Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• RE:

firekostas - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Να ακολουθείτε από το πρώτο θέμα το λινκ που σας πάει στον οδηγό μου. ΠΡΟΣΟΧΗ (τελευταίο smile.png ) Η αναβάθμιση του κινέζικου Firmware, που συνεχίζει να δουλεύει η κινέζικη κάμερα. μετά από δοκιμή, είναι μέχρι στιγμής η 1.8.6.1Q_201607271501. Για τις νέες αναβαθμίσεις στο μέλλον δεν ξέρω αν θα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο κόλπο, οπότε καλό θα είναι να μείνετε εδώ, μέχρι νεωτέρας. Επίσης η τελευταία εφαρμογή που δοκιμάστηκε και δουλεύει και αυτή με το παραπάνω firmware …

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Βασικά μόλις έκανα update την εφαρμογή. Μου έβγαλε μήνυμα ότι έχει αλλάξει ο κωδικός πρόσβασης μου στο Mi account και έκανα ξανά login. Με τον ίδιο κωδικό εννοείται και τώρα δουλεύει κανονικά. Όταν βρω χρόνο θα κάνω update και το firmware. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• YI Home 2.10.2.6_20160712 GR

Μήνυμα

Εμένα από εχθές δεν συνδέεται καθόλου και μου εμφανίζει αυτό. be8edc84011db8f0f2e8968e918f9993.jpg Η κάμερα είναι η Κινεζική και την πήρα τον Ιανουάριο. Με το firmware που ηρθε έλεγε το κλασσικό δεν δουλεύει εκτός Κίνας. Έβαλα ένα firmware δεν θυμάμαι ποιο και έκτοτε δεν έκανα update ούτε σε εφαρμογή ούτε σε firmware. Και την χρειάζομαι αφάνταστα αφού την έχω για Baby Cam. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από antoniskokki70: “καλησπέρα και πάλι το firmware είναι 1.8.6.1.Β_201603181307 οταν παταω ενημερωση μου λεει οτι δεν εγκαταστάθηκε η ενημερωση και η καμερα καθε μισο λεπτο λεει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει μονο στην ΚΙνα (στα αγγλικα τα λεει) (This camera can only be used in China). και το προγραμμα λεει οτι η καμερα ειναι απενεργοποιημενη. Εχω το 2.10.1.3_20160308” Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Βρήκα άκρη κάνοντας αυτά που λέει στο λινκ που σου παραθέτω. Απλά επειδή η δικιά μου είνα…