλεπω μπορώ να καταλάβω ότι μπήκε τελωνείο και δεν ειδοποιήθηκε ποτέ...ή το "έφαγαν" από μέσα... 0fc3912144bbeeef1d334d74140a9ac3.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι δεν έκατσε καλά στην αναβάθμιση. Μπορείς να στείλεις ένα screenshot από το about phone της συσκευής; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι από twrp όπως τις προηγούμενες Γωγω.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΜΙ ΜΑΧ

karasarinis - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Οκκκ αλλά μην γράφεις με κεφαλαία γιατί φαίνεται σαν να φωνάζεις... Οπότε όλα καλά; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

karasarinis - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από theodosis: “Δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο προσωπικά. Να φανταστώ επιλέγει την επιλογή -prefer 3g-. Του δίνει παραπάνω χρόνο μπαταρίας; Sent from my Redmi Pro using Tapatalk” Καλημέρα. Όχι στο 4g το έχει...Δεν τον ενδιαφέρει η μπαταρια...Θέλει να έχει 4g...Απλά όταν δεν υπάρχει και γυρίζει σε 3g αργεί να κλειδώσει το σήμα.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παίδες. Έχω πάρει το κινητό για φίλο μου. Του έχω περάσει την XTRV beta και πάει σφαίρα...Απλά έχει ένα θεμα. Είναι περίπου όλη τη μέρα με δεδομενα κι έχει καθυστερήσεις στην εναλλαγή από 4g σε 3g και αντίστροφα. Μόλις γίνεται αυτό είναι περιπου 3-4 λεπτά χωρίς ιντερνετ μέχρι να επανέλθει...Μήπως είναι κάτι στη ρομ; Έχετε παρατηρήσει εσείς κάποιο θέμα πάνω σε αυτό; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΜΙ ΜΑΧ

karasarinis - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Πως ξέρεις ότι το τηλέφωνο είναι ξεκλειδωτο...Το έχεις ξεκλειδώσει εσύ; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παίδες μόλις στείλουν το tracking στο email μετά από πόσες μέρες φαίνεται ή πρώτη κίνηση; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk