Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 25.
-
γεια σας Εβαλα την 6.8.18 στο red note 3 pro το Σαββατο και σημερα μου εβγαλε ενα μηνυμα "Update available 6.11.3" Το κάνω??
-
too easy ευχαριστώ όλους για όλες τις (άμεσες) απαντησεις
-
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
Μήνυμαέχεις απόλυτο δίκιο έχω αυτό xiaomi-miui.gr/community/index…m-android-settings-1-png/ και το κινητό μου είναι ξεκλείδωτο xiaomi-miui.gr/community/index…F%CF%84%CE%BB%CE%BF2-png/ το έγραψα στο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και μου είπαν να βάλω 6.8.18 μέσω fastboot mode, αφού έχεις ξεκλείδωτο bootloader και με εστειλαν Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader και η ερώτηση μου ειναι ακολουθω μονο …
-
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
Μήνυμα2 ερωτησουλες 1. πρεπει να κανω και τα 3 βήματα? αν μεινω στο 1-2 τι προβλημα εχω? 2. μου ειπαν δίπλα να βαλω την 6.8.18 που την βρίσκω?
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
panoskar - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπάλι καλα που ρώτησα... παω για διαβασμα στον άλλον οδηγό....
-
Μήνυμαωραίος... άρα ποιον οδηγό ακολουθώ? αυτή η έκδοση έχει μεσα κινεζικα? βασικά θέλω να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις που σκάνε από το πουθενά
-
Μήνυμαάρα τι να κάνω?
-
Μήνυμα149mm maximum
-
Μήνυμακαλό! πως το βλέπω αυτό?
-
Μήνυμακαλησπέρα ήρθε η ώρα να αλλάξω rom έχω αυτό xiaomi-miui.gr/community/index…m-android-settings-1-png/ και το κινητό μου είναι ξεκλείδωτο xiaomi-miui.gr/community/index…F%CF%84%CE%BB%CE%BF2-png/ θελω να βάλω την β) Global Stable (V7.1.8.0) : Download Here (Αυτή η ρομ δεν έχει καθόλου κινέζικες εφαρμογές μέσα, έχει προεγκατεστημένα τα Google Services, Play Store κλπ και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) προς το παρόν... μπορώ να τρέξω κατευθείαν αυτόν το οδηγό? ή πρεπει να κάνω κάτι τύπου…
-
παιδια ειστε φοβεροι έχετε εναν οδηγο για τα παντα και απαντατε με κατανοηση σε μας που ειμαστε ψιλοασχετοι παρολα αυτα απο τι κινδυνεύω αν δεν κάνω τιποτα... ή τουλαχιστον αν το κανω όταν εχω χρονο μπροστά μου να διαβάσω με λεπτομερια τα παντα... να έχω όρεξη και διαθεση... να ξαναστεισω το κινητο οπως το εφτιαξα (εφαρμογες, ρυθμισεις κλπ) ΥΓ κάποιος μου ειπε οτι ειστε το Νο 1 φορουμε για xiaomi Παγκοσμίως!