Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.
-
Είναι κανένας εδώ γιατι σε λιγο θα δοκιμασω παλι να δω αν ειναι ανοικτος η κλειστος ο bootloader. Και για να μην περιμενω μετα γιατι αυτος που εχει το κινητο θα φυγει. =============== Μαι 7th 2017, 8:34pm =============== Μου το βγαζει κλειδομενο αν και την προηγουμενη φορα ειχα κανει την προσπαθεια και ειχε παει στο 100% =============== Μαι 7th 2017, 8:54pm =============== To ξανακανα, επιτυχης ηταν, μετα το ελεγξα παλι και μου εβγαλε unlocked device :True.. Τωρα θα βαλω την καινουρια rom?
-
Καλη τυχη σε ολουςς
-
Το ειχα κανει αυτο. ηταν κλειδωμενος. Ειχα στειλει μηνυμα στην xiaomi. μου στειλε μηνυμα. ανοιξα το προγραμμα για το unlock και πηγε στο 100%.Μετα επρεπε απο το κινητο να στειλω κατι στοιχεια απο τις ρυθμισεις και αυτοματως επρεπε να περιμενω 72 ωρες. Μετα απο αυτο ειναι τα παραπανω που σας ειπα οτι μου βγαζει αυτο.
-
Καλησπερα, εχω το κινητο RedMi 3S. Το εχω ξεκλειδωσει συν οτι ειχα περιμενει 72 ωρες για κατι email και τετοια, δε θυμαμαι ακριβως... τωρα παταω + με το power off αλλα με βγαζει εδω... παταω recovery και με βγαζει το κινητο να το συνδεσω στον υπολογιστη και απο κατω ελεγε ps suite... του εχω βαλει στο storage την ρομ εκδοση .20......Τι κανω σε αυτη την περιπτωση???
-
Το βρηκα το zip. ενταξει θα το βαλωω ετσι!!! Ευχαριστωω
-
Οκκκκ. παω να το εγκαταστησω απο το playstore. Ευχαριστω πολυυ
-
Δεν υπαρχει το magisk σαν zip στο internal storage
-
Να ρωτησω κατι?? Εγω στην εκδοση 20 (Magisk) ειχα θεματακι με την ρομ, την αλλαξα και την πηγα στην 13 (Super SU).. Τωρα εβαλα την 27 αλλα δεν βλεπω καπου το Magisk. Θα πρεπει να την κατεβασω απo το playstore?? Κινητο: Redmi Note 2
-
Γυρναω παλι στη προηγουμενη εκδοση, ακομα και το magisk να διαγραψω παλι θα κολαει. RM2....