Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Παράθεση από makisfz: “Για τον αυξανόμενο ήχο θα πας πρόσφατες κλήσεις θα κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο Ξ κάτω αριστερά ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και απενεργοποιησε το increasing ringtone volume. Για τα ακουστικά δεν ξέρω δεν χρησιμοποιω Redmi Note 3 pro ” απενεργοποιημενο το εχω αυτο και συνεχιζει να το κανει. θυμηζω οτι το κανει ΜΟΝΟ οταν ειναι συνδεμενα τα ακουστικα και δεν ακουγεται τιποτα στα ακουστικα. εσας ακουγεται?
-
παιδια το ιδιο προβλημα εχω και γω! το κινητο ειναι αραγμενο πανω στο τραπεζι χωρις να το ακουμπαω και αλλαζει μονο του σταθμο εχω MIUI Global 8.2.1 βρηκε κανενας λυση? =============== Σεπ 26th 2017, 11:18am =============== επειδη το προβλημα ειναι πολυ σπαστικο μηπως υπαρχει αλλη εφαρμογη για radio? μηπως υπαρχει παλιοτερη εκδοση του ιδιου προγραμματος? τωρα εχω την 6
-
@john volk @leotzian ωπα παιδια δε με καταλαβατε τι λεω οταν λεω αναλυση εννοω οοοολα τα πραγραματα και οχι μονο τα εικονιδια τις αρχικης για τα εικονιδια εχω βαλει το MIUI Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.i.miui.launcher&hl=el και μια χαρα ειναι αυτο που θελω τη γενικη αναλυση σε ολο το κινητο, που να φαινεται σε ολες τις εφαρμογες. facebook, chrome κτλ youtube.com/watch?v=Hjj7ikrZSr0 κανω αυτο που λεει το βιντεο αλλα δε με αφηνει να κανω save
-
Παράθεση από john volk: “Παράθεση από aledjo: “μια πιο γενικη απορια γινεται να αλλαξουμε την "αναλυση" του κινητου για τα δειχνει πιο μικρα και να χωραει περισσοτερα? δε καταλαβαινω γιατι το εχουν κανει να "χωραει" τα ιδια πραγματα με ενα 4,5'' κινητο η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι πιο μεγαλα τα πραγματα εχω πετυχει κινητο περιπου 6'' να εχει μεγαλυτερη αναλυση και να χωραει περισσοτερα. γινεται να αλλαξουμε αυτο? ” Γίνεται αλλά πες μ λίγο σε παρακαλώ τ rom έχεις στο κινητό;;; Στάλθηκε από το R…
-
μια πιο γενικη απορια γινεται να αλλαξουμε την "αναλυση" του κινητου για τα δειχνει πιο μικρα και να χωραει περισσοτερα? δε καταλαβαινω γιατι το εχουν κανει να "χωραει" τα ιδια πραγματα με ενα 4,5'' κινητο η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι πιο μεγαλα τα πραγματα εχω πετυχει κινητο περιπου 6'' να εχει μεγαλυτερη αναλυση και να χωραει περισσοτερα. γινεται να αλλαξουμε αυτο?
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από aledjo: “ρε παιδια ξερει κανενας που ειναι οι ρυθμισεις για τις προγραματισμενες εργασιες? το ειχα βρει αλλα ξεχασα που ειναι. εχω φαει το κοσμο.... ” Σε ποια ROM είσαι ? Από τις τελευταίες MIUI 8 τις είχαν βγάλει τις προγραμματισμένες εργασίες (με την υπόσχεση ότι θα επανέρχονταν μετά). ” 8.2.1.0
-
Παράθεση από derveni: “Ανάλογα με την χρήση που κάνεις 6 ώρες + είναι το ιδανικό ” και ειναι καλυτερα απο το official global? εμενα με το global 8.2.1.0 stable, με ανοιχτα wifi + data, κραταει 74 ωρες σχεδον χωρις χρηση (αντε 1-2 κλησεις και κανενα μυνημα στο φβ) θα ειναι καλυτερο οταν βγει το XTRV ?
-
οχι! το mtk και snapdragon εχουν μικροδιαφορες το mtk εχει 3 τρυπες πανω, ενω το snapndragon 2 το βυσμα των ακουστικων εχει καποια χιλιοστα διαφορα στο πισω μερος που ειναι η καμερα, εχουν καποια χιλιοστα διαφορα που αν βαλεις το mtk, κρυβεται λιγο ο φακος στο κατω μερος το mkt εχει 6 τρυπες ενω το spandragon 5