Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.

• Ευχαριστώ geo έκανα erase και λύθηκε το πρόβλημα

• Καλημέρα Έχω πρόβλημα. Χτες έβγαλε ένα περίεργο μενου (κατά λάθος μάλλον το ενεργοποίησα?). Πάτησα στο menu reboot android και αφού έκανε restart έβαλα κωδικό Unlock sim και μετά πήγα να βάλω το unlock screen και δεν τον δέχονταν (ο οποίος είναι ο ίδιος με της sim οπότε δεν παίζει να τον ξέχασα. Μετά απο πολλές προσπάθειες έχει αρχίσει να lockari το κινητό για ώρες λόγω λάθος pin. Να κάνω hard reset (και πώς γίνεται?) ή μήπως υπάρχει κάποιος default κωδικός (όπως 0000 ή 1111). Έχω official china…

• άμα flasharo με το mipcsuite πάλι πρέπει να κάνω unlock? θα πρέπει να είμαι σε recovery ή γίνεται και σε fastboot?

• Τελικά πήγα να το κάνω με το miflash αλλά μου βγάζει error forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17905/ ενώ κατέβασα την kenzo_global_images_V7.3.7.0.LHOMIDD_20160523.0000.23_5.1_global_f5889c1549 και ενεργοποίησα developer mode στο κινητό. Να υποθέσω ότι πρέπει να το ξεκλειδώσω?

• Παράθεση από GR_Macedon: “@grmaster Επειδή λες ότι μόλις παρελαβες. Έχεις κάνει εσύ ο ίδιος καθαρή εγκατάσταση μιας fastboot rom με το mi flash tool; Αν όχι, ξανε πρώτα αυτό κσι τότε βλέπουμε. ” Εκανα τσεκ με το adb και φαίνεται να είναι κλειδωμένο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17902/ μετά πέρασα το MiPCSuite και το άνοιξα ενώ το είχα συνδεδεμένο το κινητό σε fastboot mode και μου πετάει μήνυμα αν θέλω να περάσω την stable 7.5.3.0 ή την developer 6.8.11. Να πατήσω κάτι από αυτά ή να…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17898/ Από τα πρώτα που έκανα εννοείται

• το έχω κάνει αυτό το έχω σε LTE και έχω στείλει και μύνημα για 4g...

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από grmaster: “Τελικά δεν φταίει η κάρτα. Έβαλα μια άλλη και έπιανε μόνο 2g δίκτυα και αυτή ενώ έβαλα και την κάρτα μου σε άλλο κινητό και έπιασε 4g χαλαρά. Οπότε κάποιο θέμα έχει το κινητό. Σκέφτομαι να πάρω μία nanosim να δοκιμάσω στο slot2 μπας και δουλέψει το 3g/4g. ” ανεβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο. ” εδω είναι ή φωτογραφίες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17890/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17891/forums.…

• Παράθεση από grmaster: “Μόλις αγόρασα το redmi note 3 pro και έχω ένα θέμα. Δεν μπορώ να συνδεθώ σε δίκτυο 3g, συνδέεται μόνο Edge. Έχω cosmote και η sim είναι στη slot1 (μια κάρτα έχω βάλει) ενώ έχω την Miui global 7.3.7.0 stable. Επίσης όταν βγάζαω το automatic network μου εμφανίζει μόνο cosmote 2g, vodafone 2g και wind 2g. Έχει κανείς καμία ιδέα τη συμβαίνει? Σημείωση: την sim την έχω κόψει με ψαλιδάκι (ίσως και λίγο άγαρμπα) ” Τελικά δεν φταίει η κάρτα. Έβαλα μια άλλη και έπιανε μόνο 2g δίκτ…

• Στις ρυθμίσεις το έχω σε LTE ενώ έχω στείλει και μήνυμα για ενεργοποίηση 4g. Άλλωστε πριν την είχα σε άλλο κινητό moto g3 και δεν είχα θέμα. Την είχα κόψει παλιότερα για το moto g3 αλλά τώρα δεν έμπαινε στο redmi και την έκοψα και άλλο λίγο να χωρέσει. Θα την αλλάξω αύριο να δούμε.

• Μόλις αγόρασα το redmi note 3 pro και έχω ένα θέμα. Δεν μπορώ να συνδεθώ σε δίκτυο 3g, συνδέεται μόνο Edge. Έχω cosmote και η sim είναι στη slot1 (μια κάρτα έχω βάλει) ενώ έχω την Miui global 7.3.7.0 stable. Επίσης όταν βγάζαω το automatic network μου εμφανίζει μόνο cosmote 2g, vodafone 2g και wind 2g. Έχει κανείς καμία ιδέα τη συμβαίνει? Σημείωση: την sim την έχω κόψει με ψαλιδάκι (ίσως και λίγο άγαρμπα)