Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 399.

• Σε μένα φαίνονται τώρα τα εικονίδια ειδοποιήσεων... Ήταν θέμα ρυθμίσεων...

• Μετά την ενημέρωση σε 10.2.1.0 το εικονίδιο του Facebook άρχισε πάλι να κάνει βόλτες όπως παλιότερα στο Nikel...

• Mi A2 αλλαγή χώρας [SOLVED]

agmg - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Σε δυο συσκευές Note 2 που έχω παλιές έχω περάσει Global Stable και για κάποιο λόγο στη χώρα έχει μόνο Κίνα. Δεν επηρεάζει όμως σε κάτι τη λειτουργία της συσκευής...

• Soft buttons

agmg - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Κάτσε γιατί τώρα που το σκέφτηκα... τι εννοείς auto-hide όταν δεν είσαι στην επιλογή πλήρης οθόνης; Αν πχ είμαι στο Messenger ή στο Youtube τα πλήκτρα εμφανίζονται μόνιμα. Αν είμαι σε παιχνίδι τότε γίνεται auto-hide. Έτσι λειτουργούσε εξαρχής...

• Κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι (με μια sim στη θέση 2)

• Soft buttons

Μήνυμα

Ναι κανονικά... δεν υπήρξε καμία διαφορά μετά την αναβάθμιση... Μήπως να δοκίμαζες εναλλαγή του διακόπτη για πλήρη οθόνη σε συγκεκριμένη εφαρμογή όπου σου εμφανίζεται το πρόβλημα; Ή να ενεργοποιήσεις τα gestures, να κάνεις μια επανεκκίνηση και μετά να τα απενεργοποιήσεις ξανά; Ξέρω κι εγώ, λέω τώρα

• Soft buttons

Μήνυμα

Σε μένα το auto hide δουλεύει κανονικά... είμαι με Global Stable 10.2.1.0 Και ναι, άλλαξε η εμφάνιση, σαν κουμπιά από music player έγιναν (stop, pause, play )

• Σε μένα παρά την αναβάθμιση, συνεχίζουν να μην εμφανίζονται τα εικονίδια ειδοποίησης των εφαρμογών αριστερά από το notch. Στο μενού Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις & Γραμμή κατάστασης, τι έχετε επιλέξει στο "Εμφάνιση εικονιδίων για εισερχόμενες ειδοποιήσεις"; Το έχετε ενεργό ή όχι;

• Εγώ παίρνω της Gertong... Καλά, φθηνά και καλύπτουν όλη την επιφάνεια... GerTong 9H Film Screen Protector Tempered Glass For Xiaomi Redmi 6A 6 5A 4A 3S Note 2 Note 3 Pro Mi5 Mi4 4X Mia1 Hongmi Red Rice-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group

• Φαντάζομαι αυτή είναι η μέθοδος Xiaomi MIUI Official Forum

• Είπα να απέχω για λίγο καιρό από φλασαρίσματα, dev roms κλπ αλλά μάλλον το κάνετε επίτηδες για να με παρασύρετε

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από agmg: “Κι εγώ με Global Stable είμαι προς το παρόν... ” Κατέβασε την recovery developer rom ρίξε την χύμα στο κινητό και μπορείς να την κάνεις install μέσα από το κινητό και ας μην έχεις ξεκλειδώσει ” Μα δε θέλω να πάω σε developer

• Οδηγός root

Μήνυμα

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro Τα βήματα είναι 5: 1) Κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader (εμένα ήθελε 15 μέρες) 2) Ξεκλειδώνεις bootloader 3) Περνάς custom recovery 4) Format Data 5) Flash τη νέα rom

• Κι εγώ με Global Stable είμαι προς το παρόν...

• Να ρωτήσω κάτι... Μετά το OTA update στην Global γίνεται wipe σε cache/dalvik cache; Μπορεί να γίνει και χειροκίνητα μέσω του Mi Recovery; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά (όσο είμαι κάτοχος Xiaomi)...

• Ε ναι ρε συ... Είχα μια ελπίδα μήπως ήταν θέμα firmware και σε κάποιο update το αλλάζανε αλλά φευ... Και το Redmi 6 της γυναίκας μου μια από τα ίδια...

• Ήρθε και σε μένα ειδοποίηση θα την κάνω το βράδυ μόλις γυρίσω από τη δουλειά... Τελικά το led μόνο λευκό είναι ε; Είχα καλομάθει στο Nikel που του έβαζα διαφορετικά χρώματα ανάλογα με τον τύπο της ειδοποίησης...

• Θα με κάνετε να την φλασάρω κι εγώ...

• Αν πας λίγες σελίδες πιο πίσω σε αυτό το θέμα θα δεις ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα στα Note 2 με τη Google και τις εφαρμογές που δεν ενημερώνονται (ακόμα και το ίδιο το Play Store) το οποίο λύνεται κάπως μπακάλικα με τροποποίηση του build.prop Η rom που έδωσαν τα παιδιά για δοκιμή έχει αυτές τις αλλαγές οπότε νομίζω ότι αν φλασάρεις αυτήν δε θα έχεις περαιτέρω προβλήματα, τουλάχιστον για τώρα. Και η συσκευή θα δουλεύει σχεδόν όπως πρέπει... και λέω "σχεδόν" γιατί κάποιοι αναφέρουν ότι αυτή η αλλα…

• Καλό θα είναι να το ελέγξεις πρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε...