Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Περασα drivers,ευχαριστω! Συνεχιζει να μη συνδεεται με πισι ομως. Δημητρα κι εγω καπως ετσι νομιζω τοεπαθα με το κουμπι και ανεβασε και θερμοκρασια αμεσως. Συνδυασμοι κουμπιων δεν βοηθανε απλα ξανακανει reset και κολλσει στην οθονη με το σημα. Εσβησα το google app που νομιζω αφορουσε την αναζητηση (μεταξυ αλλων) και τοτε εκανε ενα reset το κινητο γιαυτο το αναφερω.
-
Αναφερω τι εκανα για να μου επισημανετε το λαθος μου προφανως και δε φταιει η εταιρια, ειναι το τριτο mi που παιρνω. Αφαιρεσα google app το μεσημερι και δουλευε αρκετη ωρα δε φανταζομαι να ειναι αυτο. Κατοπιν ενω ηταν σε βαση στο αυτοκινητο πιθανολογω οτι πατηθηκε το πλαινο κουμπι γιατι τοτε παρατηρησα οτι κολλησε. Το power δεν κανει κατι σβηνει και αμεσως ξανακολλαει στο boot
-
Καλησπέρα σε όλους, ελπιζω να γραφω στο σωστο σημειο, Αγορασα χθες το Mi 5, το σεταρα, δεν πειραξα τιποτα εκτος του οτι πεταξα εξω πολα google apps και μετα απο λιγες ωρεσ το κοιταω και εχει κολλησει στην οθονη του boot με το σημα. Πιθανον να ηταν πατημενο το πλαινο κουμπι αρκετη ωρα. Εκτος του οτι εχει κολλησει ΔΕΝ μπορω να το συνδεσω και με το pc, δεν το βλεπει. Τι μπορω να κανω γτ εχω ξενερωσει απιστευτα κι εχω κατεβαει οτι μπινελικια ξερω στην χιαομι Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από lambo: “Δεν δουλευει το mi recovery και παλι. ” δεν υπάρχει mi-recovery στην ROM αυτή... πλέον έχεις TWRP, που είναι πολύ καλύτερο. H ROM που κατέβασες σου το έγραφε..: cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz Ελληνική FastBoot ROM με ενσωματωμένο το TWRP Recovery. ” Χρηστο καταρχην σ ευχαριστω για την βοηθεια. Δεν με ενδιαφερει το mi recovery εφοσον δεν ειναι απαραιτητο. Οποτε μπορω να φλασαρω κατευθειαν την 6.3.24 ειμαι εναξει με τα partitions?
-
Παράθεση από pechr: “@lambo Δοκίμασε να μπεις σε recovery με συνδυασμό πλήκτρων;; Γιατί ίσως να μην χρειαστείς οριστική διαγραφή.... Αν εν μπαίνει ούτε σε recovery τότε ακολούθησε το link εδώ:FastBoot ROM mi-4 στη ίδια σελίδα έχει τον οδηγό που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις για την διαδικασία ” Μετα τη διαδικασια με fastboot δουλεψε παλι το κινητο ευχαριστω παιδια! Τωρα εχω βρεθει με την GTV 7.2.8.0 stable. Δεν δουλευει το mi recovery και παλι. Μπορω να παω στην 6.3.24? Δεν το εχω σεταρει ακομα ο…
-
Παράθεση από pechr: “@lambo Δοκίμασε να μπεις σε recovery με συνδυασμό πλήκτρων;; Γιατί ίσως να μην χρειαστείς οριστική διαγραφή.... Αν εν μπαίνει ούτε σε recovery τότε ακολούθησε το link εδώ:FastBoot ROM mi-4 στη ίδια σελίδα έχει τον οδηγό που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις για την διαδικασία ” δεν μπαινει σε recovery με κανενα συνδυασμο, κανει reboot και κολλαει σε μαυρη οθονη. Θα τσεκαρω το λινκ που εστειλες σ'ευχαριστω πολυ.
-
Παιδια γυρισα στην τελευταια stable μετα απο καποια θεματα που ειχα απο λαθη μου. Δεν ειχα ομως mi recovery και προσπαθησα να την εγκαταστησω και το κινητο προφανως εσβησε και την twrp γιατι εχει μεινει αναμμενη μια μαυρη οθονη κενη. Προς το παρον δεν το βλεπω ουτε μεσω υπολογιστη σαν drive. Μπορω να κανω για να ξαναλειτουργησει κατι εστω και αν περιλαμβανει απολυτη διαγραφη και επανεγκατασταση; Και αν ναι ποια η διαδικασια για να εχω την 6.3.24 τωρα? Ευχαριστω!
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από lambo: “Το κατεβασα 3-4 φορες ηδη, δεν αλλαξε κατι δυστυχως. Ακομα στην 6.3.10 με δειχνει ” Όταν κάνεις τα wipes τότε ακόμη και να μην έχεις κάνεις install μία ROM ... θα σου ξαναπεράσει αυτήν που είχες ήδη.Για αυτό βλέπεις την μπάρα κάθε φορά. Από την στιγμή που σου βγάζει error σημαίνει ότι έχεις προβληματικό αρχείο. Διαγραψε το απλά ειναι corrupt. όταν ξανακατεβάσεις το αρχείο κάνε έναν έλεγχο το md5 του αρχείου. md5 search it ” Παράθεση από themakos66: “Παρά…
-
Παράθεση από maikmaik: “@lampo ξανακατέβασε την GTV μήπως δεν κατέβηκε καλά το zip Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk ” Το εχω κατεβασει 3-4 φορες ηδη και Παράθεση από maikmaik: “@lampo ξανακατέβασε την GTV μήπως δεν κατέβηκε καλά το zip Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk ” Παράθεση από lambo: “Καλημέρα σε ολους , εχω mi4, εχω περάσει την 6.3.10. Γυρνάω σε recovery mode και διαλεγω στο twrp να κανω install το update, παταω flash και μου βγαζει error installing zip file. Παρολα αυτα κανω re…
-
Καλημέρα σε ολους , εχω mi4, εχω περάσει την 6.3.10. Γυρνάω σε recovery mode και διαλεγω στο twrp να κανω install το update, παταω flash και μου βγαζει error installing zip file. Παρολα αυτα κανω reboot και για αρκετα λεπτα φορτώνει ... κατι. Οταν τελειωνει και τσεκαρω ειμαι ακόμα στην 6.3.10 Τι κανω λαθος?