Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.

• Πω πω μια κινητάρα: Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Εμένα μου αρέσει αυτό: Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Παρατηρώ ότι τα ελληνικά φαίνονται μια χαρά αρχίζω να προβληματίζομαι για τη μπαταρία όταν το bluetooth είναι ανοικτό. Υποψιάζομαι ότι είναι το πολύ μια μέρα... Αν απενεργοποιηθεί η δυνατότητα να ανοίγει μόνο του το ρολόι με την κίνηση του χεριού (ενεργοποίηση με το κουμπί) η διάρκεια της μπαταρίας αυξάνεται σημαντικά...

• Τελικά τα ταχυδρομεία του Λάος αποδείχθηκαν πολύ πιο αξιόπιστα από αυτά της Κίνας. Το Zeblade Cosmo ήρθε σήμερα σήμερα το πρωί μετά από 16 ημέρες. Πρώτες εντυπώσεις: - Καλή ποιότητα κατασκευής, δείχνει πολύ ακριβότερο από ~45€ που το πήρα. - Αρκετά καλή εφαρμογή για το κινητό, με αρκετές δυνατότητες, την αδικεί πολύ το 2.1 που της έχουν βάλει στο google play. Από ότι κατάλαβα, για να κάνει sync data χρειάζεται internet ή mobile data, δεν φτάνει το bluetooth. - Δεν είναι πολύ μεγάλο στο χέρι και …

• Δούλεψε και σε μένα (μετά κι από restart του υπολογιστή)... Thanks

• Παράθεση από millboc: “Εγώ πριν λίγο παρήγγειλα ένα Zeblaze COSMO από το Banggood. Είχε αυτό το promotion: Zeblaze COSMO SNAP UP Ήταν απολύτως αυθόρμητη αγορά, ελπίζω να μην το μετανιώσω... Βασικά δεν πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβω ένα από τα 10 κομμάτια που έδιναν στα 49,99$ και προσπάθησα χωρίς πολλές ελπίδες... Πιστεύω να το έχω πριν το Πάσχα και να σας πω λεπτομέρειες... ” Η πλάκα είναι ότι το track number που μου δώσανε από το Banggood είναι από τα ταχυδρομεία του Λάος (όχι του…

• Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους...

• Εγώ πριν λίγο παρήγγειλα ένα Zeblaze COSMO από το Banggood. Είχε αυτό το promotion: Zeblaze COSMO SNAP UP Ήταν απολύτως αυθόρμητη αγορά, ελπίζω να μην το μετανιώσω... Βασικά δεν πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβω ένα από τα 10 κομμάτια που έδιναν στα 49,99$ και προσπάθησα χωρίς πολλές ελπίδες... Πιστεύω να το έχω πριν το Πάσχα και να σας πω λεπτομέρειες...

• Ξυπνητήρι στο mi band 1s

millboc - - Mi Band

Μήνυμα

Με το που έστειλα το προηγούμενο μήνυμα, ξαναπροσπάθησα και τα κατάφερα... Καλή συνέχεια σε όλους...

• Ξυπνητήρι στο mi band 1s

millboc - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα. Έχω πάρει εδώ και 5 ημέρες το εν λόγω gadgetάκι, αλλά δεν έχω κάνει το ξυπνητήρι να λειτουργεί (δονείται). Η δόνηση έχω τσεκάρει ότι λειτουργεί σε άλλες περιπτώσεις. Έχω βάλει το ξυπνητήρι χωρίς bluetooth τίποτα, με bluetooth πάλι τίποτα. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει? Eυχαριστώ

• Πρόβλημα με sim internet

millboc - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

έχεις τσεκάρει στη vodafone αν είναι ενεργοποιημένο το 4g και στις 2 καρτες???

• Δάσκαλε που δίδασκες... Είχα ξεχάσει να βγάλω το αυτοκολλητάκι από την μπαταρία... Την πάτησα σαν αρχάριος... Ευχαριστώ πάντως Καλές γιορτές σε όλους...

• Χρόνια πολλά σε όλους στο forum. Είναι το 1ο μου μήνυμα και ελπίζω να μην σχετίζεται με κάποιο πρόβλημα. Κατά την πρώτη φόρτιση του κινητού παρατηρώ ότι υπάρχει μια διακεκομμένη δόνηση ενώ παράλληλα δεν ανοίγει. Αυτό συμβαίνει εδώ και τουλάχιστον ένα τέταρτο. Πρέπει να ανησυχώ??? Το κινητό το πήρα από το vickmall κι έχω πάρει πολλά πράγματα από εκεί χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα... Thanks