Εu express είναι ή dpd,europe express είναι ή chronopost!Priority like eu express από gearbest κ Priority direct mail από banggood. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε τους μλκς εκεί στα Ελτα,ειπαμε υποστελωχεση,καλοκαιρι άδειες,καθυστερησεις αλλά μην το ξεφτιλησουμε κιόλας!!Το έχουν 3 βδομάδες το δέμα κ κάθεται στο Αεροδρομιο,το σκαναραν πριν 7 μέρες ότι είναι στο Κατ αεροδρομίου κ σήμερα βλέπω αντί για Χαλκιδικη θα το στείλουν Τριπολη για ταξίδι αναψυχής Screenshot_2017-08-04-16-13-05-722_com.android.b.png Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Eγω έχω παρατηρήσει ότι δεματα από china post σκαναρονται από τα Ελτα πολύ πιο γρήγορα εν συγκρίσει με δεματα που φθάνουν Ελλαδα μέσω postNL Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε χρόνο παράδοσης σίγουρα δεν έχει καμία διαφορά απλά λόγω επαναπροωθησης στην χώρα προορισμού με ευρωπαϊκό κουστουμι κ σίγουρη αποφυγή τελωνείου πληρωνεις το επιπλέον "κουστουμακι" Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ να φανταστεις έχω δέμα μέσω postNL από Aliexpress το οποίο έχει φτάσει στις 14/6 Ελλαδα κ ακόμα δεν έχει σκαναριστει από τα Ελτα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Red21 δεν φταει σίγουρα το banggood αλλά ο μεγάλος όγκος δεμάτων σε συνδυασμό με την υποστελέχωση των Ελτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mεχρι να έρθει εδώ σίγουρα είναι μέσα στον χρόνο που δίνει το banggood αλλά όταν φτάσει αεροδρόμιο τότε φεεεεετα φίλε μου!!!Θα περιμένεις πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@linuxilakis τους έχω ρωτήσει αλλά δεν μπορεί να μου απαντήσουν με 100% σιγουριά!!! Τελοσπαντων,θα προσανατολιστω στα γνωστά μαγαζια με σίγουρη αποφυγή τελωνείου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@zt654 Ναι τις ξέρω κ σε ευχαριστώ κ εγώ με την σειρά μου που καταθετεις τις εμπειρίες σου απλά έχω όλα τα κινητά που έχω παραγγηλει είναι από το συγκεκριμένο site,παντοτε άψογα πακεταρισμενα κ όπως τα ζήτησα!!!Από τότε με το τελωνείο όμως δεν έκανα άλλη παραγγελία κ όντως κοιτάζω στα γνωστά μαγαζιά(eglobal,banggood κ gearbest) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To to2c έχει αυτούς τους 2 τρόπους αποστολής προς την χώρα μας!!!Γνωρίζει κάποιος αν σίγουρα ένας από τους 2 αποφεύγει τελωνειο??Αυτοί δεν μπορούν να μου εγγυηθούν στο 100% Screenshot_2017-06-27-18-16-03-300_com.android.b.png Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γνωστός θέλει να παραγγηλει από ali προϊόν αξίας 420€ κ μοναδικός τρόπος αποστολής ems!!Toυ είπα τέλη,εκτελωνισμου,φπα κ δασμοί ψιλοστανταρακι,σωστα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@flowin_through ακριβώς το ίδιο επαθα κ εγώ.Με φωτo,β βίντεο κτλ ή απόφαση βγήκε υπέρ του πωλητή!!Έχασα 22€ κ έμεινα με ελαττωματική οθόνη!!Δεν μας τα λέει καλά ο ali... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά τις 5 από τις 7 τελευταίες φορές που παρηγγηλα από aliexpress πληρωσα τουλάχιστον το 3€.Την προηγούμενη βδομάδα ένα untracked πέρασε έτσι κ σήμερα περίμενα κάνα 30€ αλλά παρακολουθώντας την πορεία του δεν είδα πουθενά ΥΕΔ!!Τόσο κωλοφαρδια λέω???Εξ ου κ ή ερώτηση αν χαλάρωσαν!!!Μάλλον στάθηκαν τυχερός!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συναγερμός αξίας 130€ από aliexpress μέσω postNL περασε αέρα από ΥΕΔ Θεσσαλονικης,ουτε 3€ δεν ζήτησαν!!!Μήπως χαλάρωσαν λίγο τα πράγματα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε τον αλήτη!!!Στο τσακ ήμουν κ εγώ αλλά δεν έπεσα στην λουμπα κ ας είναι το paypal από πίσω!!Θα εχανα τον ύπνο μου μέχρι να πάρω τα χρήματα!!!Υπομονή σε όλους κ εύχομαι να τα πάρετε όλοι πίσω μέχρι κ το τελευταίο ευρω!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 παραλαβές σήμερα από aliexpress,ενα untracked κ ένα με sg post πέρασαν αέρα από υεδ Θεσσαλονικης.Στις 6 προηγούμενες είχα χωσει 3ευρο!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην αγχωνεσαι,εφτασε Ελλαδα αλλά στα Ελτα θα φανεί σε καμία βδομάδα μέχρι να έρθει ή σειρά του!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk