Γεια σας!! Θελω να περασω και εγω την νεα rom. Οταν μπαινω στο recovery μου ζηταει κωδικο, τι κωδικο πρεπει να βαλω; Επισεις απλα την flashαρω η πρεπει να κανω factoryreset; Εχω την MIUI 8.6 by xiaomi-miui.gr XTRV-7.6.10 I Beta
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! thumbsup.png Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Εχω πιασει δουλεια με ριθμησεις, εφαρμογες κλπ κλπ.... Περιμενα 1 μηνα να ερθει απο Κινα και με το που πηρα απογοητευθικα.Γιατι δεν δουλευε η δευτερη SIM. Aκουγα για Xiaomi κορυφαια κινητα και εγω ηθελα να το σπασω. Τωρα ομως, τελος καλο ολλα καλλα!!!!!
Να ευχαριστησω τον NasDriver για την αμεση αντιδραση στο προβλημα με το κινητο μου. Μετα απο πολυ ταλαιπορια για τον ιδιο, απο δικα μου λαθη και παραληψεις, καταφερε να μου το αναστισει!!!! Οι δυσκολειες ηταν πολλες με πρωτη και κηρια την αποσταση,μενω επαρχια. Μετα τα windows που ειχα ηταν 32bit. Βρηκα αλλον υπολογιστη, ηταν πολυ αργος.Χρειαστηκε 3ος για να τα καταφερει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ανεστη!!! Εισαι κορυφη!!!! Απο ενα τουβλο, εχω πλεων κινητο με ελληνικους Drivers!!!! Οταν το πηρα δεν δουλευε η δε…
Οκ! Θα το προσπαθισω. Χωρις αυτο το AIDA να υποθεσω; =============== Ιουλ 12th 2017, 3:32pm =============== Οι χαρακτηρες ειναι λιγο διαφορετικοι με βαση την επισημανση 1. Να συνεχισω;
Τους drivers τους περασα αλλα δεν εκαναν τιποτα. Το bootloader ηταν ξεκλειδωτο. Τωρα ειναι αναμενη η οθονη μεχρι το mi και δεν κανει τιποτα, ουτε ανοιγει ουτε κλινει. Τωρα μπενει μονο σε Fastboot, o bootloader εχει κλειδωσει.
Λοιπον, επειδε με επιασε και εμενα η μ...κια μου, λιγο οι δικες σας οδηγιες λιγο απο το youtube περασα το twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo recovery και το xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0 και τωρα με το που το ξεκλειδωνω κλειδωνει κατευθειαν και χωρις να εχω καρτες SIM μεσα. Ακομα δεν το αναγνωριζει το κινητο το MiPCSuit, ουτε το MiFlash. Μπορω να μπω στο Recovery παντος και να δωσω εντολες απο cmd. Δεχομαι συγχαρητηρια!!!