Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Δοκίμασα και απο αλλο κινητό οταν ειναι στη φορτιση αλλα δυστυχώς τίποτα, δεν κανει σύνδεση Η οθόνη το μονο που γράφει connect to app to update
-
Που μπορεί να φαίνεται στις ρυθμίσειςτου το mi band 3; Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από okeanos8: “Δεν συνδέεται με τίποτα, εχω σβησει την εφαρμογή την εχω ξαναβάλει, εχω κλείσει το Bluetooth, το εχω ξανανοίξει, εχω κανει επανεκκίνηση το κινητό, του εχω δώσει τις άδειες που θελει αλλα τίποτα. τι αλλο να κανω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως είναι ήδη συνδεδεμένο με άλλο κινητό και αυτό το κινητό είναι εντός εμβέλειας bluetooth και επικοινωνεί με το Mi Band 3…
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΔεν συνδέεται με τίποτα, εχω σβησει την εφαρμογή την εχω ξαναβάλει, εχω κλείσει το Bluetooth, το εχω ξανανοίξει, εχω κανει επανεκκίνηση το κινητό, του εχω δώσει τις άδειες που θελει αλλα τίποτα. τι αλλο να κανω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΤελικα την απάντηση την εχουν δωσει στο ποστ με το notify, δεν χρειάζεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από okeanos8: “Αφου βάζουμε το το notify nad fitness να το σβήσουμε το mi fit; θα έχουμε κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχουμε κ το mi Fit αλλιώς παρακαλώ διορθώστε με Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτο δεν ξερω, αν δεν χρειάζεται να το σβήσουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑφου βάζουμε το το notify nad fitness να το σβήσουμε το mi fit; θα έχουμε κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από poseidvn: “okeanos8 Γιατί δεν το βάζεις στο αθόρυβο;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Νομιζα οτι θα κανει το ιδιο, δηλαδή θα έρχονται παλι ειδοποιήσεις, θα το δοκιμασω, αλλα οντως εχω 2 επαφες που θέλω αν ειναι αναγκη να με βρουν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΥπάρχει application εκτος του notify & fitness που να κανει τα ίδια αλλα να έχει στη free έκδοση την επιλογή να μην έρχονται ειδοποιήσεις οταν ειναι στο τηλέφωνο το 'Μην ενοχλείτε;' Οπως καταλαβαίνετε δεν ειναι και το καλύτερο να κοιμάσαι, να έρχονται ειδοποίησεις και να σε ξυπναει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εκεί είναι. Δες εδώ πως γίνεται να κατεβάσεις και να περάσεις μόνο σου Xiaomi MIUI Official Forum” Μολις εκανα εγκατάσταση, τι πιστεύετε οτι ειναι καλύτερο στο mui 10 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εκεί είναι. Δες εδώ πως γίνεται να κατεβάσεις και να περάσεις μόνο σου Xiaomi MIUI Official Forum” Το βρήκα ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Settings, my device, miui version” Για να περασω το miu 10 εγω μονος μου; , εκει ειναι για να δει αν υπάρχουν αναβαθμίσεις Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από drum: “καλησπερα κι απο εμενα, κ καλως σας βρηκα. περασα τη συγκεκριμενη εκδοση εχθες. δειχνουν να λειτουργουν ολα ενταξει. το μονο που παρατηρησα ειναι οτι, δεν εχω τη δυνατοτητα να κατεβασω θεματα.” Εγω συνήθως βαζω ινδια την χωρα - region , κανω ότι αλλαγές θελω και μετα το γυριζω παλι Ελλάδα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν έχει βγει για την συσκευή σου, θα σου έρθει αυτόματα η ενημέρωση :)” Δεν είναι επίσημη δηλαδή; δεν έρχονται για ολα τα τηλέφωνα mido μαζί; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk