Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 28.
-
Δεν είχατε βγάλει και για redmi 2 (wt88047) το απογευμα την V9.2.5.0 ; Περίμενα για το wt86047 γι αυτό δεν την κατέβασα, αλλά τώρα βλέπω πως λείπει και αυτή.
-
@CybeRedmi το 2014813/wt86047/HM2XTDPro είναι το prime αλλά είναι η έκδοση που έχει βγει για την αγορά της κίνας και έχει διαφορετικό modem. Οι rom για το συγκεκριμένο μοντέλο εμφανίζονται μόνο αν ανοιξουμε το κινέζικο σαιτ miui.com δλδ εδώ 红米手机2 - MIUI下载 Οπότε αυτό που κάνουν όλοι ειναι global rom και μετά αλλαγή του modem. Εδώ πχ ο οδηγός χρησιμοποιώντας τις fastboot roms και πιο λεπτομερής [MIUI DEVICE TEAM] Flash Global ROM on Redmi 2 Pro/Enhanced ( Model - HM2014813) - Redmi 2/2A/Prime - Xi…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από soimiu: “θα βγάλετε ελληνική rom για το redmi 2 prime? έχει βγει china stable V9.2.3.0.LHJCNEK Ρωτάω γιατί το xiaomi.eu δεν βγάζει πια updates γι αυτο το κινητό ” Μόνο αν βγει σε Global ROM μπορεί να γίνει κάτι. ” Βγήκε επιτέλους και για το κινητό μας V9.2.5.0.LHJMIEK MIUI 9 Global Stable ROM for Redmi 2/Prime Released!! - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
-
@Asdfoudios ποια rom έβαλες που έχει security update 01-2018 ? Για το πρόβλημα με την sim αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις το σωστό modem, το κινητό σου είναι το 86047, οπότε πρέπει να πάρεις το NON-HLOS.bin από μια rom που είναι γι αυτό το κινητο και μετά να το κάνεις flash στο κινητό σου όπως λέει και στον οδηγό εδώ [MIUI DEVICE TEAM] Fixing No Network Signal On Xiaomi Redmi 2 HM2014813 - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum επειδή νομίζω το λινκ εκει δεν δουλεύει μπορεις να …
-
θα βγάλετε ελληνική rom για το redmi 2 prime? έχει βγει china stable V9.2.3.0.LHJCNEK Ρωτάω γιατί το xiaomi.eu δεν βγάζει πια updates γι αυτο το κινητό
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΣτο ρώσικο φορουμ πάντως ένας το έκανε και με 16gb chip απο άλλα κινητα όπως samsung. Τσεκαρε εδώ τα δυο ποστ του τυπου Google Translate Google Translate Αν έχεις τα εργαλεία και πιάνουν τα χέρια σου δεν φαίνεται παρα πολύ δύσκολο youtube.com/watch?v=HdMmXT5gn7A
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΕπειδή είναι η έκδοση wt86047 είναι κανονικά μονο για κίνα, το έχει μονο στο κινέζικο σαιτ. Εδώ η τελευταία dev rom bigota.d.miui.com/7.9.21/wt86047_pro_images_7.9.21_20170921.0000.00_5.1_cn_de427738d7.tgz κι εδώ η stable bigota.d.miui.com/V8.2.1.0.LHJCNDL/wt86047_pro_images_V8.2.1.0.LHJCNDL_20170214.0000.00_5.1_cn_4fe45df504.tgz
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Εμένα μένει στο mi logo και δε κάνει τίποτα.. Ούτε σε twrp ούτε με miflash ούτε με cmd εντολές.. Ενώ με cmd φαίνεται να flasharei το twrp δε μπαίνει στο twrp... Μάλλον τα παιξε το κινητό.. ” Δοκίμασε όταν μπεις σε fastboot να του δώσεις απ το cmd fastboot boot twrp.img (ή οπως λέγεται το twrp που έχει κατεβάσει) Έτσι φορτώνει το twrp στη μνήμη και το τρέχει οπότε λογικά θα μπεις.
-
έχει βγει η 8.5.2 global stable για το redmi 2 prime
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΜπορεί να σου χει χαλάσει και το τσιπάκι emmc του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής, στην οποία περίπτωση δεν φτιάχνεται με flasharisma. Μπορείς να του δώσεις εντολές με fastboot και να φορτώσεις στην μνήμη το twrp αλλά δεν θα μπορείς να περάσεις/γράψεις την ρομ και θα σου δείχνει διαθέσιμο χώρο στο system partition 0mb ενώ θα λέει failed to write partition Αν δεν συμβαίνουν τα παραπάνω μπορεί να σώζεται
-
Σε περίπτωση που θέλουμε να έχουμε στον κατάλογο των επαφών και το ελληνικό και το αγγλικό αλφάβητο θα αρκούσε να αλλάζαμε στο αρχείο Greek/main/framework-res.apk/res/values-el-rGR/strings.xml το παρακάτω; <string name="fast_scroll_alphabet">" ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩ"</string> σε <string name="fast_scroll_alphabet">" ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ"</string> επίσης το <string name="fast_scroll_numeric_alphabet">" 0123456789ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩ"</string> πότε εμφανίζεται;
-
Ναι παιδιά έχει αναφερθεί απο πολλούς το encryption failure στο 2014813 εδώ το αναφέρουν κι άλλοι απο ελλάδα Καινούργιο πρόβλημα με Redmi 2 κι εδώ είναι το θρεντ που ανοιξα στο en miui οταν είδα οτι βγηκε η ανακοινωση στο κινέζικο. redmi2 prime bricked on upgrade miui 8 (official announcement on china forum) - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΑπλά για ενημέρωση, το πρόβλημα που είχα με το κουμπι next οταν πληκτρολογούσα το κωδικο απ το sms, ηταν γιατι είχα βάλει μονο ενα γραμμα για όνομα στη φόρμα αίτησης.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμακαλησπέρα παιδιά, Πάω στη σελίδα να κανω αίτηση για unlock, κανω login δινω νουμερο και μετα ενω πληκτρολογώ τον κωδικο που ήρθε, όταν πατάω το next δεν κανει τίποτα. στο console log του firefox λεει SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data(Hidden Content) Δεν εχω αυτοματη μεταφραση, παταω απλα αγγλικα οταν μου δινεται η επιλογη στο login. εχω δοκιμασει και αλλους browsers, αλλο πισι, firefox σε safe mode. To mi account δεν το χω συνδεσει καποιο κινητο. ο…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΟχι, χωρις μεταφραση. Απ το λινκ που δινεις μπαινω κι εγω. Δοκιμασα κι απο safe mode του firefox χωρις addon, παλι τα ιδια.
-
ΜήνυμαΚι απο firefox κι απο chrome, κι απο άλλο πισι τα ιδια γι αυτό μου κανει εντυπωση.
-
ΜήνυμαΠάω στη σελίδα να κανω αίτηση για unlock, κανω login δινω νουμερο και μετα ενω πληκτρολογώ τον κωδικο που ήρθε, όταν πατάω το next δεν κανει τίποτα. στο console log του firefox λεει SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data(Hidden Content)
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Mitsos: “Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2 ” Είχα περάσει την συγκεκριμένη ROM με Factory reset απο TWRP.Όλα καλα εκτός από ένα. Δεν μου λειτουργούσε το φορητό hotspot. Δεν ξέρω αν είχε πρόβλημα η ROM ή απλά δεν μου έκατσε καλά στην εγκατάσταση (χρήζει επιβεβαίωση αυτό και από άλλους χρήστες). Επίσης πολύ καλή σε αυτονομία. Πέρα απο το συμβάν που προαναφέρω όλα τα άλλα λειτουργούσαν μια χαρά όσο το πείραζα. ” Δοκίμασες …
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από soimiu: “Επίσης πιστευω οτι καλο θα ήταν να αναφέρεται κάπου το md5 του zip αρχείου της rom για να σιγουρευτούμε ότι δεν χάλασε κάτι στη διαδρομή. ” Σε ποιών rom το md5 αναφέρεσαι? Για παράδειγμα για τις ελληνικές αναφέρεται στο θέμα που ανοίγεται με κάθε έκδοση που κυκλοφορεί πχ => [GTV-6.1.28/29] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/1 10:30) ” Στα md5 των stable rom. Παράθεση από MIUI_ART: “Από την επόμενη Version, όλα τα MD5Sum θα είναι …