Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.

• Παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτο το φιχ σε dev gtv i xtrv? =============== Απρ 18th 2017, 2:49pm =============== το δοκίμασα εγώ τελικά αλλά δεν έφτιαξε το 4g τα apn settings τα κατεβάζει κανονικά δοκίμασα και αλλη σιμ που λειτουργει κανονικά το 4γ τίποτα

• Ξερει κανεις αν δουλευει το modded google play που προσφερει το lucky patcher σε miui android?

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ALANi: “Αν λοιπόν περάσω απευθείας από recovery menu (install>.zip) την GTV-6.9.22 (χωρις κάποιο wipe, μιας και το dalvik cache+cache τα κάνει το script) θα έχω κάποιο πρόβλημα? θα χαθούν ρύθμισις συστήματος? η ρυθμίσεις των app? ” Αυτο είναι απλό Upgrade. Δεν χάνεις απολύτως τίποτα. Αλλα για παν ενδεχόμενο κράτα ενα Nandroid backup αφου έχεις TWRP ” Ευχαριστώ Bodai!

• Καλησπέρα, Θα ήθελα να κάνω μια επαλήθευση πριν προχωρήσω στην αναβάθμιση, Εχώ την GTV-6.9.9 και δουλεύει άψογα παρεπιπτόντως... θα ήθελα να δοκιμάσω την 6.9.22 μιας και έχουν γίνει αρκετές αλλαγές αλλα επειδή έχει φάει πολύ σετάρισμα το κινητό θα ήθελα να βεβαιωθώ πως δεν θα χάσω ρυθμίσεις και apps. Αν λοιπόν περάσω απευθείας από recovery menu (install>.zip) την GTV-6.9.22 (χωρις κάποιο wipe, μιας και το dalvik cache+cache τα κάνει το script) θα έχω κάποιο πρόβλημα? θα χαθούν ρύθμισις συστήματο…

• Παιδιά έχει κανεις πρόβλημα με το 4G ? από ότι κοίταξα το έχουν κιάλοι το πρόβλημα με την 6.9.9 δεν αναγνωρίζει 4G

• Παράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Εκανες format system για αυτό δεν ανοίγει. Δοκίμασε πάλι να μπεις σε recovery και να περάσεις το zip της rom Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βρήκα άκρη........... με το Xiaomi MiFLash beta προσπέρασε το storage error και μπήκε κανονικά το china 6.9.9 λογικά με ένα factory reset αν περάσω το zip του GTV 6.9.9 από recovery θα είναι ok

• Παιδια επειδη ειμαι να σκασω θελω λιγη βοηθια παρακαλω Ειχα στο κινητο τιν 6.8.18 GTV και ξεκινησα να βαλω τιν 6.9.9 GTV εκανα απο recovery wipe darvik,system,data,cache και flashara το zip αλλα κολισε στο logo.... δεν βγαζει το android απο κατο να αρχισει το boot βρηκα το modded fastboot exe για να μπορεσω να μπω σε download mode που χριαζετε το MiFlash να βαλω rom fastboot 6.8.18 που ειχα αλλα το MiFlash μου βγαζει error το storage λεει σε ενα guide εδω ενα fastboot os παλιο αλλα δεν κατεβενει…

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

ALANi - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Έχεις κάνει official unlock του bootloader ? ” Ναι έχω κάνει! όπως πρόσθεσα σε επεξεργασία και στο post μου : SOLVED: Παιδιά συγγνώμη για την ενόχληση αλλα το βρήκα... το αφήνω σε περίπτωση που έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα λύθηκε πολύ απλά αλλάζοντας θήρα USB xD

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

ALANi - - Recoveries

Μήνυμα

Παιδιά θέλω λίγο βοήθεια γιατί είμαι να σκάσω μετά από πολλές ώρες με το Note 3 Pro 3gb Kenzo που έχω κατάφερα να του περάσω την 6.8.18 dev china με ενεργό το root αλλα δεν μπορώ να περάσω το recovery menu... είναι η πρώτη φορα που βάζω recovery οποτε δοκίμασα από fastboot flash και μου βγάζει αυτό το error c:\adb>fastboot flash recovery recovery.img target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (34386 KB)... FAILED (data transfer failure (Unknown error)) finished. tota…