Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.
-
Γεια σας έχω αγοράσει το mipad 2 !! έχω ένα σοβαρό πρόβλημα ! Έκανα wipe cache και wipe data και διεγραψα απο λαθος μου το λογισμικο!προσπαθησα να περασω την china fastboot rom ! Αλλά η μπαταρία μουκατα την διάρκεια της διαδικασίας ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!! και να διακόπικε η διαδικασία στο 10 % !! μετά από αυτό mipad 2 μου είναι εντελώς DEAD !!! Όυτε fastboot λειτουργία Ούτε recovery !Ουτε το επίπεδο της μπαταρίας δείχνει αν φορτιζει !Ούτε το pc μου αναγνωρίσει τη συσκευή !!!Τίποτα απλά μαύρη οθονη!! Εχει …
-
καλησπερα παιδια!μια ερωτηση!δινω την εντολη adb reboot bootloader και μ κολαει αρκετη ωρα το mipad2 στο FASTBOOOT.μου διχνει το συμβολο το κουνελακι και μ λεει FASTBOOT!δν προχοραει παρακατω!ποση ωρα κανει?πρεπει να μπει αμεσως σε καποιο μενου?η περιμενω αρκετη ωρα ωστε να δωσω εντολη fastboot oem unlock?γτ δινω αυτην την εντολη αλλα μ λεει στην γραμμη εντολων waiting for device
-
παιδια για mi4 το γίνεται;
-
update ελληνικο
ΜήνυμαΓεια σας!έχω την τελευταια εκδοση 5.1.23 gtv!έχω τα έξεις θέματα τα οποία δεν ξέρω αν προέρχονται απο την εκδοση!πρωτον : πολλές φορες που μπαινωβγαινω στα μυνήματα μένει μονο ο αριθμός του αποστολέα και το όνομα του εξαφανίζεται σαν να είναι άγνωστο το νούμερο!μετα παλι είναι κανονικα! Δευτερον: το κάθε μήνυμα που Στέλνω χωράει μέχρι 70 γράμματα! Μετα με πετάει σε δεύτερο μήνυμα!κανονικά δεν θα έπρεπε να χωράνε 160 χαρακτήρες;;!!ευχαριστω
-
ΜήνυμαΤο εκανα αλλά τπτ!!ένα μύνημα χωράει μέχρι 60 γραμματα!μεταε παει σε δεύτερο μύνημα!
-
ΜήνυμαΜε την rom την τελευταια και την stock εκδοση!δοκιμασα να κάνω απενεργοποίηση της stock και ενεργοποίηση sms αλλά δεν υπάρχει σε εμένα η εφαρμογή sms!
-
ΜήνυμαΌχι φίλε μ!μ χωρίζει το μήνυμα σε 2 και 3 μνήματα!μεχρι περίπου 20-30 λέξεις με αφήνει να στείλω και μετά με πάει σε 2 μυνημα
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα!!θα ήθελα να κανω μια ερωτηση!πως γίνεται να Στέλνω μήνυμα και να μην χωρίζεται σε 2 η 3 αλλά να χωράει πολλά γραμματα μαζι!;