Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 154.

• Καλησπέρα παίδες...Μία ερώτηση. Από αυτή τη ρομ ή οποία είναι ή global μπορώ να περάσω κατευθείαν την Xtrv του φόρουμ; Δεν θέλω να ξανά περναω εφαρμογές στο τηλέφωνο και πιο πολύ αυτό το viber που τους έχει ζαλισει όλους ότι συνδέθηκα... a2076a6e4609b2edd03ac76db9fa6756.jpg Υπάρχει κάποια λύση στο viber τώρα που το ανέφερα να μη στέλνει συνέχεια στις επαφές μου ότι έχω συνδεθεί; Αυτό το κανει μολις στήνω το τηλέφωνο μετά από πέρασμα ρομ...Αλλά την βδομάδα θα κάνω 2-3 στησιματα σίγουρα...

• Παράθεση από soulg: “Σε Kenzo δεν γίνεται πλήρης συγχρονισμός και ιδικότερα σε sms και κλήσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δώσε τα απαραίτητα δικαιώματα στην εφαρμογή από τις ρυθμίσεις - εφαρμογές - δικαιώματα - Mi Cloud. Άνοιξε τους διακόπτες και κανε επανεκκίνηση της εφαρμογής.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δουλεύει και σε Wind παίδες με 0 υπόλοιπο....ba53e8a91a1f5af76abef255c7d109fe.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το επόμενο μου κινητό.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

karasarinis - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Όχι και όλα.... 2 "δικά μου" δεν το έχουν αυτό που λέτε..” Ή αλήθεια είναι ότι το δικό μου δεν το έκανε μετα την αναβάθμιση....Μου το έκανε όταν πειραξα το supersu και συγκεκριμένα εκλεισα κι ενεργοποιησα πάλι το root. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κι εμένα το ίδιο παίδες... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi max miui 8

karasarinis - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Προχωρά όπως σου λέει ο @NasDriver και μην φοβάσαι...Έχει δίκιο ότι αργότερα μπορεί να μην έχεις τον έλεγχο των ρυθμισεων..Όλοι έχουμε περάσει από την θέση σου... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημερα σε ολους... @gkalen αυτη την εβδομαδα εχουμε αναβαθμιση για Hydrogen?

• Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει με τα dpi της οθόνης...Θέλω να τα μικρυνω λίγο...Μου φαινονται τεραστια τα εικονίδια... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

karasarinis - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από dim74: “γνωριζει κανεις πως βγαινει η γραμμη με τα τρια εικονιδια που με την 6.10.20 μπηκε στη οθονη;εννοω τα τρια φωτιζομενα,της επιστροφης και τα αλλα δυο” Ρυθμισεις> προσθετες ρυθμίσεις > πλήκτρα > τικαρεις το πρώτο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από knight666: “@karasarinis Τις επαφές. ” Πας ρυθμισεις>εφαρμογές. Βρίσκεις την εφαρμογή Mi Cloud και την επιλέγει...Μετά πας κάτω χαμηλά στα δικαιώματα και ανοιγεις όλους τους διακόπτες...Λογικά έχεις κλειστές τις επαφές... 4dc088fa145a9dde4bee88f6565b7332.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από knight666: “@karasarinis Για τον συγχρονισμό μπορείς να είσαι λίγο πιο αναλυτικός; Δοκίμασα στο Land αλλά δεν συγχρονίζει τις επαφές.” Που έχεις θέμα...Τι δεν σου συγχρονίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχχαχαχα....Έχεις κανένα κινέζο μέσα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

karasarinis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tical: “Μολις ελαβα το παρακατω μηνυμα .. You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account "αριθμος").Download Mi Unlock Tool at Apply for unlocking Mi devices Αρα τωρα κανω login στο tool και μπαινω σε fastboot και παταω Unlock ενω ειναι συνδεμενο με το usb οπως λεει και ο οδηγος ;” Αδερφέ ποτέ έκανες την αίτηση γιατί περιμένω κι εγώ για μία φίλη... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Moly Holy: “καλησπερα..και σε μενα δε δουλευει ο συγχρονισμος..(clean install). και επισεις δε δουλευει η δονηση στο FP. κατα τ αλλα ολα καλα.... να πω την αληθεια η .29 δουλεψε καλυτερα.” Καλημέρα. Βρήκα τη λύση. Πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις>εφαρμογές συστήματος>Mi Cloud και άνοιξτε τα δικαιώματα για κλήσεις και sms. Μετά κλεινετε και ανοιγετε διακόπτη για backup sms και κλησεων μέσα από το Mi Cloud..

• Μάλιστα....2 φορές έχω περάσει την rom και με clean install...Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται;; Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Με την τελευταία αναβάθμιση σε kenzo στο icloud δεν μπορεί να συγχρονίσει μηνύματα και κλήσεις..Έχει συμβεί σε κανέναν αλλο αυτό; 052e85ae4131985fbb94e59ecf8211a0.jpg

• RE:

karasarinis - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από Thracia: “@karasarinis Κερασμενο : MEGA ” Αλλού τρως, αλλού πίνεις..... ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ούτε το λίνκ να πατήσω!” Κλαιωωωω... :p :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @GogoF πρέπει πρώτα να ελεγξεις αν έχεις ξεκλειδωτο bootloader...Θέλει κάποια διαδικασία αν δεν είναι ξεκλειδωμενο αλλα με τους οδηγούς εδώ μπορείς να τα καταφέρεις...Έτσι ξεκινησαμε όλοι... Επειδή δοκιμασα αρκετές ρομ για την κάμερα και μόνο, με αυτή που είδα αισθητή διαφορά ήταν του gkalen ή developer.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Επειδή κι εγώ πέρασα από Mi Max Hydrogen και μετά σε Note 3 Pro έχω να πω ότι ή η κάμερες είναι χαμηλότερης ποιότητας σε σύγκριση με Note 3 Pro ή η οθόνη του επειδή είναι μεγαλύτερη αλλά με την ίδια ανάλυση με το μικρό κάνει αυτή τη διαφορά αισθητή στις φωτογραφίες...Πάντως το Mi Max δεν είναι ότι καλύτερο σε φωτογραφίες... Σε αλλαγη ρομ όμως είδα και διάφορες. Το πήρα με κινεζική stable και ξενερωσα με την κάμερα. Πολύ χαμηλή ποιότητα. Μόλις πέρασα του gkalen την developer είδα μεγάλη…