Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Ασφαλή κατάργηση usb
dgraps - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαLife is too short to safe remove usb drives Φαντάζομαι εννοείς φλασάκι με OTG. Εγώ χρησιμοποιώ ES file explorer και δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.
-
Xiaomi mi2
dgraps - - Mi-2 (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση: “Εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το προγραμματακι για τον καιρο.Γιατι δεν δουλευει στην χωρα μας?Μπουρεμε να κανουμε κατι για αυτο?” Εγώ πάντως δεν ασχολήθηκα. Έβαλα το accuweather που είναι καλό και κάπως ακριβές Sent from my MI 2 using Tapatalk 2
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
dgraps - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από non-serviam: “Παράθεση από cableguy: “Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ορθογραφο χωρις ομως να κατεβασω αλλο app για keyboard.....? Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” +1 και από εμένα!” Δυστυχώς δεν γνωρίζω. Αλλά γιατί να μην χρησιμοποιήσεις άλλο keyboard app. Απο τότε που έβαλα το swift είδα το φώς μου!!! Είναι απλώς άψογο!!!
-
Προβλήματα Συσκευής Mi-2S
dgraps - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από cableguy: “Καλημέρα σε όλους Εχω παρατηρήσει 2 προβληματάκια της συσκευής .... για πείτε τις εμπειρίες σας και εσείς. :geek: ... Α) Μετά από καμιά ώρα gaming η οθόνη μπροστά ψιλό βράζει.... Β) Randomly disconnect απο το access point. Βέβαια δεν έχω παρατηρήσει όταν είμαι στο ίδιο δωμάτιο που βρίσκετε το access point. (Μπορεί να φταίει και το WPA2 το έχω συναντήσει σε αρκετές παλαιότερες όμως συσκευές :ugeek: ).” Γειά σου φίλε. Αν και έχω το Mi2 ότι ζεσταίνεται σχετικά εύκολα ισχύει.…
-
Παράθεση από cableguy: “Παράθεση από dgraps: “Νομίζω ότι κάνεις λάθος για το OTA update. Το δοκίμασα για να είμαι σίγουρος στο δικό μου (Xiaomi Mi2) και δεν βρίσκει το χθεσινό update. Δες και αυτό.....miuiandroid.com/community/thre…uide-for-xiaomi-m2.18942/” Φίλε Drag το λινκ που έκανες ποστ είναι παρόμοιος με το procedure στο παραπάνω post. Ο λόγος όμως που δε σου βρίσκει αυτόματα το Update το κινητό σου - είναι το κινητό σου έχει το εργοστασιακό Rom δλδ αν πας στο Update θα λέει οτι έχεις την …
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
dgraps - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση: “καλημέρα και καλως σας βρηκα!!! ειμαι κατοχος του mi2s απο την παρασκευη. Για την μπαταρια να πω οτι με πολυ χρηση (το εχω λιωσει) αντεχει απο το πρωι μεχρι το βραδυ (δεν ξερω αν ειναι καλα γιατι δεν ειχα ποτε μου παρομοιο κινητο) η καμερα του ειναι αρκετα καλη και την νυχτα η οθονη του ειναι super, με πολυ ωραια χρωματα και απιστευτη γωνια θεασης.” Καλορίζικο φίλε είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς Η μπαταρία στο λιώσιμο τόσο κρατάει αλλά αν δοκιμάσεις να επιλέξεις μόνο 2g και οπ…
-
Η πληκτρολόγηση σε Landscape
dgraps - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαι με πιο παλιές Sent from my MI 2 using Tapatalk 2
-
dgraps - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση: “Dgraps ανέβασε σε παρακαλώ κι ένα screenshot! On the road using my HOX” Η πρώτη είναι από την εφαρμογή της miui για μυνηματα ge2uga2e.jpg Και η δεύτερή από την εφαρμογή του Facebook a3ebygum.jpg Sent from my MI 2 using Tapatalk 2
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
dgraps - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΤο θεϊκότερο που έχει αυτή η συσκευή είναι ότι μπορείς να την σβησεις και να χτυπήσει κανονικά το ξυπνητήρι. Αυτό από μόνο του σου γλυτώνει ένα 10% στις 2 μέρες Sent from my MI 2 using Tapatalk 2
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
dgraps - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΚοίτα με ελαφριά χρήση με την μαμά μπαταρία 2μερες τις έβγαζε σε 2g εννοείται και χωρίς bluetooth. Αλλά αυτό σχετικό είναι γιατί η χρήση του καθενός μας είναι διαφορετική Sent from my MI 2 using Tapatalk 2
-
dgraps - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΝά σου πω την αλήθεια έβαλα το SwiftKey και βρήκα την υγειά μου Sent from my MI 2 using Tapatalk 2
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
dgraps - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από cableguy: “Παράθεση από dimitris: “θα το κάνει λίγο τόφαλο. Και εγώ ήθελα να βάλω μεγαλύτερη μπαταρία στο SGS2 αλλά του χαλάει την μόστρα και το κάνει χοντρό...” λεει πως μόνο 2mm είναι μεγαλύτερο..... δεν ειναι πολλά απο βάρος δε ξέρω..... αλλά θα περιμένω να ερθει πρώτα να δω πόσο κρατάει και βλέπουμε......” 170gr με την μεγάλη μπαταρία. Η αλήθεια είναι ότι το αισθάνομαι αρκετά πιο βαρύ. Σε μέγεθος τα 2 mm είναι σαν να του έβαλα θήκη. Σε διάρκεια είμαι ακόμα στην δεύτερη φόρτιση ο…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
dgraps - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΆν το πάρεις με EMS σου δίνουν tracking όταν το στείλουν. Απο ibuygou που πήρα εγώ το Mi2 (το είχα διαθέσιμο) έκανε ακριβώς 9 ημερολογιακές μέρες μέχρι να έρθει στην πόρτα μου.
-
dgraps - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω το Xiaοmi Mi2 με την τελευταία 3.5.10 Παρατήρησα ότι η πληκτρολόγηση σε landscape, στα μηνύματα όπως και σε διάφορες εφαρμογές, δεν φαίνεται. Είναι σαν να πληκτρολογείς στο επάνω border-πλαίσιο και πληκτρολογεί στα λευκά χωρίς να καταλαβαίνεις τι γράφει. Στο status του facebook εντομεταξύ τα γράφει 2 φορές και όταν πιάσεις 3 γραμμές τότε ενώνεται η πάνω(ασπρα γράμματα) με την κάτω(μαύρα γράμματα) και γίνεται μπάχαλο. Αυτό όπως είπα συμβαίνει μόνο σε landscape και όχι portrait. Αυτ…
-
Μάλλον είναι νωρίς για το Μι3. Ακόμα και οι photo που κυκλοφορούν δεν συμφωνούν ούτε μεταξύ τους ούτε με τα specs. Ας χαρούμε το Mi2 μας πρίν ξαναμπούμε σε έξοδα λέω εγω. Ελπίζω τουλάχιστον να μην το πάνε πάνω απο 4.5 ιντσες. Μακάρι να το αφήσουν 4.3
-
Re: Xiaomi mi2
dgraps - - Mi-2 (Aries)
Μήνυμαibuygou.com To συστήνουν και στο miuiandroid.com. Μπες και δες τιμή γιατί τώρα μάλλον συμφέρει να πάρεις το Mi2S που είναι πιο γρήγορο. Πρόσεχε πάντως γιατί σε άλλα sites πουλάνε και fake.