Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Καλή επιτυχία!
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Ευχαριστώ παιδιά για την νέα έκδοση
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Πάμε γερά!
-
Μας κακομαθαίνετε
-
Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από stonec: “Ok ευχαριστώ, κάπου θα το πετύχω και εγώ ” Εγώ το πήρα από aliexpress πολύ καλό μαγαζί το συγκεκριμένο και αν έχεις paypal balance μπορείς να συνεννοηθείς να το αγοράσεις μέσω paypal. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έκαναν. Με tracking number εάν θες να βλέπεις και που είναι ή απλό στα 5 δολάρια. Μου ήρθε μέσα σε 18 μέρες. Τώρα είμαι ανάμεσα σε κόκκινο ή χρυσό που θέλω να το αγοράσω ξανά. Σούπερ καπάκι... aliexpress.com/store/product/X…/1823883_32472848001.ht…
-
Παράθεση από johnnyman: “Εγω αγορασα αυτο το καπακι μπαταριας!απλα καταπληκτικο!αλλο κινητο!!Ειχα αγορασει και την θηκη σιλικονης της nillkin!πολυ ωραια κ αυτη αλλα ηθελα κατι διαφορετικο! v6ecLphl.jpg u9yVXKXl.jpg GWG7jXXl.jpg 9ya22Ail.jpg ” Πραγματικά αλλάζει εντελώς την εικόνα του κινητού! Θεωρείς ότι με αυτό το κάλυμμα και το tempered glass είναι προστατευμένο το κινητό; Από που το αγόρασες;
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην stonec, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Ιαν 28th 2016, 9:27am <br /> Προφίλ: @stonec <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης. ” Καλώς σας βρήκα, θα τα λέμε συχνά μιας και μπήκα και εγώ στην οικογένεια της Xiaomi