Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 399.
-
Παράθεση από Giannisagal: “συνεχιζει να μην κανει ενημερωση των εφαρμογων το play store παρα μονο οταν του κανω διαγραφη δεδομενων,μετα κανει ενημερωσεις σαν την κοτα αργα και απο τις επομενες ενημερωσεις παλι τα ιδια......ξερει κατι περι τουτου καποιος ???? ευχαριστω. ” Μήπως το πρόβλημά σου σχετίζεται με το αντίστοιχο του Redmi Note 2? (και του Note 3 ίσως σε μερικούς) XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το Redmi Note 6 Pro πως και δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις συσκευές που έχουν ενεργοποιημένο το anti-rollback?
-
Διάρκεια φόρτισης redmi 6
agmg - - RedMi 6 (Cereus)
ΜήνυμαΚοίτα από όσο ξέρω είναι καλό να φορτίζεις αργά αλλά το θέμα είναι και πως και πόσο χρησιμοποιείς το κινητό σου... Αν ας πούμε σου βγάζει τη μέρα και το βάζεις για φόρτιση το βράδυ που πας για ύπνο τότε δε σε ενοχλεί να κάνει και 3 ώρες να φορτίσει. Αν όμως κάνεις φορτίσεις ενδιάμεσα τότε καλό είναι να βάζεις έναν πιο δυνατό φορτιστή για να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα... Φυσικά δεν είμαι κανένας ειδήμων σε θέμα μπαταρίας, φορτίσεων κλπ απλά έτσι το βλέπω εγώ... Πάντως το Redmi 6 είναι μια πολύ κ…
-
Προτάσεις για αλλαγή κινητού
agmg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαRedmi 6 σκέτο
-
Τώρα φοράω την global stable 10.0.5.0 γιατί είμαι στην αναμονή για ξεκλείδωμα του bootloader (και μετά κλασικά TWRP+ελληνική). Οπότε αν θες να το δούμε σε καμιά δεκαριά μέρες που θα ξεκλειδώσω και θα πάω σε dev... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πάντως αν θες να ρίξεις μια ματιά και έχεις χρόνο, η rom που φοράει είναι εδώ: MIUI ROM for Redmi Note 6 Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
ΜήνυμαΑν θες διάβασε εδώ σχετικά με το αν το Note 2 υποστηρίζει fast charge ή όχι: Xiaomi Redmi Note 2 Charging Analysis | Xiaomi Redmi Note 2 Αν ο μαμά φορτιστής είναι ο κλασικός 5V/1A που είχε και το δικό μου Note 6 στη συσκευασία τότε ο χρόνος που βλέπεις είναι σωστός για το Redmi 6 (θεωρητικά θες γύρω στις 3 ώρες για πλήρη φόρτιση). Έχεις αλλάξει ποτέ μπαταρία στο Note 2? Παίζει και το ενδεχόμενο να έχει φάει τα ψωμιά της και να φορτίζει μεν γρήγορα αλλά να αποφορτίζεται το ίδιο γρήγορα...
-
ΜήνυμαΚάτι δεν πάει καλά... Καταρχήν δεν είμαι σίγουρος ότι το Redmi Note 2 υποστηρίζει ταχεία φόρτιση. Δεύτερον το Redmi 6 της γυναίκας με έναν φορτιστή 5V/2A της Samsung γεμίζει σε περίπου 1,5 ώρα από το 10-15%... Ποια rom φοράει το δικό σου; Τι φορτιστή χρησιμοποιείς;
-
@UserXP πόσο δύσκολο θα ήταν να βγει το πρώτο patch για Note 6? Το λέω γιατί είναι πανομοιότυπα σαν specs... Κυρίως με ενδιαφέρει ο διαχωρισμός έντασης κλήσης και ειδοποιήσεων και μέχρι τώρα το έκανα με το Xposed αλλά δεν αξίζει τον κόπο μόνο για αυτό... Υπάρχει άλλος τρόπος;
-
Προτάσεις για αλλαγή κινητού
agmg - - Ο καφενές μας
Μήνυμα+1 για το Redmi 6. Το πήρα για τη σύζυγο και πραγματικά είναι "κλεψιά" για τα περίπου 115 ευρώ που κοστίζει (η έκδοση με τα 3/32). Γρήγορο, πολύ καλή και φωτεινή οθόνη, εύκολο στη χρήση λόγω μεγέθους, καλή μπαταρία και απίστευτα δυνατό ηχείο (πιο δυνατό κι από το δικό μου στο Note 6)
-
RN2 δεν παίρνει το you tube
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω κι εγώ, μάλλον το Σ/Κ, θα πρέπει να ξαναφλασάρω stable...
-
ΜήνυμαΚαλά νέα! Περιμένουμε νεότερα. Αν θέλετε άτομα για δοκιμές υπολογίστε κι εμένα... 2 συσκευές έχω...
-
ΜήνυμαΤώρα δοκιμάζω την Ressurection remix. Κλασικά δεν υπάρχει ράδιο αλλά τα παιδιά δεν το χρησιμοποιούν έτσι κι αλλιώς. Πάντως πάει πολύ καλύτερα σε θέμα μπαταρίας από το LineageOS
-
ΜήνυμαΉ απλά δοκιμάζεις κάποια custom rom αν σου κάτσει... αλλά καμία δεν είναι ολοκληρωμένη... άλλη δεν έχει ράδιο, άλλη δεν έχει υπέρυθρες, άλλη δεν έχει καλή κάμερα, άλλη ρουφάει την μπαταρία σαν νεράκι... Κρίμα αν μείνει το θέμα έτσι γιατί το τηλεφωνάκι αντέχει ακόμα...
-
Παράθεση από pechr: “Τουλάχιστον για μένα δεν υπάρχει λόγος να έχω twrp επειδη πλέον δεν θα ξαναδούμε καινούργια rom άρα δεν θα ξαναχρειαστει φλασαρισμα το κινητό με custom recovery. ” Με ποια rom είσαι τώρα; To LineageOS είναι για αλλαγή καθώς ρουφάει την μπαταρία σαν βαμπίρ που βλέπει αίμα μετά από χρόνια
-
Παράθεση από amavroudis: “Redmi note 6 pro tulip Redmi 6 pro sakura Περίμενε 360 ώρες. Πρόσεξε ότι θα κάνει factory reset όταν ξεκλειδωσεις. Μπορείς να πας σε ίσο η μεγαλύτερο arb. Οι custom roms συνήθως δεν φλασαρουν arb. Οπότε δεν έχεις προβλήματα. Να προσέχεις όταν θέλεις να βάλεις official rom. Ρωτάς και ενημερώνεσαι τι arb έχει αυτή που θες να βάλεις. ” Και το δικό μου με Anti:4 είναι. Οπότε όταν περάσουν οι 15 μέρες και ξεκλειδώσω θα μπορέσω να πάω στη δική μας dev χωρίς πρόβλημα με το ant…