Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΟχι δεν ειναι unofficial. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41282/
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΈχω δοκιμάσει και την διαδικασία με την Dev rom είτε κινεζική ειτε κανονική με το Sp Flash. Τίποτα όμως.
-
ΜήνυμαΌχι δεν μου επέτρεπε το site. Από το Google την βρήκα. Όταν την τρέχω μου βγάζει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζετε.
-
ΜήνυμαΤο δοκίμασα ακόμα και με την τελευταία έκδοση αλλά τίποτα.
-
ΜήνυμαΑγόρασα το Xiaomi Redmi note 4x mtk την περασμένη Πέμπτη και δοκιμασα την διαδικασία ξεκλείδωματος από το side. Ότι και να κάνω η διαδικασία κολλάει στο σημείο που περιμένω να μου σταλεί μήνυμα στο κινητό. Την έχω κάνει αρκετές φορές και δεν ξέρω το φταίει. Έχει σημασία το ότι είμαι μόνιμα στην Κύπρο? Φταίει η sim card μου? Βοήθεια παρακαλώ. Ευχαριστώ.
-
Φανταστικος οδηγος!!!!!