Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Θα ήθελα να ξανά υποβάλλω μία ερώτηση που δεν πήρε απάντηση: αν κατεβάσεις την rom από το site της xiaomi και το ανεβάσεις μέσω της προτεινόμενης διαδικασίας που έχει η xiaomi, τι θα συμβεί; Θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις και τα apps που έχω ήδη στο κινητό; Τώρα έχω την 7.0.11.00, όπως είχε έρθει από το minideal.
-
Επίσης, διάβασα χθες ότι η Xiaomi έχει αντικαταστήσει τον processor από Mediatek X10 σε Snapdragon 650. Τι θα κάνει τώρα η Xiaomi: 1. Θα συνεχίσει να πουλάει δύο κινητά με το ίδιο όνομα με διαφορετικό επεξεργαστή. 2. Θα σταματήσει να παράγει το κινητό με Mediatek επεξεργαστή.Προσωπικά θεωρώ πιο πιθανό αυτό το σενάριο. Οπότε, επειδή το kernel της rom έρχεται από τον πάροχο του board, αυτό σημαίνει ότι: 1. Θα σταματήσει την ανάπτυξη της rom που φέρει τον Mediatek; (Εκεί ποντάρω, οπότε όσοι έχουμε …
-
Έχω ήδη 10 ημέρες το Redmi Note 3 και παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το ΟΤΕ TV GO. Για την ιστορία, OTE & Nova έχουν τον ίδιο προμηθευτή (Huawei) οπότε θα έχουν τα ίδια προβλήματα.Η εφαρμογή συνδέεται κανονικά, και όταν επιλέγεις να δεις, τότε κρασάρει και γυρίζει στην αρχική οθόνη. Το πρόβλημα πρέπει να οφείλεται στον kernel σε συνδυασμό με το apk της Huawei. Αν δεν αποφασίσε η Huawei να ασχοληθεί με την υποστήριξει των συγκεκριμένων συσκευών, θα πρέπει να περιμένουμε το application γι…
-
Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά, Παρέλαβα παραμονή Χριστουγέννων απο minideal και παίζω ακόμη μαζί μου... επίσης έρχομαι από lG G2 οπότε είναι εύκολο να κάνω συγκρίσεις καθώς είχα ένα κινητό τέρας για την εποχή του. Είχε την 7.0.11 και περιμένω την Ελληνική ROM για να κάνω Update. Antutu με την συγκεκριμένη rom μου βγάζει 51.000. Σαν λειτουργικό χρειάζεσαι χρόνο να μάθεις όλες τις λειτουργίες του καθώς έχει πάρα πολλές. Το συνιστώ σε όποιον κοιτάζει κινητό γύρω στα 200 ευρώ, όπως το ίδιο είχα …