Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Παράθεση από deathrosegr: “ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΣΩ TEAMVIEWER ΜΕ ΤΟΥΣ @geoanto555 και @demakhs , ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ UNBRICK ΜΕΣΩ ΤΟΥ PC SUITE (ENGLISH & CHINESE) ΟΥΤΕ ΣΕ 32-bit WINDOWS ME USB 2.0 ΟΥΤΕ ΣΕ 64-bit WINDOWS 10 ME USB 3.0. ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ PC ME (WINDOWS 10 64-bit) ΣΕ USB 3.0, ΜΕ DEEP FLASH CABLE ΜΠΗΚΕ ΣΕ EDL-MODE ΚΑΙ ΦΛΑΣΑΡΑΜΕ ΤΗΝ FASTBOOT STABLE CHINA RΟΜ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ MIFLASH. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ! Υ.Γ.1: ΠΑΛΙ ΜΕ DEEP FLASH CABLE…
-
Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία του. Εξαρτάται τι χρήση κάνει ο καθένας. Το Mi5s το έχει η σύζυγος, κυρίως ομιλία, λίγο ίντερνετ και λίγο Social Media βγάζει πάνω από 2 μέρες με 2,5 ώρες sot. Σαββατοκύριακο που πέφτει στα χέρια μου, βγάζει 1 μέρα με πάνω από 5 ώρες sot, όταν με το galaxy s6 βγάζω 2-2,5.
-
Αγορά Xiaomi κινητού.
ΜήνυμαΑν θες στα ίδια λεφτά και ίντσες πας για το Mi5s plus. Για 5ιντσο δες το Mi5s σε 3/64 ή 4/128 έκδοση. Αν τώρα ψάχνεις κάτι ποιο οικονομικό πες μέχρι τι ποσό.
-
Ερωτήσεων συνέχεια : Ήρθε με unofficial, το μπρικαρα, το ξεμπρικαρα με sp flash tool και deep flash cable και έβαλα official κινεζική, με έτρωγε και πέρασα με pc suite κινεζική developer(έγινε αυτόματο το flash από το pc suite). Το τηλέφωνο είναι άψογο πλέον και τα αγγλικά είναι μια χαρά, αλλά... Ως γνωστό μας τρώει ο... και θέλω να αλλάξω ρομ . Ο bootloader είναι κλειστός, περιμένω απάντηση από xiaomi. Όπως είμαι τώρα μπορώ να βάλω τη global με rflash στο pc suite? Wipe dalvic, cache πως μπορώ …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα έκανα όλα και το unlock tool μου βγάζει your device isn't supported... Μπορεί όπως λέτε να φταίνε οι servers, Θα δοκιμάσω αργότερα.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Μια βοήθεια... Έχω το mi5s μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να πάω από unofficial rom σε official china dev rom. Εχθές μου ήρθε το μήνυμα έγκρισης του ξεκλειδώματος. Στη συσκευή έχω κάνει login στο mi account, usb debbuging checked, mi account find my device checked, από developer options έκανα ad account and device. Παρόλ' αυτά όταν μπαίνω στο unlock tool και κάνω login μου λέει ότι η συσκευή δεν έχει δικαιώματα... Παίζει ρόλο ότι το μύνημα έγκρισης μου ήρθε σε διαφορε…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
kikos7 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΌχι δεν προσπάθησα, από τον οδηγό κατάλαβα οτι από stable είναι μάλλον απίθανο να γίνει. Αυτή που έχω τώρα είναι beta delevoper;
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
kikos7 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜε τον οδηγό για το dyi deep flash cable που έβαλε ο συμφορουμίτης @deathrosegr κατάφερα να ξεμπρικάρω και το δικό μου και να περάσω official stable κινέζικη. Μετά έκανα κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες μέσα από τον updater της συσκευής να βάλω developer κινέζικη για να ξεκλειδώσω bootloader. Τελικά μέσα από το mi pc suite από μόνο του πέρασε την miui 8 6.12.22 beta Είμαι εντάξει για να ξεκλειδώσω;
-
Καλησπέρα στη παρέα του xiaomi-miui.gr! Αν και μέλος εδώ από ποιο παλιά, κάτοχος xiami συσκευής ευελπιστώ να γίνω τις προσεχείς ημέρες όταν ξεκολλήσει το Mi5s μου από το Κ.Δ.Αττικής που είναι εδώ και 4 ημέρες. Σύνολο από την παραγγελία από vickmall έχουν περάσει 25 μέρες και νομίζω πως πλέων είμαι στη τελική ευθεία για παραλαβή! Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω με το που το πάρω... Καλώς, κακώς μάλλον, το ζήτησα με Ελληνικά και όχι official rom. Διάβασα τους οδηγούς (εν τάχει), λεπτομερέστατ…
-
Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i
kikos7 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την υποστήριξη που παρέχει! Είμαι νέο μέλος στη κοινότητα σας και έχω εντυπωσιαστει από την δουλειά που κάνετε! Στήνω το Mi4i για φίλο και μπορώ να πω πως και η συσκευή όσο και η ύπαρξη αυτού του φόρουμ με έχει πείσει ώστε σύντομα και εγώ να προχωρήσω σύντομα σε αντικατάσταση της συσκευής μου με xiaomi. Γράφω για να αναφέρω ένα μικρό θεματακι της τελευταίας ελληνικής ρομ gtv5.10.22. : Στην προφυλαξη οθόνης δεν λειτουργεί η δεξιά κάτω συντόμευση…