Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 111.
-
Άρα δηλαδή αυτή μπορώ να την περάσω χωρίς πρόβλημα από πάνω και χωρίς format Data ; Redmi Note 9 Pro EEA Stable Beta Recovery V11.0.6.0.QJZEUXM 10.0 2.4 GB 2020-09-28
-
Μα global έχω.. Δεν φαίνεται στην φώτο; έστειλα τι έχω τώρα και πια προτίθεμαι να περάσω
-
εχω αυτή την ρομ εγκατεστημενη είμαι ρουτ έχω το twrp του s9. Μπορώ να βάλω την ρομ που βρήκα πάνω απ αυτήν που έχω χωρίς να χάσω τα δεδομένα που έχει το κινητό; και εάν φυσικά η ρομ που θέλω να βάλω φορτώνετε με το twrp; υπάρχει κάπου πρόβλημα σε αυτήν την αναβάθμιση που θελω να κάνω; ευχαριστώ
-
Η ρομ κατέβηκε μόνη της αφού είχε ενημέρωση απ το ίδιο το κινητό. Μετά το κατέβασμα του είπα να την κάνει εγκατάσταση. Όμως δεν μπόρεσε να την κάνει, και ο λόγος απ Οτι καταλαβαίνω είναι ότι έχω βάλει το twrp για ρικοβερι. Δεν έχει το δικό του. Έτσι πιστεύω ότι μάλλον φταίει αυτό. Αυτό όλο είναι η αυτόματη διαδικασία. Ξέρω όμως ότι μια ρομ μπορεί να μπει χειροκρότημα. Πήγα την ρομ στην κάρτα micro sd και μπήκα twrp και του ζήτησα να την κάνει εγκατάσταση. Έχω όμως την εντύπωση ότι με αυτό το τρό…
-
Έκανα μια δοκιμή με αυτό του 9s να φορτώσω την αναβάθμιση που ήρθε στην εργοστασιακή ρομ και μου βγάζει σφάλμα
-
καλησπερα που μπορω να βρω twrp για το redmi note 9 pro γιατί αυτό που έχω είναι για άλλο για το 9s
-
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν βάλουμε την τελευταία xtrv στο redmi note 9 pro. Όταν βγει η δώδεκα θα θέλει πάλι διαγραφή δεδομένων;
-
Παράθεση από stauros2653: “να υποθεσω οτι αυτη compressed.gifxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.1.0.QJXINXM_v12-10.zip2020-09-29 19:07 2.3G ΔΕΝ ειναι για το redmi note 9 pro joyeuse ? ” Δεν έχει βγάλει miui 12 για το Joyeuse. Αυτή περιμένω κ εγώ. Το ίδιο τηλέφωνο έχουμε
-
Μία ερώτηση ακόμα και συγνώμη εάν σας κούρασα. Εάν φορτώσω την νέα έκδοση που έλαβα (miui_JOYEUSEEEAGlobal_V11.0.6.0.QJZEUXM_c4b7c35845_10.0.zip) μέσω του twrp. Με αυτό το τρόπο θα αποφύγω το factory reset προς το παρόν και το κάνω μία και καλή όταν έχουμε την miui 12. Σε xtrv . Αν λοιπόν φλασαρω αυτή την εκδωση, στην επανεκκίνηση εκτός ότι δεν θα είναι πια ρουτ αλλα θα μπορώ να το κάνω μέσο του twrp . Θα το έχω όμως; ή θα το χάσω το twrp με το που κάνει επανεκκίνηση; ξέρει κάποιος να μου πει σχ…
-
Σε ευχαριστώ πολύ, είχα δει πριν λίγες μέρες και δεν το πρόσεξα. Θέλει φαντάζομαι υποχρεωτικά το factory reset απ την εργοστασιακή ρομ στην xtrv έτσι δεν είναι; το ρωτάω γιατί είναι λίγες μέρες που το έφτιαξα όπως ήθελα και είναι ταλαιπωρία τόσα πρόγραμματα....
-
Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι. Πρόσφατα αγόρασα το redmi note 9 pro. Ήθελα να είναι root και αφου εγκατέστησα το twrp το έκανα root. Τώρα υπάρχει μία νέα έκδοση της miu 11. Εάν την εγκαταστήσω θα χάσω το twrp; θα μπορέσω να το ξανά κάνω root; αναρωτιέμαι γιατί μόλις βγήκε η έκδοση και μπορεί το twrp που είχε ενσωματωμένη την δυνατότητα να το κάνει root ίσως να μην μπορεί πλέον κ να χρειαστεί και το ίδιο αναβάθμιση. Απ ότι έχω καταλάβει xtrv δεν έχει για αυτό το κινητό. Επίσης έχω μπερδευτεί με το δεύ…
-
Mi 8 lite. Όλα μια χαρά φαίνονται, κι μπαταρία βελτιωμένη. Το mi fit δουλεύει μερικώς.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
x3000x - - Recoveries
ΜήνυμαTwrt για το redmi note 9 pro δεν έχει εδώ;
-
Να πω και εγώ κάτι σχετικό.. Όταν έρχεται μήνυμα στο βαιπερ, κάνει τον ήχο ότι έχω μήνυμα. Έχει και την ένδειξη πάνω ψηλά στων οθόνη. Αλλά το μήνυμα δεν υπάρχει πουθενά. Πρέπει να περιμένω μπορεί και 30 δευτερόλεπτα για να ξανά κάνει ήχο για μήνυμα και μετά εμφανίζετε στα μηνύματα και το βλέπω νέο και αδιάβαστο. Αυτό μου το κάνει στις τρεις τελευταίες ρομ ίσως και περισσότερο. Mi 8 lite
-
Από mi 8 lite. Mi fit δε δουλεύει. Να δω εάν το φτιάξουν ποτέ. Το έχω γράψει και στα σχόλια μέσα απ το κινητό και το έχω στείλει σαν πρόβλημα. Επίσης βγάζει συνέχεια σφάλμα η εφαρμογή μπαταρία και απόδοση δεν ανταποκρίνεται και άλλο ένα που θα το γράψω μόλις το ξανά βγάλει... Όσο αφορά την εφαρμογή μπαταρία και απόδοση έφτιαξε με καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής
-
Mi 8 lite, πάλι τα ίδια. Πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο mi fit
-
Να ρωτήσω κάτι. Εάν βάλω την stable στο mi 8 lite αφού βγήκε. Θα μου αλλάξει το twrp που έχω τώρα με την ρομ αυτή; θα χρειαστεί να ξανά στηθεί το τηλ απ την αρχή;
-
Mi 8 lite. Σταμάτησαν εντελώς οι ειδοποιήσεις στο mi fit. Στην προηγούμενη έστελνε τις μισές ☹️. Το θέμα με το κενό στην στο τηλεφωνικό κατάλογο στης επαφές έφτιαξε. Αυτά προς το παρόν
-
Σε mi 8 lite.. Σίγουρα θέμα με την μπαταρία. Σίγουρα με τις ειδοποιήσεις mi fit και παρατήρησα ακόμα ότι όταν πάω να σώσω μια επαφή γραφοντας το όνομα εάν θέλω να αφήσω ένα κενό διάστημα ανάμεσα στο όνομα κ στο επίθετο δε αφήνει το κενό.. Αν το σώσω χωρίς κενό. Κ μετά πάω επεξεργασία να διωρθωσω την το όνομα το κάνει κανονικά
-
Απ mi 8 lite, καλά δουλεύει στην προηγούμενη ρομ είχε βελτιωθεί η μπαταρία αλλά όχι όσο πρέπει, σε αυτή τώρα δε ξέρω ακόμα . Το πρόβλημα με της ειδοποίησης στο mi fit συνεχίζει (στέλνει οποίες θέλει αυτό όχι όλες) στο ρολόι.