Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Έβαλα πριν μια μέρα αυτήν την ROM . Παρατήρησα συχνό lagging στην περιήγηση των μενού και εμφάνιση του "Φόρτωση launcher" περιστασιακά . Αναβάθμιση θα γίνεται πλεον αυτόματα μέσω του Updater ?
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΠριν κάτι μέρες αγόρασα μια LG Smart TV πήγα στην εφαρμογή της screenshare (miracast) , στο κινητό πήγα Ασύρματη Οθόνη ,προβολή wifi βρήκα την TV μου και συνδέθηκαν κανονικότατα ! Έχω xbmc και μπορω να βλέπω οτι θέλω απο ταινιες και σειρές , αλλά το λυπαμαι το καημενο το MI3 !
-
MI Tv και MI Box
ΜήνυμαΞέρει κανεις αν υπαρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας της τηλεορασης στην Ελλάδα ? Επίσης το καινουριο TV box με 4k ανάλυση θα το φέρουν ?
-
Σύνδεση με TV
alexis9 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜπορω με κάποιο καλώδιο να συνδεσω το κινητό με την TV ?
-
Σύνδεση με TV
ΜήνυμαΈχει συνδέσει κάποιος το ΜΙ3 με τηλεοραση για να δει ταινία πχ ? Θέλω να μάθω κατα ποσο καταπονείται η συσκευή . Αν Θερμαίνεται πολύ και τέτοια
-
Καλη επιτυχια σε ολους μας. Αντε και με περισσοτερα δωρακια !!!!!!!!!
-
Πρόβλημα με 4.10.5
ΜήνυμαΈγινε . Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις . Συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά που κάνετε!
-
Απ: Πρόβλημα με 4.10.5
Μήνυμα8595c994e1339a9d5447af0c3d1faf9a.jpg. Ναι. Και αυτό
-
Πρόβλημα με 4.10.5
ΜήνυμαΣτο μενού οταν μιλώ με κάποιον σε κλήση, όταν καθαρίζω τις εφαρμογές που είχα πριν ανοίξει . Και σε μερικά αλλά σημεία που δεν μ έρχονται τώρα
-
Πρόβλημα με 4.10.5
ΜήνυμαΠαλι τα ίδια
-
Πρόβλημα με 4.10.5
ΜήνυμαΠαιδιά μόλις πέρασα μέσω OTA Updater την 4.10.5 και παρατήρησα οτι σε πολλά σημεία έχει την αγγλική γλώσσα ενω πριν είχα ελληνικά κανονικά . Υπάρχει μήπως κάποια σχετική αναβάθμιση η ενημέρωση ? Sent by MI3 using Tapatalk !