Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 399.
-
Αναζήτηση android tv box
agmg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά... εδώ και μερικές μέρες είμαι κι εγώ στην αναζήτηση ενός TV Box αλλά δεν έχω καθόλου εμπειρία στον τομέα... Με ενδιαφέρει να παίζει βίντεο/μουσική από usb (είτε stick είτε δίσκο), πλοήγηση στο web και φυσικά Youtube... Άντε και κανένα χαζοπαίχνιδο Επίσης η σύνδεση θα είναι μόνο wifi καθώς στο σημείο που είναι η τηλεόραση δεν υπάρχει περίπτωση να πάει καλώδιο ethernet... Η τηλεόραση που έχω τώρα παίζει βίντεο με υπότιτλους από usb αλλά δεν μπορείς να τους ρυθμίσεις ως προς το μέγ…
-
Τι κάνω λάθος; [SOLVED]
ΜήνυμαΤο SuperSu έχει μείνει στην έκδοση 2.82 καθώς ο δημιουργός του δεν το αναπτύσσει πλέον. Όχι ότι θα έχεις πρόβλημα, εγώ μέχρι και πριν πάρω το Note 6 το χρησιμοποιούσα στο 4 για root. Το MagisK δεν το έχω δουλέψει καθόλου (ακόμα) αλλά φαντάζομαι θα είναι καλύτερα να πορευτούμε με αυτό από εδώ και στο εξής...
-
Τι κάνω λάθος; [SOLVED]
ΜήνυμαΤι ακριβώς εννοείς με το "προσπαθώ να περάσω λογαριασμούς αλλά τίποτα;" Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους; Καλό θα ήταν να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες ή ακόμα καλύτερα κάποια screenshots από το πρόβλημα ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε
-
Επίσης ρίξε και μια ματιά στον POCO Launcher
-
Προβλημα με τα δεδομενα
agmg - - RedMi 6 (Cereus)
ΜήνυμαΓια δες εδώ
-
Mobile Internet και Redmi6
agmg - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑυτές τις ρυθμίσεις έχει της γυναίκας το τηλέφωνο...
-
Mobile Internet και Redmi6
agmg - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΗ σύζυγος είναι επίσης κάτοχος ενός Redmi 6 (3/32) με sim Cosmote (What's Up) και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα με mobile data. Μου κάνει εντύπωση απλώς για αυτό το αναφέρω... κι εσύ το 3/32 έχεις;
-
Στο recovery έχει μόνο Reboot, Wipe Data, Connect with MiAssistant Στο "Περισσότερα" έχει Σχόλια & Πολιτική Απορρήτου Προσωπικά δε με ενοχλεί γιατί αν κάποια στιγμή αποφασίσω για αλλαγή rom θα πάω για το πλήρες πακέτο Δηλαδή ξεκλείδωμα, twrp και ελληνική rom Απλά αν και στο τηλέφωνο του φίλου είναι έτσι δε θα μπορέσει να κάνει αναβάθμιση από τον updater...
-
Random shutdown
ΜήνυμαΜάλλον για πρόβλημα μπαταρίας το κόβω... Ειδικά από τη στιγμή που λες ότι το κάνει όταν πέφτει κάτω από το 15%... Μια πρώτη κίνηση θα ήταν να περάσεις ένα battery monitor όπως το Gsam και να ψάξεις για περίεργες καταναλώσεις. Μια άλλη κίνηση θα ήταν να πάρεις backup των αρχείων σου και να προχωρήσεις σε μια επαναφορά δεδομένων, στήνοντας το τηλέφωνο από την αρχή και παρατηρώντας ταυτόχρονα τη συμπεριφορά της μπαταρίας...
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΜια χαρά θα λειτουργεί... Απλά θα έχει αγγλοκινέζικη rom, χωρίς Play Store (το οποίο το περνάς εύκολα)... Τώρα για το πότε θα έρθει ελληνική αγορά τι να σου πω... Φαντάζομαι κοντά στο Πάσχα... Εδώ υπάρχει κι ένα ωραίο κουπονάκι αν ενδιαφέρεσαι
-
Τίποτα δεν χάνεται. Αν έχεις λογαριασμό Mi τότε παίρνεις backup των εφαρμογών σου και των αρχείων σου στο cloud. Μετά την επαναφορά εργοστασιακών, όπου το τηλέφωνο θα σου ζητήσει να βάλεις τα στοιχεία σου, σου δίνει την επιλογή να ρυθμίσεις το τηλέφωνο ως νέα συσκευή ή να επαναφέρεις από αντίγραφο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις όλες τις επαφές, φωτογραφίες, εφαρμογές κλπ όπως πριν την επαναφορά...
-
Όχι λυπάμαι. Στο MIUI 10 υπάρχει η δυνατότητα αυτή, στο 9 όχι. Προσπάθησα κάποια στιγμή στο Note 4 να απεγκαταστήσω το App Vault με το SDMaid και δικαιώματα root αλλά στην επανεκκίνηση άρχισαν να χτυπάνε καμπανάκια
-
Ρυθμίσεις -> Αρχική Οθόνη και κλείνεις το "Αποθήκη εφαρμογών"