Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
RE:
ΜήνυμαΕυχαριστώ Παράθεση από amavroudis: “Mido ή redmi note 4x.” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Ποιο εχω;
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Redmi Note 4 Global Edition Snapdragon 625. :)” Ναι, αλλα πoυ κοιτάω για πράγματα, rom και ότι άλλο, redmi note 4, Redmi note 4x, mido, nikel????? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποιο εχω;
ΜήνυμαΑγορασα το κινητό απο επίσημο αντιπροσωπο αλλα εχω μπερδευτεί με το ποιο ειναι και σε ποια κατηγορία πρέπει να κοιταω για να το πειραξω, μια βοήθεια;;; 8b63069a13a8a997bdf8ee0bb507d79d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν σε άλλα κιντά παίζει σωστά αλλά όχι στο δικό σου, ίσως να είναι ασυμβατότητα ή να μην κάνει καλή επαφή στην θύρα. Το usb debugging το έχεις ενεργοποιημένο ?” Ήταν κλειστό, το ανοιξα,. Θα δοκιμάσω παλι και θα σε ενημερώσω, ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σε άλλο κινητό ?” Το συγκεκριμένο στη φωτογραφία οχι, ενα αλλο ομως που εβαλα το citizen αν θυμάμαι καλα ετσι λέγεται ναι το ειχε στο κινητό ο φίλος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σε άλλο κινητό παίζουν κανονικά ?” Σε ταμπλετ ναι το συγκεκριμένο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τηλεόραση στο κινητό
ΜήνυμαΕχει δοκιμάσει καποιος τις συσκευές που κανεις το κινητό σου τηλεόραση;; εχω δοκιμάσει δυο και δεν κατάφερα τίποτα, μου βγάζει συνέχεια device not found. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση πιυ πρέπει να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk a507f442ec595460e2afe1bef07ac6c9.jpg