Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
enaounis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑρα πρέπει να περιμένω από την Κίνα απάντηση? Έχει τύχει να δώσουν απόρριψη? Ευχαριστώ για την απάντηση. =============== Δεκ 25th 2016, 10:03pm =============== IMG_20161225_215543.jpg =============== Δεκ 25th 2016, 10:12pm =============== IMG_20161225_215815.jpgτωρα καλύτερα...
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά!! Μετά την αγορά του redmi note 2 για μένα οπού έμεινα πολύ ευχαριστημένος τώρα μου ήρθε πριν λίγες μέρες το redmi note 4 για την γυναίκα μου... Εχω κάνει το αίτημα στην Xiaomi για ξεκλείδωμα και μετ'α προχώρησα στην διαδικασία Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK). Για να βάλω τα ελληνικά στην συσκευή πρέπει να περιμένω απάντηση από τους Κινέζους ή μπορώ και τώρα (αν ναι ποιο είναι το επόμενο βήμα που ακολουθώ?) Πολλά συγχαρητή…
-
Παιδια η ψήφος μετράται με το να κάνουμε σχόλιο στο αντίστοιχο site ή κάτι άλλο διότι παταω την χώρα μας και δεν γίνετε κάτι! Σορυ για την ασχετοσυνη....
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά και για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε για ότι κάνετε! Εγκατέστησα τις καινούργιες αναβαθμίσεις στο redmi note 2 όλα πήγαν καλά ώσπου πήγα να ανοίξω το goole play και μου βγάζει το μήνυμα ''Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play .....''(τα υπόλοιπα δεν μπορώ να διαβάσω). Έκανα επανεκκίνηση, πατάω ακύρωση, έβγαλα μπαταρία αλλά κάθε φορά το μήνυμα δεν φεύγει και δεν μου δίνει πρόσβαση στο κινητό. Καμιά ιδέα περί τι πρόκειται και τι μπορώ να κάνω?
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
ΜήνυμαΠαιδιά τα κατάφερα επιτέλους!!! Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε και συγνώμη αν σας κούρασα!!!
-
Μήνυμαοκ ευχαριστώ παιδιά! το δουλεύω και μόλις έχω νέα θα ενημερώσω....
-
ΜήνυμαCaeser ακυρο ιδια ειναι. Λοιπον εχω 2 μερες κοντευω να το σπασω απο την απογοητευση διοτι η καταληξη ειναι ιδια.... Θελω να σας περιγραψω απο την αρχη τα βηματα που ακολουθησα μηπως καταλαβετε το λαθος μου. Χωρις να κανω κατι (πχ backup,wipe etc) οπως ηταν το κινητο απο τον κινεζο με ελληνικο μενου ξεκινησα τα βηματα που περιγραφει ο Ceaser. Κατεβαζω το Mi Flash και κανω εγκατασταση στο laptop. Αργοτερα θα το ανοιξω οπου θα βαλω τον παρακατω φακελο και μεσω του advance θα flash-αρω Κατεβαζω το R…
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ Ceaser αλλά σχετικά με το usb είχα απαντήσEI σε μια άλλη ανάρτηση όχι στην δικιά σου. Oσον αφορά το πρόβλημα τα έκανα όλα αυτά που είπες και το ξανακατέβασμα - ξαναεγκατάσταση, μετονομασία μέσα από το κινητό. Αλλά δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα. Oταν λές να ξανακάνω τα βήματα προσεκτικά μόνο για την εγκατάσταση που λέμε του updater... Τι να πω προφανός κάτι κάνω λάθος αλλά τπτ. Ετσι κάτι ασχετο που παρατήρησα όταν πάω στο κινητο να πατήσω το updater μου είναι χρώμα πορτοκαλι και όχι μπλε-μη…
-
Μήνυμα'Οσο ζω μαθαίνω.... αλλά όλος τυχαίος σε αυτήν την θύρα είχα κάνει τα βήματα αλλά και πάλι τπτ. Αυτό που λέει στην ανακοίνωση για τις καινούργιες εκδόσεις ότι θα πρέπει να κατεβάσουμε τα zip για όλες τις εκδόσεις xiaomi μήπως παίζει ρόλο για κάποιο συγκεκριμένο?
-
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, έκανα τα βήματα που μου είπε ο Caeser παραπάνω αλλά το ίδιο πρόβλημα παραμένει. Ο οδηγός που είχα χρησιμοποιήσει ήταν του ίδιου το Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση"). Αυτό με το USB 2 και 3 δεν μπορώ να καταλάβω. Το laptop μου έχει 3 usb. Είναι κάποιο συγκεκριμένο που γράφει κάτι. Μήπως να τα έκανα όλα από την αρχή? Σόρυ για την ασχετοσύνη!!!! Ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά, συγχαρητήρια για το φόρουμ! Σαν αρχάριος ακολούθησα τα βήματα που μου έλεγε ο οδηγός για την αναβάθμιση και όταν πήγε να κάνει update με την ελληνική έκδοση από το 5% πήγαινε στο 99% κατευθείαν και έβγαζε το μνμ "install update.zip failed! update.zip is corrupted. Ξανακάνω τα τελευταία βήματα μήπως μου ξέφυγε κάτι αλλά το ίδιο. στον φάκελο που μετονομάζω δεν έχει κατάληξη zip και γράφω σκέτο update Please help!!
-
Παιδιά ακολούθησα τα βήματα που μου έλεγε ο οδηγός για την αναβάθμηση και όταν πήγε να κάνει update με την ελληνική έκδοση από το 5% πήγαινε στο 99% κατευθύαν και έβγαζε το μνμ "install update.zip failed! update.zip is corrupted. Ξανακάνω τα τελευταία βήματα μήπως μου ξέφυγε κάτι αλλά το ίδιο. στον φάκελο που μετονομάζω δεν έχει κατάληξη zip και γράφω σκέτο updat Please help!!
-
Καλησπέρα σε όλους σας! Είμαι ένα καινούργιο μέλος με χθεσινή εγγραφή, έχω το redminote2 εδώ και μια βδομάδα περίπου (καταενθουσιασμένος!) και χαίρομαι πολύ που υπάρχει αυτό το forum. Δυστυχώς είμαι ολίγον άσχετος απ' ότι αντιλαμβάνομαι από δω με την τεχνολογία γιαυτό θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει αναλυτικός οδηγός step by step για το τι πρέπει να κάνω από την αρχή μέχρι το τέλος για όσα λέει η κοινότητα ώστε να το αναβαθμίσω από αυτό που έχω ήδη (greek menu). Έχω διαβάσει ήδη κάποιες σελίδες του θέ…