Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 399.
-
Mi A2 αλλαγή χώρας [SOLVED]
agmg - - Mi-A2 (Jasmine)
ΜήνυμαΣε δυο συσκευές Note 2 που έχω παλιές έχω περάσει Global Stable και για κάποιο λόγο στη χώρα έχει μόνο Κίνα. Δεν επηρεάζει όμως σε κάτι τη λειτουργία της συσκευής...
-
Soft buttons
ΜήνυμαΚάτσε γιατί τώρα που το σκέφτηκα... τι εννοείς auto-hide όταν δεν είσαι στην επιλογή πλήρης οθόνης; Αν πχ είμαι στο Messenger ή στο Youtube τα πλήκτρα εμφανίζονται μόνιμα. Αν είμαι σε παιχνίδι τότε γίνεται auto-hide. Έτσι λειτουργούσε εξαρχής...
-
Soft buttons
ΜήνυμαΝαι κανονικά... δεν υπήρξε καμία διαφορά μετά την αναβάθμιση... Μήπως να δοκίμαζες εναλλαγή του διακόπτη για πλήρη οθόνη σε συγκεκριμένη εφαρμογή όπου σου εμφανίζεται το πρόβλημα; Ή να ενεργοποιήσεις τα gestures, να κάνεις μια επανεκκίνηση και μετά να τα απενεργοποιήσεις ξανά; Ξέρω κι εγώ, λέω τώρα
-
Soft buttons
ΜήνυμαΣε μένα το auto hide δουλεύει κανονικά... είμαι με Global Stable 10.2.1.0 Και ναι, άλλαξε η εμφάνιση, σαν κουμπιά από music player έγιναν (stop, pause, play )
-
Οδηγός root
ΜήνυμαΓενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro Τα βήματα είναι 5: 1) Κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader (εμένα ήθελε 15 μέρες) 2) Ξεκλειδώνεις bootloader 3) Περνάς custom recovery 4) Format Data 5) Flash τη νέα rom
-
Αν πας λίγες σελίδες πιο πίσω σε αυτό το θέμα θα δεις ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα στα Note 2 με τη Google και τις εφαρμογές που δεν ενημερώνονται (ακόμα και το ίδιο το Play Store) το οποίο λύνεται κάπως μπακάλικα με τροποποίηση του build.prop Η rom που έδωσαν τα παιδιά για δοκιμή έχει αυτές τις αλλαγές οπότε νομίζω ότι αν φλασάρεις αυτήν δε θα έχεις περαιτέρω προβλήματα, τουλάχιστον για τώρα. Και η συσκευή θα δουλεύει σχεδόν όπως πρέπει... και λέω "σχεδόν" γιατί κάποιοι αναφέρουν ότι αυτή η αλλα…
-
Αλλαγη rom μετα απο καιρο
ΜήνυμαΚαλό θα είναι να το ελέγξεις πρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε...