Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Στο xiaomi.eu κάποιες stable rom ανανεώθηκαν (χωρις να αλλάξει το όνομα) στις 26 ιανουαρίου downloads for -Android- Generic Device by Xiaomi.eu | AndroidFileHost.com | Download GApps, PA GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers Ανανεώθηκαν αντίστοιχα και οι ελληνικές; Επίσης πιστευω οτι καλο θα ήταν να αναφέρεται κάπου το md5 του zip αρχείου της rom για να σιγουρευτούμε ότι δεν χάλασε κάτι στη διαδρομή.
-
Αγορά απο Aliexpress??
soimiu - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜπορεί κι απο aliexpress να ρθει μέσα μαρτίου αν λαβεις υποψην πως 4-15 φεβρουαριου θα παρτάρουν για την κινέζικη πρωτοχρονιά.
-
Δοκίμασες (και) μέσω twrp?
-
Όταν λέει "σε εξέλιξη" στον τιτλο του θρεντ σημαίνει πως έχουν να προστεθουν κι άλλες μεταφρασμένες ρομ ή πως ελεγχεται η μεταφραση σε αυτές που έχετε ανεβάσει;
-
Θέλω να βάλω την ελληνική ρομ σε ενα redmi 2 2014813 ενος φιλου που θα μου ερθει. Οι νέες εκδόσεις των stable rom θα φαίνονται στις ενημερώσεις συστήματος μέσα απο το κινητό; Έχω το ίδιο κινητο με περασμένη την 7.0.12.0 απο miui eu και στις ενημερώσεις συστήματος δεν μου βγάζει την 7.1.2.0. Ξέρετε γιατι;
-
Aυτόματο πέρασμα TWRP 2.8.6.1 Recovery μόνο σε Redmi 2 (2Gb Ram) HM2014813 μέσω ADB
soimiu - - Recoveries
ΜήνυμαΩραιος οδηγός! Εγώ το εγκατέστησα μέσω κινητου απο το system update με το αρχείο που έχει σε αυτο το θρεντ Redmi 2 TWRP 2.8.6.1 Recovery and Restore stock - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum