Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Να έχω εγκατεστημένο στο κινητό μόνο το Notify ή να έχω και το mifit από google play???
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από millboc: “To ξαναπέρασα αλλά δυστυχώς δεν είδα καμιά αλλαγή στην οθόνη του band.Δείχνει ότι περνάει το update αλλά τελικά η οθόνη δείχνει πάλι τα ίδια. Τι προτείνετε να κάνω παιδιά? Να το αφήσω να ξεφορτίσει πλήρως και να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή??? ” Είναι πάρα πολύ περίεργο. Σαν τελική λύση ναι το αφήνεις να ξεφορτήσει πλήρως μπας και κάνει reset μόνο του και επανέλθει. Εσύ θα μπορούσες να κάνεις και μια δοκιμή να περάσεις τα αρχεία με το GadgetBridge…
-
Παράθεση από lallasgr: “Για καλό και για κακό πέρνα άλλη μία φορά αυτό. xiaomi-miui.gr/community/index…by-xiaomi-miui-gr-fw-zip/ κάνε delete οτιδήποτε έχεις περάσει στο κινητό για να έχεις μόνο αυτό το αρχείο μην γίνεται μπέρδεμα. ” To ξαναπέρασα αλλά δυστυχώς δεν είδα καμιά αλλαγή στην οθόνη του band. Δείχνει ότι περνάει το update αλλά τελικά η οθόνη δείχνει πάλι τα ίδια. Τι προτείνετε να κάνω παιδιά? Να το αφήσω να ξεφορτίσει πλήρως και να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή???
-
Παράθεση από amavroudis: “Είδες την πρόοδο της εγκατάστασης πάνω στην οθόνη από το miband; ” Ναι, όταν τελείωσε έβγαλε ένα ( V ) ότι ολοκληρώθηκε και για λίγο δεν έβγαζε τίποτα πατώντας στην οθόνη. όταν έβγαλε πάλι, έβγαλε πάλι τα γνωστά και τίποτα άλλο...
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από 3ftw: “Το 2.2.4.0 είναι που έχει στο δεύτερο ποστ; ” Ναι το 2.0.0.4!! μπερδεύτηκες λίγο με τα νούμερα! Παράθεση από millboc: “Καλησπέρα.Απεγκατέστησα το Notify αλλά και το Mifit της κοινότητας, περνώντας πάλι στο κινητό. Πέρασα μετά από το post 2 τα αρχεία που πίστευα ότι έπρεπε να περάσω με βαση την έκδοση που έχω (v2.0.0.4), αλλά πάλι η οθόνη του band να δείχνει τα ίδια. Τώρα τι κάνω παιδιά??? ” Φίλε μου βλέπω ότι ταλαιπωρείσαι άδικα. Λοιπόν. Πρέπει να περά…
-
Παράθεση από millboc: “Παράθεση από dnomikos: “(Hidden Content) ” Καλημέρα.Από ότι βλέπω η version της κοινότητας που πέρασα είναι η V2.0.0.4. Ποιο αρχείο resources πιστεύετε ότι πρέπει να περάσω ώστε να μου διορθώσει το πρόβλημα της εμφάνισης των διαφόρων λειτουργιών του band στην οθόνη που έχει μείνει κολλημένο? Ευχαριστώ ” Καλησπέρα. Απεγκατέστησα το Notify αλλά και το Mifit της κοινότητας, περνώντας πάλι στο κινητό. Πέρασα μετά από το post 2 τα αρχεία που πίστευα ότι έπρεπε να περάσω ( το Mi…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από millboc: “Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα το app που φτιάξατε και έπαιζε super. Όμως πειραματιστηκα και με το notify και με τα updates που περνάς μέσω αυτού. Εκεί λοιπόν κάποιο από τα updates απέτυχε και από τότε ενώ το app δουλεύει σωστά, η οθόνη του band 3 έχει κολλήσει στην παρακάτω οθόνη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω προσπαθήσει να ξαναπεράσω πολλές φορές τα updates μέσω του notify, έχω βγάλει κι έχω βάλει το notify, έχω βγάλει κι έχω ξαναβάλει το app της κοινότητ…
-
Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα το app που φτιάξατε και έπαιζε super. Όμως πειραματιστηκα και με το notify και με τα updates που περνάς μέσω αυτού. Εκεί λοιπόν κάποιο από τα updates απέτυχε και από τότε ενώ το app δουλεύει σωστά, η οθόνη του band 3 έχει κολλήσει στην παρακάτω οθόνη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω προσπαθήσει να ξαναπεράσω πολλές φορές τα updates μέσω του notify, έχω βγάλει κι έχω βάλει το notify, έχω βγάλει κι έχω ξαναβάλει το app της κοινότητας, έχω κάνει unpair και pair πάλι το band 3, α…
-
Με τα δικαιώματα που έχω στο pc της δουλειάς, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Θα δοκιμάσω στο pc του σπιτιού και θα δούμε... Thanks anyway
-
Και μετά το restart το ίδιο βγάζει. Το antivirus είναι το Symantec Endpoint Protection
-
To έχω εξαιρέσει και βγάζει το ίδιο μήνυμα όταν τρέχει. Θέλει πάλι restart το pc???
-
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις δοκίμασα το πρόγραμμα στο pc της δουλειάς και μου βγάζει το μήνυμα: 'BRT.exe is not a valid Win32 application'. Το πρόγραμμα το τρέχω από φάκελο που έχω στο desktop και το λειτουργικό είναι windows 7 enterprise edition 64-bit. Μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Πρόβλημα με Mi Scale 2
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσουμε και θα επανέλθουμε με τα νεότερα...
-
Πρόβλημα με Mi Scale 2
ΜήνυμαΤο έχει δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα...
-
Πρόβλημα με Mi Scale 2
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Ένας φίλος που είχε δει την δικιά μου ζυγαριά που είχα πάρει από την Κίνα, αποφάσισε να πάρει κι αυτός Αγόρασε λοιπόν στις 28/12/2017 από τον Κωτσόβολο την ίδια ζυγαριά (Xiaomi Mi Smart Body Composition Scale). Ενώ ζυγίστηκε την πρώτη φορά με τη ζυγαριά, έκανε pair με το κινητό του και πέρασε την 1η μέτρηση στην εφαρμογή (IOS), από το σημείο αυτό και μετά η ζυγαριά του βγάζει συνέχεια πρόβλημα ότι έχει υπερβεί το μέγιστο βάρος (327,6 kgr η ένδειξη στο κινητό). …
-
Miband 1s μπαταρία
ΜήνυμαΈχω το redmi note 2. To bluetooth το έχω ανοικτό 4-5 ώρες την ημέρα. Παλμούς παίρνω 5-6 ημέρες τη βδομάδα, και το Sleep Assistant το έχω στο On. Έχω επίσης ξυπνητήρι με δόνηση κάθε πρωί...
-
Miband 1s μπαταρία
ΜήνυμαΕγώ το έχω 6 μήνες, η μπαταρία κρατάει τουλάχιστον 35-40 μέρες. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην ζωή της μπαταρίας τον τελευταίο κιαρό...
-
Ευχαριστώ πολύ, μόλις την εγκατέστησα. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλή!!! Θα επανέλθω αν έχω κάποια απορία.
-
Καλησπέρα, για να βάλουμε την καινούρια έκδοση πρέπει να βγάλουμε την παλιά και να βάλουμε την καινούρια??? Τα data/στατιστικά χάνονται και μένουν μόνο των τελευταίων 10 ημερών?
-
Welcome @Vickmall Keep up the good work!!!